Transfer sonrası sonuç bekleyenler

merhaba arkadaşlar.
dondurulmuş transferinde 9. günümdeyim.
sadece bir embriyo canlı kaldı.
bekliyorum.
dayanabilirsem hiç idrar yapmayacağım.
test günüm aynı zamanda regl günüm.
bakalımneler olacak

:Saruboceq:ne kavusmanı dileriim

arkadaşlar eşime sevgililer günü hediyesini vermeden idrar testi yaptım çok silik olarak ikinci çizgiyi gördüm ve hediyeyi verirken eşime gösterdim o da rahatlıkla görüldüğünü söyledi ama bana göre çok silik endişeliyim yarın test sonucunu almadan rahat olamayacağım

EN GÜZEL HEDİYEYİ VERMİŞSİN EŞİNE.HAMİLESİN SEN.BENDE DE O SİLİK ÇİZGİ VARDI.5 HAFTALIK HAMİLEYİM.TEBRİKLERa.s.

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eda cim benim kadar kimse sevinemez heralde cunki ben nefesimi tutarak senden gelecek sonucu bekliyorum kacgundur:)) Bende senin gibi tek embryo ile bekliyorum bebisimi Allahim insallah sonucumda senin gibi olur. Allah kucaginada almayi nasil etsin canim cok opuyorum.

hadi bakalım sıra sizde iyi haberler bekliyoruz

bu gun yapıldı transferım. 4. gun transferi oldu. biri 8 biri 4 hucreli olmus. embriyolog 4 hucrelı olanı transfer etmek ıstemedı ama ben cok ısrar ettım ıkısınıde :) kırmadılar benı. allahın işi bellımı olur belki oda tutunur gelısırde. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…