aleynacım ben henüz tedavideyim,uzun protokolle başladım.
adetimin 5.günü pregonla devam ediyorum,merak ediyorum yumurta nezman toplanır,4 kutu pregon verdi okadar yetiyomu acaba
inşallah gerçektde görürsn tatlım
hemen umutsuzluğa kapılma.dinlen.test günü ne zamandı
kızlar bugün 9. günüm ve 3 gündür karnımda ğrılar oluyor ara ara... bu adetin mi habercisi.... uffff yaaaa yaruın kan testi yaptırcam. gebelik testi alsam bugün çıkar mıki......offffffffffffffffffffffffffffffff kafayı yicem....
hemen umutsuzluğa kapılma.dinlen.test günü ne zamandı
canım senin kaçıncı günündü kan testini yaptırsana için rahatlasın belki boşuna stres yapıp durumu dahada kötüleştiriyosun.. ilaçlardan dolayı silik çıkmaz çünki.. 2. çizgiyi görüyosan hamilesin demek.. ayrıca hamile olsan karın ve kasık agrısı oluyor.... allah hayırlısını versin....
canım ikinci çizgiyi gördüysen hamilesindir büyük ihtimal... inşallah allah yüzünü güldürsün...canım test günüm yarın ama sabredemiyorum artık,aksam gidip kan vericem.bilmiyorum beklesemiydim ama.bu arada akıntım kesildi.inşallah gelmez.canım sen hiç canını sıkma çünkü 5.gün çok erken.ben idrar testini 10. ve 11.gün yaptım.biraz daha bekle.güzel haberlerini alırız umarım
Arkadaslar ben bebeklerimi kaybettim.umarım sizler bunu yasamazsınız
KIZLAR bugün test günümdü sonucu açıklıyorum 694hamişim allah isteyen herkeze nasip etsin....AMİN
KIZLAR bugün test günümdü sonucu açıklıyorum 694hamişim allah isteyen herkeze nasip etsin....AMİN
perfinya bugün 12.günün müydü yoksa 13 mü ?? değerin çok güzel maşallah..çoğul gebelik galiba..Allah tamamına erdirsin.bizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?