ama çok erken canım ya bari cumartesi yapalım
kızlar sabahları bebeğim için ayetel kürsü okuyorum ve hepinizede dua ediyorum. rabbim en kısa zamanda hepimizin gönlündeki HAYIRLI muratları versin.
merhaba arkadaşlar benim 11.gün kan testi değerim 634.25.sizce nasıl.burdaki bi doktor çok düşük buldu.sizce..
ölemi diosun bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
banada ediyorsun değilmi:kedi:
evet evet şimdi yine tek çizgi görürüz moralimiz bozulur bari 4 gün daha hamileymiş gibi yaşayalımmafoldumben
canım seni atlarmıyım hiç. inşallah pozitif sonuç alacaksın hepiniz.
nolur dua ederken dikkatli olalım. eksik dua etmeyelim.ve pozitif sonuç almaktan da önemlisi inşallah hepimiz sağlıkla doğurup büyütürüz.
:bbo: :bbo: allahın izniyle 4 gün değil dokuz ay yaşıycaz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ölemi diosun bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
inşallah canım o zaman cumartesi sabahın köründe burda ol ilk tuvaletimizle test yapalım:roflol::roflol::roflol:
erken yapıp boşuna moralınızı bozmaın kızlar...bilmiyorumkismile
mesela kaç gibi kaçta kalkıosun sen kanda baktırmayalımmmı cumartesi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ama çok erken canım ya bari cumartesi yapalım
nie öle dedinki bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile cumartesi transferden sonraki 9.gün oluyo erkenmi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Aleyna benimde sizlerle aynı zamanda transferim oldu carsam ba günü, bugün erken hamilelik testi yaptum negatif, cok üzüldüm daha erken oldugunu söylüyor herkes ben bekleyelim derim
Aleyna benimde sizlerle aynı zamanda transferim oldu carsam ba günü, bugün erken hamilelik testi yaptum negatif, cok üzüldüm daha erken oldugunu söylüyor herkes ben bekleyelim derim
canım ya sende çok erken yaptırmışsın ben sordum 12. günden önce kanda çıkmıyormuş biz sadece evde yapalım dedik
kız aleyna bu kadar olur yani hep aynı cevaları verios kız eeeeeeeee duygular aynı ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?