Transfer sonrası sonuç bekleyenler

aleyna2222 canım çok teşekkürler bana cevap yazdığın için .ama sanırım kimse dondurulmuşlarla hamile kalmamış.çok canım sıkıldı.gene de şansım var di mi.çok saol.

aleyna2222 canım çok teşekkürler bana cevap yazdığın için .ama sanırım kimse dondurulmuşlarla hamile kalmamış.çok canım sıkıldı.gene de şansım var di mi.çok saol.

Canım erdekte yaşayan bir arkadaşım var daha bugün konuştum,3 aşılama ve 5 tüp denemesinin başarısızlıkla sonuçlanmasından sonra bu sayfayı kapatmıştı ama son denemeden tek bir embriyo dondurulmuştu,1 yıl sonra son bir deneme daha dedi ve şimdi bir oğku oldu,umarım bu seni rahatlatır

Canım sen hamile olduğunu öğrenene kadar kendini dinlememiş miydin?Formülünü versene bize de

dinlemedim canım benim yumurtalarım çok olduğu için rahatsızlıklarım fazlaydı bol su içmem lazımdı ne kadar su içtim diye hesap ettim durdum ayrıca kitap okudum bol bol

herkese iyi geceler ben yatıyorum yarın okula gideceğim raporum bitti
herkes rüyasında bebişlerini görsün:ecrin_bebek:boshayallersmile

dinlemedim canım benim yumurtalarım çok olduğu için rahatsızlıklarım fazlaydı bol su içmem lazımdı ne kadar su içtim diye hesap ettim durdum ayrıca kitap okudum bol bol

Canım şu 7 günde 3 kitap ve 11 dvd bitirdim,ayrıca klinikteki 2 saatlik istirahat dışında hiç yatmadım evde,ayrıca amatörce müzikle ilgileniyor ve çalışıyorum kendimce, ama yine de gün boyunca periyodik olarak hep aklına geliyor bir şekilde,kendini dinlemekse dinliyorum malesef,ben bunlardan başka bildiğin bir formül var mı diye sormuştum

Ben ilk 3 gun tamamen yattim ondan sonra ev icinde hareket etmeye basladim ama hic is yemek vs yapmadim onume koyuldu onumden alindi. Ilk defa yarin disari cikicam sinemaya gidecegiz. 5. gun de de kisa bir dus aldim:))

benimde uykum kacti sona yaklastikca heyecan dorukta

Kızlar biraz daha sabır,cumartesi yapıcaz işte hepberaber bekleyin ki sağlıklı bir sonuç olsun hiç değilse,şimdi yapacağımız test çok yanıltıcı olur ve moral bozmaktan başka bir işe yaramaz

Ben ilk 3 gun tamamen yattim ondan sonra ev icinde hareket etmeye basladim ama hic is yemek vs yapmadim onume koyuldu onumden alindi. Ilk defa yarin disari cikicam sinemaya gidecegiz. 5. gun de de kisa bir dus aldim:))

İlk klinikten araba kullanarak eve geldim ben,ilk heves yatayım dedim yattım ama 1 saat belki sonra kalktım yatamadım bir daha,doktorum dediki transferden sonra klinikten direk işe giden hastalarım var gebe kalıyor,tranferden sonra 12 gün sağına dönük kıpırdamadan yatan altına sürgü sürdüren pimpirikli hastalarım var gebelik gerçekleşmiyor dedi ,bak keyfine ağır iş yapma yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…