Transfer sonrası sonuç bekleyenler

hayırlı olsun canım darısı bizlerealkisalkisalkis

aleyna kız seninle transfer günümüz aynı ama yumurta toplama aynı değil sanırım dimi

benim yumurta toplamam salı günü transfer 2 gün sonra yani perşembe sen neler hissediyosun benim sağ tarafım da hafif hafif batmalar oluyo. bu sabah elimi koydum oraya bebeğim burdamısın dedim . umarım ordadır ve umarım 9 ay orada kalır :1closedeyes:

canım benim pazartesi toplandı ben herşeyden korkuyorum yatmaktan belim ağrıdı artık oturuyorum tuttuysa şimdiye tutmuştur zaten karnım çok şiş ben ohss den korktum bugün kan vermeye gittim sonuç normal çıkmış şükür,canım ya inşallah tutar bendede batmalar var ani hareket yaptığımda cızz diye ağrı giriyor inşallah bebeklerimizdir

beta hcg nedirki hormon testiyse yaptırdım sonuç normal çıktı şimdi iğne kullanıyorum
froxiparine diye bir iğne sabah akşam

benim de öyleydi. 8. gün çıkmadı 9. gün çok silik bi çizgi vardı. hatta ilk göz yanılmsı dedim. 10. gün de çok silikti. 11. gün kanda değerim 221 çıktı.

inşallah senin de pozitiftir.

kızlar herkese mereba dunkı husrandan sonra evımıze gerı donduk benım ılk tedavımde 12. gun degerım 20 cıkınca ınsanda bıraz unıt bıraz umıtsızlık kendını hazırlıyosun ama bunda 0 değerı gorunce bıcak gıbı kestı herseyı soylencek pek bısı kalmadı.değerlerı negatıf olan arkadaslara sabır dılıyorum ama ınanıyorumkı rabbım bırgun bızede gonderecek meleklerımızı değerlerı pozıtif olan arkadasları da tebrık edıyorum rabbım sağlıcakla kucaklarınıza almanızı nasıb etsın .desdeklerınız ıçın çok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…