Transfer sonrası sonuç bekleyenler

buhar sus bakim sen hamilesin işte :))))[/QUOTE]

aayyyy inanamıyorum.sağol canım su serptin yüreğime.inşallah kan testi de iyi çıkar.darısı isteyen herkesin başına

tebrik ederim cnm bize de dua et hamile bi bayan olrak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

buhar tebrikler,şimdi de kan testinde sıra.inşallah yüksek değerler alırsın

buhar kanaman fazlaysa doktora git ihmal etme. az ise dinlen biraz
ayaklarını uzat.kullandığımız jellerin yanısıra ovıtrel vb tarzı ıgne kullanıorsan o beta hormonunu yukseltiyormus dr lara o ıgneyı 5. gunde verıyorlar 14. gunde ılaçların etkileşimi olmaz bence kanaman cok yoksa yat dinlen sabahta kan testi yap, bence hamilesin içini ferah tuttt

Hemşirelere ulaştım,yarın gelin tekrar test yapalım dediler.şimdi dinleniyorum sadece.kanamam fazla yok,sadece kahverengi bir akıntı var.

Nebileyim insan korkuyor iste,çok dua ediyorum siz de benim için edin.bu kadar bile sonuca 7 yıldır ilk kez geliyorum ,oyuzden çok korkuyorum.ama bana 4 tane transfer edilmişti,belki digerleri dusuyordur.yani hepsi tutunmadı ise digerleri ne oluyor bileniniz var mı

Hemşirelere ulaştım,yarın gelin tekrar test yapalım dediler.şimdi dinleniyorum sadece.kanamam fazla yok,sadece kahverengi bir akıntı var.

o bence yerleşme kanaması gibi bişeydir.bazı kişilerde oluyor.sanırım kırmızıya dönmediği sürece sorun yok.sen ayağa kalkma.aman bişey olmasın.tutmayan embriyolar bu şekilde kanama yapmaz sanırım

beni de eklermiisn
transfer 11 subat
test 24 subat:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…