cemreeeeee inannılmaz sevindim darısı başımızaaaa, allah saglıkla eline alıp büyütmeyi nasip etsin
29 yaşındayım canım pkoluyum çok fazla yumurtam oluyor ilk tedavide çok rahatsızlandım 20 çıkmıştı değer sonra yükseldi ama yeterli değildi düştü ondan önce de doğal yolla bir gebeliğim oldu gelişim bozukluğu nedeniyle aldırdım bu üçüncü denemem ayrıca belirtilerde 7.,8.,9.gün kasıklarda çok ağrı vardı şimdi de var
Kızlar bende hamİleyİmmmmmmmm
rabbİm bu mutlulugu yaŞatı bana ŞÜkurler olsun
12.gÜn degrİm 253.93
sİzce nasıl normalmİ bİde transferİmİn yapıldıgı gunu sayarsak bugun 13 ama dr saymadı
cemrecim seni tebrik ediyorum canım benim. rabbim bize de göstersin inşallah. valla kafayı yiyeceğim beklemekten.
9. günümdeyim ve ara ara kasık ağrılarım var çok korkuyorum adet olmaktan.
tebrik ederim canım belirtiler nedir ben 5. gündeyim kasığım pıt pıt atıyor bide çok tuvaletim geliyor
kızlar bunu yazdığıma inanamıyorum elim titriyor şu an
HA - Mİ - LE - YİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar bugün 9. Günüm ve 3 gündür karnımda ğrılar oluyor ara ara... Bu adetin mi habercisi.... Uffff yaaaa yaruın kan testi yaptırcam. Gebelik testi alsam bugün çıkar mıki......offffffffffffffffffffffffffffffff kafayı yicem....
12.gÜn degrİm 253.93
sİzce nasıl normalmİ bİde transferİmİn yapıldıgı gunu sayarsak bugun 13 ama dr saymadı
kızlar bunu yazdığıma inanamıyorum elim titriyor şu an
HA - Mİ - LE - YİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Kızlar bende hamİleyİmmmmmmmm
12.gÜn degrİm 253.93
canım benimki de sana yakın bugün test günümdü 104,2:Saruboceq:hihoyyyt
12.gÜn degrİm 253.93
kız biz napıcaz bilmiyorum
kız yarın testmi yapsak napsak kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben iyice salaklaştım ikidebir aynaya gidip göğüslerime bakıyorum kafayı yemeden bi hamile kalabilseydim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?