Transfer sonrası sonuç bekleyenler

muayene ıcınmı gıtceksın bıkacgun daha hcg ıster sanırım muayene etmez heralde kacıncı denemendı

Bende muayene edeceğini sanmıyorum ne zaman geliyim dedim akşama gel dedi o yüzden gidiyorum benim 1. denememdi 2 tanede aşılama olmuştu. Mutlaka oralarda karşılaşmışızdır ben çok gidince saatlerce bekliyorum :)

hıç sorma en cok o beklemek yıpratıyo ınsanı bende gecen aralıkta baslamıstım fatıh beye asılamalarla arka arkaya 4 asılama temmuzda ılk tup bebek sımdıde ı2. bakalım hayırlısı evet mutlaska karsılasmısızdır

arkadaşlar bugün transferimin 7.günü ve kasıklarım ağrıyor hafif akıntım var ve başım dönüyo midem ekşiyo yaa arkadaşlar ne demek oluyo bütün bunlar

Kesinlikle katılıyorum beklerken canı sıkılıyo insanın Yumurta takibi için 2 günde bir ordaydım ben İnşallah seninkide tutmuştur ve isteyen herkesin dua edicem senin için sen Anatolia'yı kendinmi seçtin Fatih Hoca'mı gönderdi

ınsaallaH canım rabbım ısteyen herkese nasıb etsın bıze ankara yada ıstanbul hangısı dedı bızde yakın dıye ankara dedık ordanda anatoliayı onerdı ıkıncıde bıze bıraktı yıne neresı olsun dıye bız yıne orası olsun dedık sızınkı nasıl oldu

Bende yakın diye Ankara'yı istemiştim ama Fatih Hoca İstanbul Acıbadem Cem Demirel'i önerdi bizde ona gittik iyikide oraya gitmişiz çünkü çok iyi bir doktormuş çok ilgilendi hatta Eskişehir'e döndükten sonra bile aradı.

kahverengi bişeyler,korkuyorum

kahverengi ise önemli değil canım
öenmli olan kırmızı olmaması
ve bi sorun olunca önce drunuza sorun kızlar
herkesin durumu farklı olabilir önce dra danışalım...

23SM canım sonuç ne oldu? çok merak ediyorum.kan verdinmi?çok heyecanlandım.inşallah bu listedeki herkesin hamile olduğunu duyarız.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aptal ilçede kan testi yapılmıyor
yarın merkeze gidicem

ya busfer fatıh bey ankarayla bı problemı vaRdı sankı cunku fatıh bey nederse bulent bey farklısoyluyo.bulent bey ne derse fatıh bey farklı soyluyodu hatta zeynep ede sordun anatolıaya hasta gondermıyomusunuz dıye ıst. acbademe gonderıyoruz demıstı.sızın tedavı nekadar tuttu raporu sızmı cıkardınız oranın kalcak yerı varmıydı

Galiba problem vardı dediğin gibi bende orayı istemiştim çünkü Canım 2 kere aşılamadan kalan puregonlar vardı onları kullandım çünkü 3000 dozajı karşılıyormuş devlet başkada ilaç alamadım dahada kullanmak gerekseydi alacaktım lucrini çatlatma iğnesini ise raporsuz aldım İstanbul Acıbadem'e ise 3750 tl verdik. Orada kalacak yer yok yumurta toplandıktan sonrada transferden sonrada aynı gün eve geri döndük Çünkü Cem Bey ve Deniz Hanım dönebileceğimizi söyledi.

kızlar çok sevindim darısı başımıza

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…