Transfer sonrası sonuç bekleyenler

bel ağrınız deam ediyor mu
benim bir ara geçmişti tekrar başladı ayrıca nefes almakta yine zorlanmaya başladım

kızkar bende 3 gündür karında aşırı şişkinkil ve nefes alırken ağrı var doktoruma dedim çok yumurtan olduğun için ilaçlar tepki vermiş dedi ben çok korkuyorum sizdede olmuşmuydu

wc ye cıkıyorsun ama sureklı degıl çok az mıktar gelıyor cok zor bı durum ben suan cokk kotuyum

arkadaşım bendede var şuan karında şişlik yatakta dönemiyorum eşimden yardım alıyorum miğdeme doğru ağrı var vc ye çıkıyorum bazen çok geliyor bazen az ne olur yardımcı olun

arkadaşım bendede var şuan karında şişlik yatakta dönemiyorum eşimden yardım alıyorum miğdeme doğru ağrı var vc ye çıkıyorum bazen çok geliyor bazen az ne olur yardımcı olun

canım drunu ara usg baksınlar

ne olur yardım edin banamafoldumben

canım doktorunla görüştünmü belki normaldir... benim ilk demede gaz sancısından dolayı böyle birşey başıma gelmişti ağlıcaktım agrıdan çok yattıgım için olmuştu sonrakilerde hep hareket ettim o kadar olmadı... çok yatmak iyi değilmiş zaten...

ohss imiş dr ye danıştım nefes darlığın yoksa bişi olmaz dedi eşim duramadı doktora gidicez gelsinde

hayırlısıyla güzel sonuçla gelirsin inş..
aleyna git bakalım inş. bişey yoktur canım

ıdıl emıne bol sans dılıyorum ınsallah muje ıle donersınız allah emeklerını<ı bosa cıkarmasın ınsallah
aleynacım nasılsın ne oldu sana

benmde 3.gunum sadece kasıklarımda agrı var o kadar

ohss imiş dr ye danıştım nefes darlığın yoksa bişi olmaz dedi eşim duramadı doktora gidicez gelsinde

dr gormeden nasıl ohhs dıorkı panık yapma yoktur bıseyın kullanığımız ılacardan olmustur belkı bence vakit kaybetmeden bı gıdın cnm uzulme ne olurrr

canım bende aynı süreçten geçtim. çok ağrım vardı. sende ohss olmuşsun. fazla yumurtası olanlardaoluyor bu. sıvı birikmesi karında. ama zamanla geçiyor. ben 7. günümdeyim iki gündür ağrım yok. sabret. ama karnımdaki şişkinlik hala devam ediyor.bol su iç
bu çok önemli ben çok su içtim.

bence doktora gitmene gerek yok. tamamen sıvı birikmesinde oluşuyor. çok şiddetli değilse zaten dktorda bir yapamaz. şiddetli olduğu zaman hastaneye yatırıyorlar.

kızlar hastaneyi aradık tahlil sonucunu pazartesi vereceklermiş hafta sonu oldugu için bizde gitmedik nasıl olsa pazartesi test gunum die

eşime idrar testi aldırdım ve yaptım şimdi 2. cizgi varla yok arası cok silik acaba hamilemiyim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…