Transfer sonrası sonuç bekleyenler

allah hepimizin hakkında hayırlısını versin daha çok aratmasın ve dermansız dert vermesin. en kısa zamanda hepimize bebeklerimizi kucaklamyı nasip etsin.

arkadaşlar hepinize mrb.pzt ymurta toplama perşembe günü tranferim var yumurta toplama hakkında bir sorum olucak suan ankaradayım toplamadan sonra evime gidebilirmiyim evim eskişehirde hızlı trenle 1,5 saat...

sorun olmaz büyük ihtimalle ama transfer içinde her an çağırabilirler. eğer seni yormayacaksa git. bende ilçede yaşıyorum gerçi çok uzak değil 45-50 dakika bende eve döndüm. ama transferden sonra o geceyi hastanede geçir.

arkadaşlar hepinize mrb.pzt ymurta toplama perşembe günü tranferim var yumurta toplama hakkında bir sorum olucak suan ankaradayım toplamadan sonra evime gidebilirmiyim evim eskişehirde hızlı trenle 1,5 saat...

canım bende esk deyım ankarada tedavım yapıldı bende toplamadan sonra gerı döndum ama yoldan sanırım ağrım baya artmıstı yınede sen bılırsın

Yolculuk esnasinda yaninda birileri olacaksa eger , dönmende sakinca yok ..

Yalniz olmamani tavsiye ederim cünkü narkoz verildigi icin gecici sersemlik, uyku hali veya bulanti gibi durumlar yasayabilirsin ..

idilcim cok üzüldümmmm, inşalla en kısa zamanda hep beraber bebişlerimize kavusuruz

arkadaşlar, transferden 5.gün sonra ovıtrelle vb igne vurulan var mı? bu iğnenin beta hcg nin degerini etkilermi

Arkadaslar tarnsferimin 4. gunu bugun ve sanirim nezle oldum sabahtan beri surekli hapsuruyorum( Birsey olurmu cok korkuyorum((

kızkar bende 3 gündür karında aşırı şişkinkil ve nefes alırken ağrı var doktoruma dedim çok yumurtan olduğun için ilaçlar tepki vermiş dedi ben çok korkuyorum sizdede olmuşmuydu

benim de öyle olmuştu bol sıvı almak lazım

Gunaydin kızlar
benim bugün 14.gunüm ama çok hafif bir kanamam var,bunlar normal mı çok korkuyorum

kızlar 10.günüm idrar testi yaptım çift çizgi:)ama bişey takıldı kafama.vajinal jel(crinio jel)kullanıyorum.yani progesteronun etkisiyle pozitif çıkmış olabir mi?aranızda kullanan var mı?ya ilacın etkisi varsa diye sevinemiyorum.lütfen acil yanıt verin.

buhar canım sevin sevin :)) gözün aydın canım...

banaoi kanama öenmli canım druna ulaş

banaoi yat hiç kalkma ve ara drunu anlat kanamanın nasıl olduğunu

buhar sus bakim sen hamilesin işte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…