kızlar benim de transferimin 6. günü bugün,cumartesi günkü çiş partisine bende katılabilirim:))
kız son durum haberlerini aktarayım sana şu an bende gögüs ağrısı ve uçta karıncalanma , afedersin gaz , adet sancısı gibi ağrı ,kasığımda yanma baş ağrısı ve yorgunluk varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende
bende de aynı kız göğüs uçlarımı elledim acıo sapuk olduk kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağ kasığım batıodu şimdi sol başladı zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızlar benim de transferimin 6. günü bugün,cumartesi günkü çiş partisine bende katılabilirim:))
canım doktorun kim, bende katılıyorum cumartesi partiyeeeeeeee
gelin kısss gelin büyük bir parti olacak kaçta buluşalım
gelin kısss gelin büyük bir parti olacak kaçta buluşalım
ayyy hepinize 41 kere masallah..en basindan beri takip eiyorum bu topigi..hamile haberlerini duydukca sizin kadar seviniyorum vallahi..bende mart gibi tup bebege baslicam nasip olursa..benimde bebegm olmuyo yanii dogal yoldan. umitlerim yavas yavas bitiyodu.bu topigi okudukca moralim duzeliyo yaa cok yasayin hepniz..bana da dua edin nolur ilk denememde tutsun bende sizler gibi burada paylasaym sevincimiii oofff oofff...gozlerim doldu yine...
canım yaa bende hiçbir belirti yok diyebilirim,ne ağrı ne sızı,olması mı iyi olmaması mı acaba?ruh hastası olduk valla halimize bakın
ayyy hepinize 41 kere masallah..en basindan beri takip eiyorum bu topigi..hamile haberlerini duydukca sizin kadar seviniyorum vallahi..bende mart gibi tup bebege baslicam nasip olursa..benimde bebegm olmuyo yanii dogal yoldan. umitlerim yavas yavas bitiyodu.bu topigi okudukca moralim duzeliyo yaa cok yasayin hepniz..bana da dua edin nolur ilk denememde tutsun bende sizler gibi burada paylasaym sevincimiii oofff oofff...gozlerim doldu yine...
valla ben üşüyorum kasıklarım ateş gibi yumurtallıklarım yanıyo
valla iyiye yoralım iyi olsun inşallah,şu anda sımsıkı tutunuyorlardır ikizlerin inşallah,hem de biri kız biri erkek
arkadaşlar bu kadar kendinizi dinlemeyin vakit geçmez
valla iyiye yoralım iyi olsun inşallah,şu anda sımsıkı tutunuyorlardır ikizlerin inşallah,hem de biri kız biri erkek
canım benimde ayklarım cok uşumuştu halada uşuyoo
seni diğer topikten de takip ediyorum tebrik ederim çok sağlıklı ve mutlu bir 9 ay geçirmen dileğiyle..
amin canım benim inşallah bizde birgün anne olucaz kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?