Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar bişe sorucam beni dr test yaptırdıktan itibaren 1 hafta sonra gel dedi ozamn ne olucak kesemi gorunecek bilgilendirirmisiniz beni

kızlar bişe sorucam beni dr test yaptırdıktan itibaren 1 hafta sonra gel dedi ozamn ne olucak kesemi gorunecek bilgilendirirmisiniz beni

emine nisacım beni de dr haftaya çağırdı keseyi görücekmiş ondan sonraki haftada kalp atışı dedi

slm arkadaslar.Hepinizin allah yardimcisi olsun.Hersey sizin icin iyi gider insallah.Ben bisey sorucaktim,bana yardimci olursaniz sevinirim.Sizler progesteron hormonu olarak jelmi kullandiniz.Eger jel kullanan varsa kullanimi zormu,disa cok akiyomu,merak ediyorum.Benim martta 3 tansferim olacak ve doktorum bu sefer jel yazmis receteme.Bundan öncekilerde vaginal tablet kullandim ve her seferinde cok asiri mantar sorunu yasadim.Acaba jelkullanmak dahami rahat.

ben jel kullandım ve hiç sorun yaşamadım canım

bende jel kullanıyorum benimde tenim çok hassas hemen kaşıntı başlıyor mantar oluyor ıslaklıktan canım
sana tavsiyem altını kuru tut (bebekler gibi oldu) bu çok önemli günlük pet felan asla kullanma sürekli pamuk koy değiş sıksık günde dört beş defa.yoksa benim anında başlıyor.sürekli iç çamaşırı değiştirsemde olmuyor en rahatı böyle oldu benim için..

kızlar 2-3 gündür giremiyordum işbaşı yaptığımdan dolayı malesef(((
ama ardarda hamile haberlerini görünce çooooookkkkk sevindim
bu arada 23SM listen uğurlu geldi çoğumuza tatlım da listenin güncel halini bulamadım kaçıncı sayfa

canım liste umarım herkese uğurlu gelir. listeler 1. sayfada canım.

HAMİLELER

anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak.................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

sibel12........................................... ......................23 ocak.............................................. ....................5 şubat............................................. ........ :sm_cool: :CüvCüv:

chem.............................................. ......................?........................... ...............................................5 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

nur5555........................................... .....................27 ocak.............................................. ...................8 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

anivehani......................................... ........................?......................... ................................................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .................................................. ...........30 ocak.............................................. ...................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

23 SM................................................ .................. 30 ocak.............................................. .................11 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

Banaoi............................................ ......................30 ocak.............................................. ..................11 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

ceren77........................................... .......................31 ocak.............................................. ................12 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

annedir........................................... ........................?......................... ..............................................12 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

pperfinya......................................... .......................3 şubat............................................. .................14 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307........................................... .....................3 şubat............................................. ...................14 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:
cemre18........................................... ....................2 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

eminenisa......................................... ....................3 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

mrmege............................................ ....................4şubat........................ .........................................16şubat.. .................................................. .......:sm_cool: :CüvCüv:

buhar............................................. .......................4şubat..................... ............................................16şubat................................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

SONUÇ BEKLEYENLER

anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç

boniibon.......................................... ......................1 şubat............................................. ...................12 şubat............................................. ............... :Saruboceq:

melisesra......................................... ......................5 şubat............................................. ...............14 şubat............................................. ................. :Saruboceq:

artrit............................................ ...........................5 şubat............................................. ...............14 şubat ...................................................... ...... :Saruboceq:

gitaro............................................ ..........................?....................... ................................................15 şubat................................................ .......... :Saruboceq:

hayat70........................................... .....................6 şubat............................................. ...................18 şubat............................................. .............. :Saruboceq:

hanmehtap......................................... ......................? şubat............................................. ...............18 şubat............................................. .............. :Saruboceq:

saturns............................................... ......................7 şubat............................................. ...............19 şubat............................................. .............. :Saruboceq:

utkumm............................................ ....................8 şubat............................................. ...................20 şubat............................................. ............... :Saruboceq:

meybie............................................ ....................8 şubat............................................. ...................20 şubat............................................. ............... :Saruboceq:

nevaa............................................. .......................9 şubat............................................. ...................22 şubat............................................. ............... :Saruboceq:

ses-82................................................ ..................10şubat......................... .......................................23 şubat............................................. ............... :Saruboceq:

esrasebahattin.................................... ...................11şubat........................ ........................................23 şubat............................................. ............... :Saruboceq:

krishazel......................................... ......................10 şubat............................................. .................25 şubat............................................. ............... :Saruboceq:

aleyna222......................................... ...................11 şubat............................................. ..................23 şubat............................................. .............. :Saruboceq:

bafo.................................................. ...................11 şubat............................................. ..................24 şubat............................................. .............. :Saruboceq:

yaseminesk26...................................... .................? şubat............................................. ...................?şubat......................... ...................................... :Saruboceq:

TABTA................................................ .................? şubat............................................. ...................?şubat......................... ...................................... :Saruboceq:

kızlar öncelikle Allah hepinize sabır versin, sizi öyle iyi anlıyorumki beklemek en zoru.Benim için tedavinin enn eziyetli zamanı testten bir gün öncesiydi, ondan önce çok umutlu olmama rağmen o gün birden enerjim düştü, accaip bir umutsuzluk çöktü üzerime, moralim sıfırın altına dştü, bilenlere nasıl olmadı diicem diye düşünmeye başladım. Neyse geldi çattı test günü nispeten daha iyiydim, gittik kanı verdik eve geldik başladı bekleme süreci, başlarda nispeten daha rahatım ama söylenen saat gelince benim nabız rahat 150'ye vurmuştur. gözüm telefona kilitlendi öylece bekliyorum. Nihayet çaldı, arayan anestezi doktoru, nasılsınız dedi önce, deeim hocam ruhumu teslim etmek üzereyim nolur söyleyin, o sırada şen kahkahasından anladımki işler yolunda, değer 255 çıkmış harika hamilesiniz dedi. ınanamadım muhteşem birşeydi, heyecandan ölmek üzereydim, insanları arayıp söylüyorum ama kendim bile inanamıyorum, yarım saat kadar sonra doktoru tekrar aradım, hocam cidden aramızda böyle bir görüşme geçti değil mi? hayal değil bu, rüya değil di mi dedim? gülüştük, neyse sonrası nispeten daha rahattı, 2 gün sonra 576 çıktı, o ölçümden bir hafta sonra da 2 kese gördük. şimdi kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. sizlere bir nebze moral olabilmek için paylaşmak istedim hikayemi, umudunuzu yitirmeyin mutlu sona ulaşmak harika :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…