canım ya allah bunu esrigesin....ben de üçüzlerimden birini azaltma 2 hafta sonra birini düşük son bebeğimi de 25 haftalık erken doğumla kaybettim sadece 3 gün yaşadı... 6ay geçti üstünden....ardından 2 negatif aşılama oldu benim de tekrar o duyguları yaşamayı öle istiyorum ki...
meybie cim sağol birtanem inşallah silerin sonucunu da pozitif görürüm burda....pozitifleri görünce öle heyecanlanıyorum ki...benim de cuma kontrolüm var 187.5 gonal f yapıyorm...çok sabırsızlanıyorum yaaaaaa......kısa protokol olmasın rağmen çatlıyorum böle bekle bekle..üstelik çaılşamma rağmen kafamı dağıtamıyorum...
sakın hamileyken boyamayasın:)
kızlar nasılsınız?
test yaptırmadım 6 saat sonra belli olur dediler bende o 6 saati tek basıma geçiremem diye vageçtim:)
mşlhh mşlhh hamişler çoğaldı.tbrk ederim canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşş:Saruboceq:
kızlar bişe sorcam afedersiniz ben dün kabız olmuşum mecburen ıkınmak zorunda kaldım ne yaptıysam olmadı cok ıkındım ve ıcım foş etti cok korktum acaba bebeklerime bieş olmuşmudur cok korkuyorum ya bişe olduysa die yarın tahlılimi tekrarlıycam Allah iizn veririse onda belli olur dimi
birşey olduğunu sanmıyorum rahat ol ama kabız olayı önemli biliyorsun istersen hergün kayısı incir falan ye
kafeinden uzak durun kahve kola çay çok açık ve az dozla bişey olmaz canım
kafeinde sonuçta düşüğe sebep olabiliyor
yiyyiyorum canım ama fazla etki etmiyor benim normaldede zaten bu sorunum vardı dun cok kotktum ama sanki için foş etti bebegim gitti zannetim inş bebgime bişe olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?