Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Arkadaslar ben bebeklerimi kaybettim.umarım sizler bunu yasamazsınız

canım Allah sabır versin ve hiç birimize yaşatmasın bu duyguyu ama sıkma canını var bunda da bir hayır üzülme desemde biliyorum pek bir anlam ifade etmeyecek senin için ama üzülme be tatlım rabbim bir kez daha nasip eder inşallah aynı duyguyu yaşamanı:Saruboceq:

kızlar bunu yazdığıma inanamıyorum elim titriyor şu an
HA - Mı - LE - YııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

hayırlı olsun canım kaçıncı günündü beirtiler ayyyyyyyyyyyy:teytey:

benim daha önce gebelikte gelişim bozukluğu yaşadığım için ve ilk tüp bebekte değer düşük çıktığı için doktor çok dikkat et dedi istirahat et dedi yumurtalarım çok olduğu için kan verdikten sonra bazı sorunlar olabilir temkinli olalım dedi salı veya çarşaba günü gel dedi

hayırlı olsun canım kaçıncı günündü beirtiler ayyyyyyyyyyyy:teytey:

aşırı halsizlik yaşıyorum yolda neredeyse ayaklarım duracak kadar belim ağrıyor karında şişlik var o biraz da bende çok yumurta oluştu içinmiş acıkıyorum sürekli
benim transfer gününü saymazsak13.gün ve 3.gün transferi

cemreeeeee inannılmaz sevindim darısı başımızaaaa, allah saglıkla eline alıp büyütmeyi nasip etsin

canım benim Allah tamamına erdirsin senin de benim de isteyen herkesin gözlerimiz aydın bizim yüzümüz güldü dilerim Allah' tan herkesin yüzü gülsün:Saruboceq:

perfinya cok tebrik ederim darısı hepimizin basına. allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin

darısı bize yaşın kaç sorunun

29 yaşındayım canım pkoluyum çok fazla yumurtam oluyor ilk tedavide çok rahatsızlandım 20 çıkmıştı değer sonra yükseldi ama yeterli değildi düştü ondan önce de doğal yolla bir gebeliğim oldu gelişim bozukluğu nedeniyle aldırdım bu üçüncü denemem ayrıca belirtilerde 7.,8.,9.gün kasıklarda çok ağrı vardı şimdi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…