Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar rüyamda gebelik testinde çift çizgi gördüm rüyası bile güzelmişmafoldumben

kızlar bugün 9. günüm ve 3 gündür karnımda ğrılar oluyor ara ara... bu adetin mi habercisi.... uffff yaaaa yaruın kan testi yaptırcam. gebelik testi alsam bugün çıkar mıki......offffffffffffffffffffffffffffffff kafayı yicem....

bence git bi idrar testi al bende pazar yapıcam

canım test günüm yarın ama sabredemiyorum artık,aksam gidip kan vericem.bilmiyorum beklesemiydim ama.bu arada akıntım kesildi.inşallah gelmez.canım sen hiç canını sıkma çünkü 5.gün çok erken.ben idrar testini 10. ve 11.gün yaptım.biraz daha bekle.güzel haberlerini alırız umarım

canım ikinci çizgiyi gördüysen hamilesindir büyük ihtimal... inşallah allah yüzünü güldürsün...

KIZLAR bugün test günümdü sonucu açıklıyorum 694hamişim allah isteyen herkeze nasip etsin....AMıN

KIZLAR bugün test günümdü sonucu açıklıyorum 694hamişim allah isteyen herkeze nasip etsin....AMİN

perfinya bugün 12.günün müydü yoksa 13 mü ?? değerin çok güzel maşallah..çoğul gebelik galiba..Allah tamamına erdirsin.bizlere de nasip etsin inşallah

perfinya bugün 12.günün müydü yoksa 13 mü ?? değerin çok güzel maşallah..çoğul gebelik galiba..Allah tamamına erdirsin.bizlere de nasip etsin inşallah

12 canım allah isteyen herkeze nasip etsin.. AMİN

darısı başınıza kızlarrr:teytey:

KIZLARRRRRRRRRRR perfinyanın tüplü bebesi oliiiiiiiii:lepi::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…