Hayır benim benim doktorum Fatih Öğüç seninki kim?
benımkıde fatıh bey anadolu deyınce ole sandım .fatıh beyı aradınmı sonuc ıcın
Aradım ama herzamanki gibi çok yoğun akşama gideceğim oradaki Özgül'le konuştum.
muayene ıcınmı gıtceksın bıkacgun daha hcg ıster sanırım muayene etmez heralde kacıncı denemendı
hıç sorma en cok o beklemek yıpratıyo ınsanı bende gecen aralıkta baslamıstım fatıh beye asılamalarla arka arkaya 4 asılama temmuzda ılk tup bebek sımdıde ı2. bakalım hayırlısı evet mutlaska karsılasmısızdırBende muayene edeceğini sanmıyorum ne zaman geliyim dedim akşama gel dedi o yüzden gidiyorum benim 1. denememdi 2 tanede aşılama olmuştu. Mutlaka oralarda karşılaşmışızdır ben çok gidince saatlerce bekliyorum :)
hıç sorma en cok o beklemek yıpratıyo ınsanı bende gecen aralıkta baslamıstım fatıh beye asılamalarla arka arkaya 4 asılama temmuzda ılk tup bebek sımdıde ı2. bakalım hayırlısı evet mutlaska karsılasmısızdır
Kesinlikle katılıyorum beklerken canı sıkılıyo insanın Yumurta takibi için 2 günde bir ordaydım ben İnşallah seninkide tutmuştur ve isteyen herkesin dua edicem senin için sen Anatolia'yı kendinmi seçtin Fatih Hoca'mı gönderdi
ınsaallaH canım rabbım ısteyen herkese nasıb etsın bıze ankara yada ıstanbul hangısı dedı bızde yakın dıye ankara dedık ordanda anatoliayı onerdı ıkıncıde bıze bıraktı yıne neresı olsun dıye bız yıne orası olsun dedık sızınkı nasıl oldu
arkadaşlar bugün transferimin 7.günü ve kasıklarım ağrıyor hafif akıntım var ve başım dönüyo midem ekşiyo yaa arkadaşlar ne demek oluyo bütün bunlar
kahverengi bişeyler,korkuyorum
23SM canım sonuç ne oldu? çok merak ediyorum.kan verdinmi?çok heyecanlandım.inşallah bu listedeki herkesin hamile olduğunu duyarız.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende yakın diye Ankara'yı istemiştim ama Fatih Hoca İstanbul Acıbadem Cem Demirel'i önerdi bizde ona gittik iyikide oraya gitmişiz çünkü çok iyi bir doktormuş çok ilgilendi hatta Eskişehir'e döndükten sonra bile aradı.
Eda'cım benimde öyle olmuştu inşallah hamilesindir canım
ya busfer fatıh bey ankarayla bı problemı vaRdı sankı cunku fatıh bey nederse bulent bey farklısoyluyo.bulent bey ne derse fatıh bey farklı soyluyodu hatta zeynep ede sordun anatolıaya hasta gondermıyomusunuz dıye ıst. acbademe gonderıyoruz demıstı.sızın tedavı nekadar tuttu raporu sızmı cıkardınız oranın kalcak yerı varmıydı
seninki hamileliklemi sonuçlandı hayatım
kızlar çok sevindim darısı başımıza
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?