Transfer sonrası sonuç bekleyenler

canım ben 4 yıldır bu sitedeyim öyle olduğunu çok iyi biliyorum ama umudunu kırmak istemedim,o sonuç kesinlikle sağlıklı değil ama bu demek değil ki sen hamile değilsin..inşallahta hamilesindir inşallah..

mafoldumben kaç gün geçmesi lazım

yaaa üzülme lütfen sakın,iyi düşün iyi olacak inşallah,bebişlerin seninle şu an..öyle düşün..

kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/230010-beta-hcg-yorumlarinizi-bekliyorum-lutfen-2.html

Merhaba Arkadaslar,

ilk kez yaziyorum bu sayfaya.Sanirim beni burdakilerden kimse daha iyi anlayamaz.Almanyada yasiyorum.29 yasindayim. 5 yildir evliyim.Sebepsiz infertilite. Sadece karnimda yapisikliklar buldular. Ama infertiliteye sebep olurmu olmazmi tam aciklayamadilar. Adetim düzenli.Hormon degerlerim cok iyi. Esimin sperm durumuda iyi.

Ilk Tüp bebek denemimizi yaptirdik. Ayin 13.02.2010 da transferim oldu. 2 tane 8 hücreli embryo. (yumurta toplama 10.02). Bugün 5.günüm. idrar testi yaptim deli gibi. Erken testlerden aldim hassas.Tabiki negatif cikti. dayanimiyorum beklemeye.

Birde Adetim herzamanki tarihindemi gelir? O kadar igne hormon aldim, halende aliyorum Utrogest (progesteron var icinde). Yoksa dahami gec beklemeliyim adetimi ilaclardan dolayi. Lütfen tecrübelerinizle yardimci olun bana. beklemek bütün tedavi asmalarindan daha zormus. Adetim tedaviye basladigim ocak ayinda 19.da gelmisti. Bu ay ne zaman gelir bilmiyorum.

test tarihim ta 1 Mart. Almanya bu yönden cok kuralci. Erken yapmiyorlar türkiye gibi. tam 16 gün beklemek ne demek ya. bide adette gecikirse insan umutlanir bos yere. Cok korkuyorum.Siginacak bu forumu buldugum icin cok mutluyum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin.

Sevgilerimle

Allah hepinizin yardimcisi olsun

nisanyagmuru

üffffffff kızlar canım sıkıldıbenneyaptımki

canım kaçıncı günündü bugün senin
eğer iğnelerden pozitif çıkıyorsa benim negatif çıkmıştı olmaz öyle şey sanmıyorum çok düşük bi ihtimaldır
sen bugün bhcg yapsaydın çıkardı beklemene gerek yok üzme kendini boşuna

Kızlar benimdebir konuda yardımını ihtiyacım var bugün kontrol icin doktora gittim transferin 8, gunü hersey normal rahim istenilen kalınlıkta yumurtalar buzusmus dedi bunedemekoluyo sizce hamile kalacaksan ondanda kasık ağrısı olur dedi

bugün 8. günüm doktorumu aradım güvenme o teste dedi yanlıştır dedi sinir şey salıyı bekliycem mecbur

bencede hamile boşuna üzülüyorsun başka yerde yaptır kan tahlili bak gör
önce negatif çıkıpta sonra pozitif çıkması iğnelerin etkisi olamaz canım

bencede hamile boşuna üzülüyorsun başka yerde yaptır kan tahlili bak gör
önce negatif çıkıpta sonra pozitif çıkması iğnelerin etkisi olamaz canım

canım kan tahlili yaptırmadımki evde idrar testi yaptım hemde iğneyi 1500 lük vurundum aslında o 5000 lik inşallah onun etkisi değildir kasıklarım fena ağrıyor doğrulamıyorum gerikince ağrıyor

ah canım benım hemen hemen aynıyız benimde 6,günüm ama test yapmaya cesaretim yok . dun ve bugun kahverengı akıntı oldu bende ondan korkuyorum
bende utrogestan kullanıyorum

ınsallah bebeklerimiz bizlerledir.

aleynaaaaaaaaaaaa

kız sen hamilesin bak gör...sırnaşık şey

kız ne 6. günü sen ne zaman yaptırdınki perşembe değilmi bugün 8. gün geçiyo bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…