Transfer sonrası sonuç bekleyenler

arkadasım kafamıza göre uzatılacak kısatılacak işler deil bunlaar lütfen dr ne dediyse onu yapvereliniortak

okuduğum kadarıyla idrarda pozitif çıkan genelde hamile oluyor ben 9. gün yaptım negatiifti bu gün kan tahlili yaptırdım negatif hüsran yine hüsran ne zaman değişecek allahım bu sonuç.......

okuduğum kadarıyla idrarda pozitif çıkan genelde hamile oluyor ben 9. gün yaptım negatiifti bu gün kan tahlili yaptırdım negatif hüsran yine hüsran ne zaman değişecek allahım bu sonuç.......

canım benim üzülme Allahın takdiri işte kimisini sevindiriyo kimisini üzüyo hakkımızı nasıl olsa alıcaz bu yaşadıklarımızın hiçbiri havaya gitmiyor sen içini ferah tut

aleyna testinin resimini yükleyebilirsen biz de bakalım bi....nasıl çıktı silki mi...

bir de kızlar sizin yumoşlar toplam kaç günde büyüdü kısa protokol olanlar...

ayrıca bence de tam tarihinde ver kanı uzatma....sen iğneyi yapalı kaç gün oldu onların etkisi 1 haftada geçiyomuş zaten...

ayrıca bence de tam tarihinde ver kanı uzatma....sen iğneyi yapalı kaç gün oldu onların etkisi 1 haftada geçiyomuş zaten...

canım 2 gün oldu 1500 lük vurundum ama doktor sitelerinde okudum 12 günden sonra kanda net çıkarmış şimdi çoşuna yptırıp sevinmeyelim biz eşimle karar verdik haftaya cumartesi yaptırıcaz

hiçte iyi değil test tarihimi 27 sine uzatıyorum kandada yüksek çıkarmış

aleyyyyyyyyyyyyynaaaaaaaaaaaaa oyun bozan seni cumartesi dioduk yapalım sen dayanamayıp erşembe yaptın seni kınıyorum :mymeka: :mymeka: :mymeka:

yeğenlerimi üzüosun :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…