Transfer sonrası sonuç bekleyenler

merhaba arkadaşlar benim 11.gün kan testi değerim 634.25.sizce nasıl.burdaki bi doktor çok düşük buldu.sizce..

canım öncelikle hayırlı olsun.
benim 13. gün değerim 533. dr birşey demedi ama biz çoğul olabbiileceğini düşünüyoruz. senindr un neye göre az buldu. anacım beşizmi istiyosun. evet beşize göre az

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

banada ediyorsun değilmi:kedi:

canım seni atlarmıyım hiç. inşallah pozitif sonuç alacaksın hepiniz.

nolur dua ederken dikkatli olalım. eksik dua etmeyelim.ve pozitif sonuç almaktan da önemlisi inşallah hepimiz sağlıkla doğurup büyütürüz.

amin canım amin

mesela kaç gibi kaçta kalkıosun sen kanda baktırmayalımmmı cumartesi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

yok yok sadece idrar testi ben salı günü yaptırıyorum test belki çift çıkarda erken seviniriz diye ben eşimi sabah 8 gibi işe gönderiyorum eğer erken kalkarsan ben daha önce yaparım eşimede süpriz olur inşallah

Aleyna benimde sizlerle aynı zamanda transferim oldu carsam ba günü, bugün erken hamilelik testi yaptum negatif, cok üzüldüm daha erken oldugunu söylüyor herkes ben bekleyelim derim

sende çok erken yamışsın cnm ya daha 5.gün bugün kanda bile çıkmaz belkide bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Aleyna benimde sizlerle aynı zamanda transferim oldu carsam ba günü, bugün erken hamilelik testi yaptum negatif, cok üzüldüm daha erken oldugunu söylüyor herkes ben bekleyelim derim

canım ya sende çok erken yaptırmışsın ben sordum 12. günden önce kanda çıkmıyormuş biz sadece evde yapalım dedik

benim transverim perşembe günü oldu cumartesi 9 oluyorbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…