Transfer sonrası sonuç bekleyenler

slm arkadaslar. istanbulda tedavi olanlar nerde nerde yaptirdiklarini yazarlrmi acaba.nevin nasilsin nasil gidiyor

kızlar listedeki aday sayısı 50 den fazla olduğu için kaydetmiyor. bu yüzden listeyi 2 ye bölecem.

slm arkadaslar. istanbulda tedavi olanlar nerde nerde yaptirdiklarini yazarlrmi acaba.nevin nasilsin nasil gidiyor

canım iiyim ben sen nasıl oldun
karar verdin galiba tr de yapacan dimi
nezman gelecen peki?

wc ye cıkıyorsun ama sureklı degıl çok az mıktar gelıyor cok zor bı durum ben suan cokk kotuyum

merhaba ben de uzun süredir sizin yazdıklarınızı okuyorum artık bugün ben de yazmaya karar verdim.benim de eğer karar verirsem 22 şubetta dondurulmuşlarla deneyeceğim.ama daha karar vermedim.birincisinde bhcg m 10 çıktı kimyasal gebelik oldu yani.ama yinede 0.01 çıkmadığı için mutlu bile oldum diyebilirim.üzüldm tabi çok o yüzden şimdi kararsızım.ama liste kıpır kıpır.hamile arkadaşlar öncelikle hepinizi çok ama çok tebrik ediyorum.bi de aranızda dondurulmuşlarla hamile kalan var mı acaba.?

teşekkür ederim ben wc ye çıkıyorum hemde çok sık ve bazen hiç bitmeyecek sanıyorum...tuvalet sorunum yok.bi ara okadar korktumki dedim bu ohss den dolayı bebeklerim ya tutmazsa diye...neyse geçti.tekrar teşekkürler

merhaba canım
hoşgeldın aramıza ınsallah hayırlı haberler alırsın ben ılk denemede dondurulmusla kaldım fakat 2.5 aylıkken kalbı durmustu

çok teşekkür ederim melisesra ama sonuçta hamile kaldın di mi?sanırım şimdide hamilesin di mi.inşallah bu sefer sorun olmaz hayırlısıyla kucağına alırsın bebeleri.

canım suan bılmıyorum hamıle olup olmadıgımı bugun transferın 7.gunu bakalım hayırlısı

canım iiyim ben sen nasıl oldun
karar verdin galiba tr de yapacan dimi
nezman gelecen peki?

Canim iyiyim allaha sükür.Benim kalan dondurulmuslar ici önümüzdek ay tekrar basliyacagiz.Yine bant yapistirmaya basliycam transfere kadar.Ama ben bundanda pek umutlu degilim.Cünkü buradaki doktorlara güvenmiyorum.Umudum olmadigi icin arastiriyorum istanbuldaki merkezleri

Benimde 11. gün değerim 35,, 12. gün değerim 45 çıktı. Doktorum 35'le 45'le hiç ilgilenmedi ,azlığı önemli değil artışı daha iyi olmalıydı dedi ve senin artışın süper, problem gözükmüyo inşallahda 9 ay boyunca olmasın , bebeğini mutlulukla kucaklarsın :))

tabta canım dondurulmuşlar çözündüklerinde bişey olmamışsa çok daha kaliteli oldukları söyleniyor canım
nasip canım herşey..

gene tek transfer edecekler dimi
kaç tane kalmıştı dondurulmuş canım

evet canım yapıştırmaya başladım.biraz bulantı yaptı ama ne yapalım katlanacaz.ben istanbul cerrahi hastanesinde yaptırıyorum dr um ii ama hastanede hiç yaptıran duymadım burda ama orda 10 tane dondurulmuşum var onlarla denemeyi düşünüyorum.bantları yapıştırıyorum.ama eşim bana destek olmuyo o yüzden kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…