kızlar herkese mereba dunkı husrandan sonra evımıze gerı donduk benım ılk tedavımde 12. gun degerım 20 cıkınca ınsanda bıraz unıt bıraz umıtsızlık kendını hazırlıyosun ama bunda 0 değerı gorunce bıcak gıbı kestı herseyı soylencek pek bısı kalmadı.değerlerı negatıf olan arkadaslara sabır dılıyorum ama ınanıyorumkı rabbım bırgun bızede gonderecek meleklerımızı değerlerı pozıtif olan arkadasları da tebrık edıyorum rabbım sağlıcakla kucaklarınıza almanızı nasıb etsın .desdeklerınız ıçın çok tesekkurler
arkadaşlar hepinize mrb.pzt ymurta toplama perşembe günü tranferim var yumurta toplama hakkında bir sorum olucak suan ankaradayım toplamadan sonra evime gidebilirmiyim evim eskişehirde hızlı trenle 1,5 saat...
arkadaşlar hepinize mrb.pzt ymurta toplama perşembe günü tranferim var yumurta toplama hakkında bir sorum olucak suan ankaradayım toplamadan sonra evime gidebilirmiyim evim eskişehirde hızlı trenle 1,5 saat...
arkadaşlar, transferden 5.gün sonra ovıtrelle vb igne vurulan var mı? bu iğnenin beta hcg nin degerini etkilermi
kızkar bende 3 gündür karında aşırı şişkinkil ve nefes alırken ağrı var doktoruma dedim çok yumurtan olduğun için ilaçlar tepki vermiş dedi ben çok korkuyorum sizdede olmuşmuydu
buhar canım sevin sevin :)) gözün aydın canım...
banaoi kanama öenmli canım druna ulaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?