Kızlar benİmde sonucum 15 subat İnŞ hakkımızda hayırlısı bu arada ceren77 hayırlıs ugurlu olsun İnŞ kolay saglıkı bİr hamİlelİgİn olur
hayırlı olsun canım git gide liste doluyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ikiz galiba değilmi sorunun neydi nerde yapıtırdın
ceren tebrik ediyorummmmm seniiiiiiii
SAğol canım darısı isteyen herkesin başına bizde bilinmeyen infertilite vardı eşimdede bendede bir sorun yoktu İstanbul Acıbadem Cem Demirel'e gittik 1. denemede sonuç aldık çok mutluyum .
İnşallah listenin hepsi hamile olsun...
tey tey tey :teytey: :teytey: :teytey: ohhh ohhh yaşasın bir hamiş daha tebrik edrim canım bende bugün 6.günüm dayanamadım kanda baktırdım 20 çıktıııı sizce nasıllll
inşallah canım inşallah perşembede ben transvere gidiyorum
Kızlar sonucumu aldım 172.30
Hamileyimmmmmmmmmmmm :)
Transferde narkoz yok muayene gibi 5 dakika falan sürüyor acı duymadım ben. Hayırlısıyla güzel sonuçlarla dönersin..
ceren bısı sorcam canım benımde test tarıhım 12 subat sende belırtı vamıydı tahlılini erken yaptırmana ragmen sonucun masallah yuksek cıkmıs ne gıbı belırtılerın var yazarmısın
Hayırlı olsun canım..inşl.değerin kat kat artar..Allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşl..[/QUOT
İnşallah canım herkese dua edicem Allah isteyen herkese versin :)
Benim goğüslerim şişti birde etrafındaki damarlar belirginleşti göğüslerim acıyordu sabahda vajinal salgılarım çok artmıştı belim ağrıdı midem ekşidi.bende idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı bende sen Eskişehir'li olduğun için bilirsin Anadolu hastanesine gittim devlet hastanesi uzak geldi aslında benim doktorum orda çalıyor.
kızlar çok moralim bozuk.bugün 10.günüm ve hafif bir lekelenme var ve dün gece de hep adet sancısı çektim
evet canım saol dr un kım ramazan beymı
kızlar çok moralim bozuk.bugün 10.günüm ve hafif bir lekelenme var ve dün gece de hep adet sancısı çektim
korkma canım
lekelenmenin nasıl olduğu önemli rengi felan
benim halen var adet sancıları gibi hatta daha fazlası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?