Transfer sonrası sonuç bekleyenler

sağol canım.artık hamiş listesine eklersin beni :CüvCüv:
sen niye uyuyamıyoosun.stres mi var canım

halidem hayırlı olsuun..allah tamamına erdirsin inş.sağlıkla bebişini kucağına al inş..darısı başıma..:Saruboceq:

kızlar 6. günde evde test yapsam çıkarmı:çok üzgünüm:

sonuca üzülmiceksen yap bence en azından bizden sonrakilere faydası olur ben alıcaktım bugün ama para almayı unutmuşum sağlık ocağına gidiyorum iğneye karşısında eczana var ama unuttum malesef bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

montumu giymemiştim şal aldım çıktım evden bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

eşime dedim test alcaktım dedim çanta yok ara yok dedim alalım dedim o da çok erken daha boşver dedi öle kaldım ama cuma kesin alcam dedim cumartesi kesin yapcam dedim bişi sölemedi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

mşlhh mşlhh hamişler çoğaldı.tbrk ederim canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşş:Saruboceq:

Son düzenleme:

kıısssss çiş partimizide söyledinmi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

10. günüm idrartesti yptım negatif çıktı.... çok canımsıkıldı.... sanırım tutunamadı bebişlerim. yarın kan testi için doktoruma gdeceğim. hayırlısı inşl. ama çok üzüldüm....

amann yazmışsın görmedim belkide yanlış çıkarmıştır bazıları doğru çıkmıyor kanda baktır sen

kızlar bu şekilde kendinize eziyet etmeyin...idrar testlerine çok güvenmeyin...benim arkadaşımın kanda 12.günü pozitif ama idrarda 15 günü bile hala negafti..2 gün daha sabredin kızlar...lütfeen...

ya biliyormusunuz ben yine olmayacak diye biliyorum yine negatif alıcam galibamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya maşallah nekadar çok hamiş var burda...allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın....hamişlerin de bebişlerini esirgesin inşallah...ben de tedaviye başladım sanırım 20 gün içinde transferim gerçekleşecekmiş...ben de başınızı ağrıtırım artık....

aleynacım bence de 6. gün çok erken yaptırma en azından 10. günü bekle derim...

kızlar sabırsızlar arasında bnde varım eşimin ısrarıyla ögleleyın test yaptım cok sılık bı cızgı cıktı ama üzülmedim daha 2 gun var test gunume artı sabahtan ıkı kez ıdrara cıkmıştım yarın sabah yaparım daha netleşir sonuç heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…