Transfer sonrası sonuç bekleyenler

hayırlı olsun canım git gide liste doluyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ikiz galiba değilmi sorunun neydi nerde yapıtırdın

SAğol canım darısı isteyen herkesin başına bizde bilinmeyen infertilite vardı eşimdede bendede bir sorun yoktu İstanbul Acıbadem Cem Demirel'e gittik 1. denemede sonuç aldık çok mutluyum .
İnşallah listenin hepsi hamile olsun...

inşallah canım inşallah perşembede ben transvere gidiyorum

tey tey tey :teytey: :teytey: :teytey: ohhh ohhh yaşasın bir hamiş daha tebrik edrim canım bende bugün 6.günüm dayanamadım kanda baktırdım 20 çıktıııı sizce nasıllll

Sağol canım yüksek bir değer . 6.güne göre daha yükselecektir mutlaka :) darısı başınaaaa

ceren bısı sorcam canım benımde test tarıhım 12 subat sende belırtı vamıydı tahlılini erken yaptırmana ragmen sonucun masallah yuksek cıkmıs ne gıbı belırtılerın var yazarmısın

ceren bısı sorcam canım benımde test tarıhım 12 subat sende belırtı vamıydı tahlılini erken yaptırmana ragmen sonucun masallah yuksek cıkmıs ne gıbı belırtılerın var yazarmısın

Benim goğüslerim şişti birde etrafındaki damarlar belirginleşti göğüslerim acıyordu sabahda vajinal salgılarım çok artmıştı belim ağrıdı midem ekşidi.bende idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı bende sen Eskişehir'li olduğun için bilirsin Anadolu hastanesine gittim devlet hastanesi uzak geldi aslında benim doktorum orda çalıyor.

kızlar çok moralim bozuk.bugün 10.günüm ve hafif bir lekelenme var ve dün gece de hep adet sancısı çektim

evet canım saol dr un kım ramazan beymı

kızlar çok moralim bozuk.bugün 10.günüm ve hafif bir lekelenme var ve dün gece de hep adet sancısı çektim

canım hemen moralını bozma genellıkle yerlesme kanamaı lekelenmesı bu gunlerde oluyomus onlar sımdı yerlesıyolar bu agrılarda ondan zaten

korkma canım
lekelenmenin nasıl olduğu önemli rengi felan
benim halen var adet sancıları gibi hatta daha fazlası canım

arkadaşlar idrar testi negatif.moralim çok bozuldu.bakalım yarın kan testinde bi değişiklik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…