Transfer sonrası sonuç bekleyenler

buhar tebrikler,şimdi de kan testinde sıra.inşallah yüksek değerler alırsın

tesekkür ederim cemre18.ben de seni tebrik ederim.umarım kan sonucu da iyi çıkar.benim moralim çok bozuk açık kahve 3,4 damla akıntı geldi.karnım da ağrıyor.sanırım adet oluyorum.bugun idrar testini tekrarladım,dünkünden daha silik.offf offf.yine olmadı sanırım

canım senin kaçıncı günündü kan testini yaptırsana için rahatlasın belki boşuna stres yapıp durumu dahada kötüleştiriyosun.. ilaçlardan dolayı silik çıkmaz çünki.. 2. çizgiyi görüyosan hamilesin demek.. ayrıca hamile olsan karın ve kasık agrısı oluyor.... allah hayırlısını versin....

arkadaşlar, morale htiyacım var, iki gündür aglama krizine giriyorum, bugün tansferimin 5. günü embriyonun döllenmesinin 8. günü. erken hamilelik testi yaptım sonucu negatif tabiki bozuk olan sinirlerim iyice gerildi.işm çok yogun sabah 8 akşam 8 diye raporluydum acaba işemi gitsem diyorum böyle sürekli kendimi dinliyorum

hemen umutsuzluğa kapılma.dinlen.test günü ne zamandı

çok erken yapmışsın arkadaşım sabret.zaten ilaçlar da bizim psikolojimizi bozuyor.balkona çık,hava al,banyo yapabilirsin.bana da bir ağlama krizi gelmişti 3.gün.yüzümü yıkayıp temiz hava almıştım.bu çok iyi geliyor.hadi hemen toparlanaklinialirimsmile

kan verdim ama test ne zaman çıkar bilemiyorum doktorum hemen yanıma geldi rahatsızlığımvar mı yok mu diye sordu karnımın şişliğini sordu herkes heyecanlı merkezde tabi ki ben de evde...

selam kıslar,
bende uzun protokolle tedaviye bşladım adetn 5.günündeym.bakalım transderim yakındır inş.kaç gün sonra olur bilmiyorum..
hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin..
Rabbim hepimisin gönlüne göre versin inşallah.

arkadaslar kitap okumak ve dua etmek çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim...
herkes kendi inancına göre ibadetini yapsın bakın nasıl rahatlayacaksınız , hiç sıkıntı etmeyin eger şimdi zamanıysa ve Rabbim ol dediyse zaten hamilesiniz demediyse henüz vakti degil demekki boşuna üzülmeyin, dirayetli olun ve zamana bırakın herşeyi...

herkesin rahatsızlığına göre değişiyor ama 10-15 gün falan sürer aşağı yukarı.hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar bugün transverimin 5. günü çok heycanlıyım şimdilik bir belirti yok sadece göğsümün ucu kaşınıyor bazen sızlıyor kasığımda batmalar oluyor çok çok hafif midembulanıyor yaaa çok sabırsızım

aleynacım ben henüz tedavideyim,uzun protokolle başladım.
adetimin 5.günü pregonla devam ediyorum,merak ediyorum yumurta nezman toplanır,4 kutu pregon verdi okadar yetiyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…