fortel marka erken sonuc veriyormus
6 . gün cok erken bence
canım hayırlı olsun. gözün aydın.
uykuya gelince bugün benim 17. günüm. yok uyku filan. daaha dğrusu deliksiz uyku yok. bak sabahın köründe ayaktayım.
olsun ben böylesi uykusuzluğa da razıyım. :)
:teytey: :teytey: :teytey:
selam kızlar iyi geceler bende bursa acıbademde yaptırdım 2. denememde 233.2 hamileyim:))) şubat 3te aldım sonucu 3 tane transfre edildi 3. gn transferi cumartesi ilk kontrolüme gidicem bursaya snrasında izmitte devam edicem...darısı bütün isteyenlere inşallah
kızlar 6. günde evde test yapsam çıkarmı:çok üzgünüm:
kızlar bunu yazdığıma inanamıyorum elim titriyor şu an
HA - Mı - LE - YııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sonuca üzülmiceksen yap bence en azından bizden sonrakilere faydası olur ben alıcaktım bugün ama para almayı unutmuşum sağlık ocağına gidiyorum iğneye karşısında eczana var ama unuttum malesef bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
montumu giymemiştim şal aldım çıktım evden bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
eşime dedim test alcaktım dedim çanta yok ara yok dedim alalım dedim o da çok erken daha boşver dedi öle kaldım ama cuma kesin alcam dedim cumartesi kesin yapcam dedim bişi sölemedi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
10. günüm idrartesti yptım negatif çıktı.... çok canımsıkıldı.... sanırım tutunamadı bebişlerim. yarın kan testi için doktoruma gdeceğim. hayırlısı inşl. ama çok üzüldüm....
10. günüm idrartesti yptım negatif çıktı.... çok canımsıkıldı.... sanırım tutunamadı bebişlerim. yarın kan testi için doktoruma gdeceğim. hayırlısı inşl. ama çok üzüldüm....
sağol canım.artık hamiş listesine eklersin beni :CüvCüv:
sen niye uyuyamıyoosun.stres mi var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?