Transfer sonrası sonuç bekleyenler

umarım herşey yolunda gider bu sefer, bol bol dua et.

allah hepimizin yardımcısı olsun canım...

bende 187.5 gonal f yaptım sağ yumurtalığım hiç çalışmıo sol da 3 tane vardı 3 üde embrio oldu çok şükür 3 tane kondu beklemedeyim şimdi 23 şubat test tarihim

2 si 4, diğeri de 2 hücreliydi dediğin gibi inş resimdeki gibi olurum :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

pembe elbise diktiricem mavi kita alıcam elime saçımı da kızıla boyucam zemuszemus zemuszemus

kızlar nasılsınız?
test yaptırmadım 6 saat sonra belli olur dediler bende o 6 saati tek basıma geçiremem diye vageçtim:)

kızlar benimde 8. gün bugün şişlik ve ince ince bir adet ağrısı dışında hiç birşey yok,35 yıldır bu kadar uzun 12 gün geçirmemiştim:))

kafeinden uzak durun kahve kola çay çok açık ve az dozla bişey olmaz canım
kafeinde sonuçta düşüğe sebep olabiliyor

kızlar bişe sorcam afedersiniz ben dün kabız olmuşum mecburen ıkınmak zorunda kaldım ne yaptıysam olmadı cok ıkındım ve ıcım foş etti cok korktum acaba bebeklerime bieş olmuşmudur cok korkuyorum ya bişe olduysa die yarın tahlılimi tekrarlıycam Allah iizn veririse onda belli olur dimi

birşey olduğunu sanmıyorum rahat ol ama kabız olayı önemli biliyorsun istersen hergün kayısı incir falan ye

birşey olduğunu sanmıyorum rahat ol ama kabız olayı önemli biliyorsun istersen hergün kayısı incir falan ye

yiyyiyorum canım ama fazla etki etmiyor benim normaldede zaten bu sorunum vardı dun cok kotktum ama sanki için foş etti bebegim gitti zannetim inş bebgime bişe olmaz

kafeinden uzak durun kahve kola çay çok açık ve az dozla bişey olmaz canım
kafeinde sonuçta düşüğe sebep olabiliyor

kahvaltıda da sıcak bir çay olmadan insanı canı işey istemiyor zaten sütü de hiç sevmem meyve suyu da kahvaltıda alıştığım bişey değil çayı çok açık içerim zaten artık öyle böyle idare edeceğiz

yiyyiyorum canım ama fazla etki etmiyor benim normaldede zaten bu sorunum vardı dun cok kotktum ama sanki için foş etti bebegim gitti zannetim inş bebgime bişe olmaz

ben de transfer zamanında ishaldim o da tehlikeli sıvı kaybediyorsun ya hemen ishal olan biriyim muz yiyordum arkaarkaya bana mısın demiyordu şimdi de hergün muz yiyorum çok iyiyim,
sen kuru gıdalardan kaçın bence ballı ılık su iç sebze ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…