Doktora ulaşamıyorum bebeğim gidiyor sanırım
kızlar 10.günüm idrar testi yaptım çift çizgi:)ama bişey takıldı kafama.vajinal jel(crinio jel)kullanıyorum.yani progesteronun etkisiyle pozitif çıkmış olabir mi?aranızda kullanan var mı?ya ilacın etkisi varsa diye sevinemiyorum.lütfen acil yanıt verin.
Gunaydin kızlar
benim bugün 14.gunüm ama çok hafif bir kanamam var,bunlar normal mı çok korkuyorum
tebrik ederim cnm bize de dua et hamile bi bayan olrak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Hemşirelere ulaştım,yarın gelin tekrar test yapalım dediler.şimdi dinleniyorum sadece.kanamam fazla yok,sadece kahverengi bir akıntı var.
benim 30 ocak 2010 da transferim oldu. 11 şubatta test yaptırıcam. beklemedeyim.
sizler ne zaman test yapacaksınız?
anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç
nevin_.....................................................................1 ocak.................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
sibel12........................................... ......................23 ocak.............................................. ....................5 şubat............................................. ........ :sm_cool: :CüvCüv:
chem.............................................. ......................?........................... ...............................................5 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:
nur5555........................................... .....................27 ocak.............................................. ...................8 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:
anivehani......................................... ........................?......................... ................................................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:
nurtopu .................................................. ...........30 ocak.............................................. ...................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:
23 SM................................................ .................. 30 ocak.............................................. .................11 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:
Banaoi............................................ ......................30 ocak.............................................. ..................11 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:
ceren77........................................... .......................31 ocak.............................................. ................12 şubat............................................. ........... :sm_cool::CüvCüv:
annedir........................................... ........................?......................... ..............................................12 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:
pperfinya......................................... .......................3 şubat............................................. .................14 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:
eda2307........................................... .....................3 şubat............................................. ...................14 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?