Transfer sonrası sonuç bekleyenler

sağolun kızlaarrrrr.çok mutluyum.o kadar rahatladım ki.inşallah sonu da güzel olur.darısı sizlerin başına.hamiş olarak dua etcem size

Buhar Allah kucagina almayida nasip etsin insallah . darisi bizlerin basina meraktan heyecandan olecegim:)

sağolun kızlaarrrrr.çok mutluyum.o kadar rahatladım ki.inşallah sonu da güzel olur.darısı sizlerin başına.hamiş olarak dua etcem size

huzurlu ve mutlu bir uyku çekersin bu gece inşallah,mışıl mışıl,bebeğin şu an seninle bundan daha güzel bir uyku yoktur herhalde

ilk 10 gunse cogul olma ihtimali var
Ben gecen carsamba transfer oldum tek embryo ve 4 hucreliydi 25 subat dediler test tarihimi ama bana kalsa yarin denemeye baslicam:)

ilk 10 gunse cogul olma ihtimali var
Ben gecen carsamba transfer oldum tek embryo ve 4 hucreliydi 25 subat dediler test tarihimi ama bana kalsa yarin denemeye baslicam:)

11.gün değeri bu canım.bence hiç deneme .çok erken,üzülürsün sonra.ben 10.gün idrar testi yapmıştım.pozitifti.10.günü bekle en azından

selam kızlar iyi geceler bende bursa acıbademde yaptırdım 2. denememde 233.2 hamileyim:))) şubat 3te aldım sonucu 3 tane transfre edildi 3. gn transferi cumartesi ilk kontrolüme gidicem bursaya snrasında izmitte devam edicem...darısı bütün isteyenlere inşallah

evet canım,ne zamandır ilk kez huzurla uyuycam.inşallah hep benimle olurlar.

canım hayırlı olsun. gözün aydın.

uykuya gelince bugün benim 17. günüm. yok uyku filan. daaha dğrusu deliksiz uyku yok. bak sabahın köründe ayaktayım.

olsun ben böylesi uykusuzluğa da razıyım. :)
:teytey: :teytey: :teytey:

aleyna2222 canım çok teşekkürler bana cevap yazdığın için .ama sanırım kimse dondurulmuşlarla hamile kalmamış.çok canım sıkıldı.gene de şansım var di mi.çok saol.

canım gerçekten yalan söylemiyorum dondurulmuşlarla şans daha yüksek diye bir sitede okudum

iyidir canım bugün pek kıpırtı yok karnımda düştülermi acaba mafoldumben braz sonra hastaneye gidicem e2 testi yapacaklarmış ordan gelirkende 3 tane test alıcam ne zaman yapsam acaba bugün 6. gün çıkarmı sizce

Bende bugun kasiklarda hafif agri basladi regl oncesi gibi . goguslerim zaten sis transferden beri . ve surekli hapsuruyorum . Bakalim bende test almayi dusunuyorsun hangi testten alacaksin?

bilmem marka önemlimiki yaaa benim akşamdan beri dişim ağrıyor bebekten olabilirmi aceba

Ah canim ne diyim insallah hamilelik belirtisidir.
Aciksam bile belirtimi acaba diyorum bende:))
Kafayi yemesek iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…