Transfer sonrası sonuç bekleyenler

cemreeeeee inannılmaz sevindim darısı başımızaaaa, allah saglıkla eline alıp büyütmeyi nasip etsin

çok sağol canım ama çok dikkat etmeliymişim çok yumurtam oluştuğu için ve geçmişten dolayı risk altındayım dualarınızı eksik etmeyin
darısı herkesin başınaaaaaaaaa:Saruboceq:guclubacismile

cemrecim seni tebrik ediyorum canım benim. rabbim bize de göstersin inşallah. valla kafayı yiyeceğim beklemekten.
9. günümdeyim ve ara ara kasık ağrılarım var çok korkuyorum adet olmaktan.

Kızlar bende hamıleyımmmmmmmm
rabbım bu mutlulugu yaŞatı bana ŞÜkurler olsun
12.gÜn degrım 253.93
sızce nasıl normalmı bıde transferımın yapıldıgı gunu sayarsak bugun 13 ama dr saymadı

Kızlar bende hamİleyİmmmmmmmm
rabbİm bu mutlulugu yaŞatı bana ŞÜkurler olsun
12.gÜn degrİm 253.93
sİzce nasıl normalmİ bİde transferİmİn yapıldıgı gunu sayarsak bugun 13 ama dr saymadı

tebrik ederim canım belirtiler nedir ben 5. gündeyim kasığım pıt pıt atıyor bide çok tuvaletim geliyor

cemrecim seni tebrik ediyorum canım benim. rabbim bize de göstersin inşallah. valla kafayı yiyeceğim beklemekten.
9. günümdeyim ve ara ara kasık ağrılarım var çok korkuyorum adet olmaktan.

canım benim de öyle oldu sabırla bekledim dün idrar testi yaptım eşime sevgililer günü hediyesi olsun diye sanki hep tutacak diye bir his vardı içimde benim de şu an ağrılarım var sanki bugün arttı doktor normal dedi yani sonucu öğreniyorsun ama dert bitmiyor inşallah çok iyi değerler alırsın

tebrik ederim canım belirtiler nedir ben 5. gündeyim kasığım pıt pıt atıyor bide çok tuvaletim geliyor

benim de çok tuvaletim geliyor fakat 5litre sıvı alıyorum günde benim yumurtalar çok olduğu için ağrılarım ilk 3 gün belirgindi sonra 7.gün yine kendini belli etti

Benımde cok agrıyor kasıklarım bıde belım cok agrıyor
kızlar ben cok oanıkım hemen bıŞe olcakmıŞ gıbı cok korkuyorum ınŞ atlatırım bunu

hayırlı uğurlu bebek/bebekler olur inşallah :lepi:

9.gunde cıkan cok oluyor ama sen bılırsın

12.gÜn degrİm 253.93
sİzce nasıl normalmİ bİde transferİmİn yapıldıgı gunu sayarsak bugun 13 ama dr saymadı

canım seninde gözün aydın. inşallah sende hayırlı bebek/bebeklerin olur

12.gÜn degrİm 253.93
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

DARISI BASIMIZA INS

canım benimki de sana yakın bugün test günümdü 104,2:Saruboceq:hihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

DARISI BASIMIZA INS

ben iyice salaklaştım ikidebir aynaya gidip göğüslerime bakıyorum kafayı yemeden bi hamile kalabilseydim:roflol:

kızlar sabahları bebeğim için ayetel kürsü okuyorum ve hepinizede dua ediyorum. rabbim en kısa zamanda hepimizin gönlündeki HAYIRLI muratları versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…