canım ben 4 yıldır bu sitedeyim öyle olduğunu çok iyi biliyorum ama umudunu kırmak istemedim,o sonuç kesinlikle sağlıklı değil ama bu demek değil ki sen hamile değilsin..inşallahta hamilesindir inşallah..
pazartesiye kadar beklemen lazım en az
üffffffff kızlar canım sıkıldıbenneyaptımki
sen hamilesin aleyna bakta gör...derya dedi dersin............
bencede hamile boşuna üzülüyorsun başka yerde yaptır kan tahlili bak gör
önce negatif çıkıpta sonra pozitif çıkması iğnelerin etkisi olamaz canım
Merhaba Arkadaslar,
ilk kez yaziyorum bu sayfaya.Sanirim beni burdakilerden kimse daha iyi anlayamaz.Almanyada yasiyorum.29 yasindayim. 5 yildir evliyim.Sebepsiz infertilite. Sadece karnimda yapisikliklar buldular. Ama infertiliteye sebep olurmu olmazmi tam aciklayamadilar. Adetim düzenli.Hormon degerlerim cok iyi. Esimin sperm durumuda iyi.
Ilk Tüp bebek denemimizi yaptirdik. Ayin 13.02.2010 da transferim oldu. 2 tane 8 hücreli embryo. (yumurta toplama 10.02). Bugün 5.günüm. idrar testi yaptim deli gibi. Erken testlerden aldim hassas.Tabiki negatif cikti. dayanimiyorum beklemeye.
Birde Adetim herzamanki tarihindemi gelir? O kadar igne hormon aldim, halende aliyorum Utrogest (progesteron var icinde). Yoksa dahami gec beklemeliyim adetimi ilaclardan dolayi. Lütfen tecrübelerinizle yardimci olun bana. beklemek bütün tedavi asmalarindan daha zormus. Adetim tedaviye basladigim ocak ayinda 19.da gelmisti. Bu ay ne zaman gelir bilmiyorum.
test tarihim ta 1 Mart. Almanya bu yönden cok kuralci. Erken yapmiyorlar türkiye gibi. tam 16 gün beklemek ne demek ya. bide adette gecikirse insan umutlanir bos yere. Cok korkuyorum.Siginacak bu forumu buldugum icin cok mutluyum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin.
Sevgilerimle
Allah hepinizin yardimcisi olsun
nisanyagmuru
ah canım benım hemen hemen aynıyız benimde 6,günüm ama test yapmaya cesaretim yok . dun ve bugun kahverengı akıntı oldu bende ondan korkuyorum
bende utrogestan kullanıyorum
ınsallah bebeklerimiz bizlerledir.
aleynaaaaaaaaaaaa
kız sen hamilesin bak gör...sırnaşık şey
kız ne 6. günü sen ne zaman yaptırdınki perşembe değilmi bugün 8. gün geçiyo bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?