Transfer sonrası sonuç bekleyenler

jel kullanıyorsanız tahrişten lekelenme olabilir posası beyaz gelmeyebilir..

Yok bana jel vermediler sabah aksam ignem var
2 tanede catlatma ignesi gibi karindan igne verdiler bir surude hap
ve yapistirma bant.

canım ben de ohss lmuştum ama şimdi şişkinlik dışında bir şey kalmadı . ama çok sık tuvalete gidiyorum. nedeni ne olabilir ki...

benide yazın.)
transfer 8 şubat
test günüm 20 şubat
3 emriyo transfer edildi...

Banaoi ve annedir...ikinizide tebrik ediyorum..Allah hayırlısıyla kuağınıza almayı da nasip etsin inşl..Darısı bizlerin başına :)

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

arkadaşlar liste 1. sayfada

Son düzenleme:
23 sm
siteyi ikiye bölcekmisi listede olmayan bir cok kullanıcı var,
meybie dün katılmış, mesela bende ...

arkadaşlar listeye 50 den fazla isim eklediğim zaman kabul etmiyo.

bu nedenle bütün arkadaşları listeye yazabilmek için listeyi ikiye böldüm. hamile listeside sonuç bekleyenler listesi de 1. sayfada arkadaşların hamile haberleri geldikçe listeye ekliyeceğim.

1. sayfadan takip edip düzeltmek benim için daha kolay. bundan sonra 1. sayfadan takip edelim.

eğer farklı bi düşüncesi olan arkadaş varsa onu da uygulayabiliriz.

inşallah listedeki bütün arkadaşların hamile haberini alırız.

Son düzenleme:
23 sm
siteyi ikiye bölcekmisi listede olmayan bir cok kullanıcı var,
meybie dün katılmış, mesela bende ...

canım dün akşam çok yorgundum o yüzden şimdi yapıyorum. şimdi kontrol ediyorum eksikleri tamamlamak için.

eksik olursa yine hatırlatırsanız sevinirim. kimseyi atlamak istemiyorum ama bazen gözden kaçıyo.

banaoi ben dün yoktum çok fazla takip edemedim. değerin kaç omuş. hayırlı uğurlu olsun canım

ben de 22 sinde transfer yaptıracağım ama dondurulmuşlarla.sebepsiz infertilite.inşallah bu sefer olur ne diyelim.şimdi bant yapıştırıyrum.dün transferden vazgeçmiştim ama sabah sizlerin yazdıklarını okuyunca gene denemeye karar vardim sadece çok korkuyorum olmazsa diye.ama liste süper bende transfer yaptırınca listeye adımı yazdıracağım.belki uğurlu gelir.

canım hayırlı olsun.

benimde 13. gün değerim 533 dr un ile görüştün mü. sana çoğul olabilir dedi mi?

seninde çogul canım sanırım.. benim 12. gün 476 dr büyük ihtimal çogul dedi hayırlısı... allah kucagımıza almayı nasip etsin...

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin :)

ben adını listeye yazıyorum sen daha sonra transfer ve test tarihini bildirirsin. ıNŞALLAH liste sanada uğurlu gelir
bu arada liste 1. sayfada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…