Arkadaslar bugun 3. gunum transferde sari renkte biraz koyu kivamda akinti geldi bu normalmidir?
Sagol Nevin cim korktum valla
teşekkür ederim ben wc ye çıkıyorum hemde çok sık ve bazen hiç bitmeyecek sanıyorum...tuvalet sorunum yok.bi ara okadar korktumki dedim bu ohss den dolayı bebeklerim ya tutmazsa diye...neyse geçti.tekrar teşekkürler
23 sm
siteyi ikiye bölcekmisi listede olmayan bir cok kullanıcı var,
meybie dün katılmış, mesela bende ...
Banaoi ve annedir...ikinizide tebrik ediyorum..Allah hayırlısıyla kuağınıza almayı da nasip etsin inşl..Darısı bizlerin başına :)
evet LİSTEYE EKLEYİN arkadaşlar sonunda HAMİİİİİİİİLEEEEEYİİİİİİM BCGH 559 ÇIKTI
benide yazın.)
transfer 8 şubat
test günüm 20 şubat
3 emriyo transfer edildi...
canım hayırlı olsun.
benimde 13. gün değerim 533 dr un ile görüştün mü. sana çoğul olabilir dedi mi?
selam kızlar.
11.gğn test yaptırdım değerim 21,46 çıktı.Bugun öğlen bırdaha yaptırdım ve değerım 68 çıktı.Doktorum aradı hamilesin dedi,3 hafta sonra gel bebeğinin kalp atışlarını dinleyelim dedi.ben hala inanamıyorum.bu değer çok az değil mi
ben de 22 sinde transfer yaptıracağım ama dondurulmuşlarla.sebepsiz infertilite.inşallah bu sefer olur ne diyelim.şimdi bant yapıştırıyrum.dün transferden vazgeçmiştim ama sabah sizlerin yazdıklarını okuyunca gene denemeye karar vardim sadece çok korkuyorum olmazsa diye.ama liste süper bende transfer yaptırınca listeye adımı yazdıracağım.belki uğurlu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?