Arkadaslar ben bebeklerimi kaybettim.umarım sizler bunu yasamazsınız
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
buhar tebrikler,şimdi de kan testinde sıra.inşallah yüksek değerler alırsın
tesekkür ederim cemre18.ben de seni tebrik ederim.umarım kan sonucu da iyi çıkar.benim moralim çok bozuk açık kahve 3,4 damla akıntı geldi.karnım da ağrıyor.sanırım adet oluyorum.bugun idrar testini tekrarladım,dünkünden daha silik.offf offf.yine olmadı sanırım
Arkadaslar ben bebeklerimi kaybettim.umarım sizler bunu yasamazsınız
tesekkür ederim cemre18.ben de seni tebrik ederim.umarım kan sonucu da iyi çıkar.benim moralim çok bozuk açık kahve 3,4 damla akıntı geldi.karnım da ağrıyor.sanırım adet oluyorum.bugun idrar testini tekrarladım,dünkünden daha silik.offf offf.yine olmadı sanırım
kızlar kan testi verdim sonucu 13.00 alacam
arkadaşlar, morale htiyacım var, iki gündür aglama krizine giriyorum, bugün tansferimin 5. günü embriyonun döllenmesinin 8. günü. erken hamilelik testi yaptım sonucu negatif tabiki bozuk olan sinirlerim iyice gerildi.işm çok yogun sabah 8 akşam 8 diye raporluydum acaba işemi gitsem diyorum böyle sürekli kendimi dinliyorum
hayırlı sonuclar inş.kan verdim ama test ne zaman çıkar bilemiyorum doktorum hemen yanıma geldi rahatsızlığımvar mı yok mu diye sordu karnımın şişliğini sordu herkes heyecanlı merkezde tabi ki ben de evde...
selam kıslar,
bende uzun protokolle tedaviye bşladım adetn 5.günündeym.bakalım transderim yakındır inş.kaç gün sonra olur bilmiyorum..
hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin..
Rabbim hepimisin gönlüne göre versin inşallah.
herkesin rahatsızlığına göre değişiyor ama 10-15 gün falan sürer aşağı yukarı.hayırlısı bakalım
hayırlı olsun aleynacım inşallah güsel sonuçlar alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?