Transfer sonrası sonuç bekleyenler

çok heycanlıyım az kaldı ama gidip kanda bhcg baktırmak istiyırum offffff ne yapsam ki

canım az kaldı..bak beraber gidicez ve inş güzel haberlerle dönücezz.rahat olmaya çalışş.
''KENDİNİ ZORLAMA,EN GÜZEL ŞEYLER ONLARI EN AZ BEKLEDİĞİNDE OLUR''

bizde hamişler listesine adımızı yazdırıcaz inşşş...:Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun canım..

meybie cim sağol birtanem inşallah silerin sonucunu da pozitif görürüm burda....pozitifleri görünce öle heyecanlanıyorum ki...benim de cuma kontrolüm var 187.5 gonal f yapıyorm...çok sabırsızlanıyorum yaaaaaa......kısa protokol olmasın rağmen çatlıyorum böle bekle bekle..üstelik çaılşamma rağmen kafamı dağıtamıyorum...

hele hamileliği yaşayıp kaybetmiş biri olarak nasıl heyecan yapıyorum bilemezsiniz..

esracım inşallah sen de avatarındaki gibi olursun...ve de aleyna....içimden bi ses siz de hamişsiniz diyo ama....

sancux sen de mi burdasın tatlım...ne yaptın;?

aaaaaaaa.........kumsal da burda aşılamadan sonra burda mı toplandıkboshayallersmile

Iyiyim senacim sen nasilsin?
Ben tahlil gunumu bekliyorum gecen sali transferim yapildi.
Senin tedavinde hayirli olsun.

neeeeeee ..........sancux demek tüp bebek yaptın...sen aşılamadn hemen sonra yaptın o zaman..ben ondan sonra bi aşılama daha denedim olmadı...canım yaaaa inşallah tutar nasıl hissediyosun peki?

yavrukirpi canım hikayen güzel tabi...allah hayırlı uğurlu etsin kucağına da almayı nasip etsin ....benim başıma öle şeyler geldi ki...((((.bu hikaye bana güllük gülistanlık geliyo...

neeeeeee ..........sancux demek tüp bebek yaptın...sen aşılamadn hemen sonra yaptın o zaman..ben ondan sonra bi aşılama daha denedim olmadı...canım yaaaa inşallah tutar nasıl hissediyosun peki?

Asilamadan sonraki ay dogum kontrol hapi kullandim.
Sonrasinda tedaviye başladik.
Valla pek birsey hissetmiyorum hic agrim falan yok.

Sadece şişlik var karnimda.

yavrukirpi canım hikayen güzel tabi...allah hayırlı uğurlu etsin kucağına da almayı nasip etsin ....benim başıma öle şeyler geldi ki...((((.bu hikaye bana güllük gülistanlık geliyo...

yok yok okkadar da güllük gülistanlık değil, öncesinde 2.5 yıl vajinismus, 2 rahim ameliyatı, 3 rahim filmi, 2 başarısız aşılama ve 3 başarısız doktor deneyimi var. ben sadece mutlu sonu yazmak istedim.

canım ya allah bunu esrigesin....ben de üçüzlerimden birini azaltma 2 hafta sonra birini düşük son bebeğimi de 25 haftalık erken doğumla kaybettim sadece 3 gün yaşadı... 6ay geçti üstünden....ardından 2 negatif aşılama oldu benim de tekrar o duyguları yaşamayı öle istiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…