Transfer sonrası sonuç bekleyenler

yiyyiyorum canım ama fazla etki etmiyor benim normaldede zaten bu sorunum vardı dun cok kotktum ama sanki için foş etti bebegim gitti zannetim inş bebgime bişe olmaz

doktorunu ara ilaç yazsın sana ben ilaç aldım eger bir gün yapamazsam 2. gün sabah aç karnına içiyorum bişeyim kalmıyor kib

ben dondurulmuşlarla 7 haftalık hamileyim. korkma.....

kızlar beta hcg değerim 11.gün 236, 13.gün 376 çıktı.2 kat artmadı,kötü mü sizce.

evet tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz bu duruma....tam 2 kat artmasımı lazım .bende bu konuyu çok merak ediyordum..buharcım inşş güzel haberler alırsın..bende çok merak ettim(

hayat70 ve hanmehtap dualarım sizinle..inş güzel haberlerle gelirsiniz kızlar.bizide merakta bırakmayın yazın hemen...

hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bitanemm.sakin olmaya çalış..inş herşey yolunda gidecek merak etme seen...rabbim maddi manevi emeklerimiz boşa çıkartmasın inş...:Saruboceq:

kızlar bugun transferin 7.günü dün ve bugun biraz kahverengi akıntı oldu belim çok ağrıyor korkuyorummmm

test yaptım 2. silik çizgi gördüm ama salı akşam preglyn iğne vurunmuştum onun etkisi olurmuki:çok üzgünüm:

aleyna yuzde 90 hamilesin canim hayirli oslun:))
bende tek cizgi cikti test gunum 25 subatti insallah degisir

kız ben iğne vurundum ondan korkuyorum ama 1 buçuk gün geçti etkisi olurmu acaba yarın yine yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…