Transfer sonrası sonuç bekleyenler

durumumuz senle aynı:)
senin ambriyolsrın durumu nasıldı transfer öncesinde?
benim iki tane 8 hücreli 1 tane 7 hücrelş vardı

canım nete ancak girebildim kusura bakmaa lütfen...valla bilmiyorum ki canım kaç hücreli olduğunu..resimde gördüğüm 2 tanesi 6 hücreli bir tanesi 7 hücreli...sana doktormu söyledi ...

Kızlar hepinize toplu cevap sorun eşimde sperm azdı yüzbin kadar belirti olarak hep kasıklarım ağrıdı özelliklede 8 günden sonra bide gögüs uçlarım hafiften kararmaya başladı damarlaşmalarda vardı ayrıca son 5 gündür 2.5 kilo baklava yemişim canım felaket tatlı istiyordu kızlar yemek yemeden tatlı yiyordum

ALLAH HEPıNıZE BEBıŞLER NASıP ETSıN AMıN

kızzz benimde ikidebir tuvaletim geliyor gidiyorum azıcık yapıyorum inşallah bebişimdir

kasıkta batmalar bende de varcanım yaaa.. 3gündür var dün ve bugün çoğaLdı. 9. günüm. seni tebrik ediyorum canım benim.

merhaba arkadaşlar benim 11.gün kan testi değerim 634.25.sizce nasıl.burdaki bi doktor çok düşük buldu.sizce..

KIZLAR bugün test günümdü sonucu açıklıyorum 694hamişim allah isteyen herkeze nasip etsin....AMİN

canım benim Allah tamamına erdirsin senin de benim de isteyen herkesin gözlerimiz aydın bizim yüzümüz güldü dilerim Allah' tan herkesin yüzü gülsün:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…