Transfer sonrası sonuç bekleyenler

bende de aynı kız göğüs uçlarımı elledim acıo sapuk olduk kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağ kasığım batıodu şimdi sol başladı zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yaaa benim karnım ağrıyormafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım doktorun kim, bende katılıyorum cumartesi partiyeeeeeeee

Tatlım benim doktorum tepecik kadın doğum tüp bebeğin başındaki doktor,ama ben muayenehaneye gitmiştim ve irenbede yaptı,Ahmet Seçkin Önoğlu süper bir doktor,benim 6. ve son doktorum..senin?

ayyy hepinize 41 kere masallah..en basindan beri takip eiyorum bu topigi..hamile haberlerini duydukca sizin kadar seviniyorum vallahi..bende mart gibi tup bebege baslicam nasip olursa..benimde bebegm olmuyo yanii dogal yoldan. umitlerim yavas yavas bitiyodu.bu topigi okudukca moralim duzeliyo yaa cok yasayin hepniz..bana da dua edin nolur ilk denememde tutsun bende sizler gibi burada paylasaym sevincimiii oofff oofff...gozlerim doldu yine...

üzülme cnm pozitif ol bence sonuç olumsuz da olsa pozitif ol :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

amin canım benim inşallah bizde birgün anne olucaz kaç yaşındasın

amin canım benim inşallah bizde birgün anne olucaz kaç yaşındasın

27 yasindaym 2 sene bitecek ama bebek yok ortada.bi sebep de yok..bekliyoruz sadece ama ben skldim artik beklemekten.yakinimdaki 8 arkadas hamile.2 sinide dun ogrendim..biraz icim burkuldu ama onlar adina sevndim allahim bana da nasip et diye dua ettim.doktor tup bebek i tavsiye etti.once allaha sonra o adama guvenecz son care artik..ne sanslsinz yaaa masalahh masallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…