Transfer sonrası sonuç bekleyenler

çok teşekkür ederim,içim çok rahatladı

bungee senin için üzüldüm gerçekten ama sanırım dış ülkede gerçekten başarı şansı düşük istersen burdaki bi yerlerde dene canım

Ne konuda destek degil esin.

nevin sen kaç tane transfer ettirdin merak ettim ya. bu süreç gerçekten uzun ve yıpratıcı bunla yatar bunla kalkar oldum. hastaneden gelir gelmez hemen bilgisayarı açıyorum kim sonuç almıiş bakıyorum.

bungee senin için üzüldüm gerçekten ama sanırım dış ülkede gerçekten başarı şansı düşük istersen burdaki bi yerlerde dene canım

Kaln dondurulmuslarida deneyelim dedik.Eger bunlarda olmazsa istanbula gelicez.Hersey yolunda giderken neden olmuyor diyoruz doktora ne diyor biliyormusun yapacagimiz baska bisey yok.Hic arastirmaya girmek yok.Mesela tekrarlayan negatiflerde türkiyede yapilan testler var.Mesela kadinda kan pihtilasmasi olabiliyormus.Kromozomlara bakiliyor.Egerki kromozomlarda problem varsa ona göre tedavi uygulaniyor.Ama buurada hic birsey yok.Insallah senin ve tüm isteyenlerin basarili olur tedavileri.

Arkadaslar bugun 3. gunum transferde sari renkte biraz koyu kivamda akinti geldi bu normalmidir?

sürekli moral bozucu şeyler oluyo boşver.. ama moral çok önemli di mi..o yüzden ne yapacağıma karar veremedim. boş a gitsin istemiyorum yumoşlar.

Benim ilk denememde esim hic destek olamdi bana.Zaten tedavi stresi hormonlarin fazlaligi berbat hissettiriyor.Birde benim ailem türkiyede esimde sürekli her aksam türk cafelerinde.Ben her gece yanliz oturuyorum evde o kadar stresli gectiki ilk tedavi süreci.Moral destek cok önemli.Insallah hersey degiisir iyi gider senin icin.

Arkadaslar bugun 3. gunum transferde sari renkte biraz koyu kivamda akinti geldi bu normalmidir?

kızlar taze kan gelmedikten sonra korkmayınnnnnn

ses_82..........................................................10 subat
.....................................................................23 subat

kızlar son 2 gun kaldı cok heyecanlıyım yaa
kocamın başının etini yedim test yaptıralım die sabret pazrtesiye kadar dio bende cok merak ediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…