Transfer sonrası sonuç bekleyenler

arkadaşlar internette biz yazı buldum sizlerle de paylaşaym dedim
Gebelik testi yumurta toplama gününün 14. günü veya transferin 11-12. günü kanda beta-HCG hormonuna bakılarak yapılır. Test müspet ise luteal faz desteğine devam edilir ve hasta progesteron hormonu kullanmaya devam eder. ıki gün arayla gebelik testi tekrarlandığı zaman normal, sağlıklı bir gebelikte beta-HCG değerinin iki katına çıkması beklenir. Gebelik oluşmuşsa hormon desteğine 10-12. gebelik haftasına kadar devam edilir. Gebelik testinin olumsuz olduğu durumlarda hastanın kullandığı lar (progesteron - östrojen) kesilir.

Beta-HCG değeri 1000'e ulaştığı zaman ultrason ile gebelik kesesi görülmeye başlar. Bebeğin ilk kalp atışı 6. gebelik haftasında görülür, bu süre yaklaşık olarak embriyo transferinin bir ay sonrasıdır

yaaa niye şimdi karnım ağrıyorki huuuu hamileler sizdede olmuşmuydu ya daha 5. günümüzmafoldumben

kızlarrrr hamile olan herkese kırkbir kere maşallah ve 9 aylık mutlu bi yolculuk diliyorum... bana da cumartesi günü transfer edilecek dondurulmuşlarla.hamiş arkadaşlar aranızda dondurulmuşlarla hamiş olan var mı? ne olur çok korkuyorum.dondurulmuşlarla hamiş şansı düşük diyolar.

kız son durum haberlerini aktarayım sana şu an bende gögüs ağrısı ve uçta karıncalanma , afedersin gaz , adet sancısı gibi ağrı ,kasığımda yanma baş ağrısı ve yorgunluk varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yüksek yazacaktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de transferimin 6. günü bugün,cumartesi günkü çiş partisine bende katılabilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…