Transfer sonrası sonuç bekleyenler

canım 2 gün oldu 1500 lük vurundum ama doktor sitelerinde okudum 12 günden sonra kanda net çıkarmış şimdi çoşuna yptırıp sevinmeyelim biz eşimle karar verdik haftaya cumartesi yaptırıcaz

kesinlikle canım 10 gun kadar geçmıyor catlama iğnesinin etkisi.insallah test gunundede gorursun pozitive canım.

HAMİLELER

anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak.................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

sibel12........................................... ......................23 ocak.............................................. ....................5 şubat............................................. ........ :sm_cool: :CüvCüv:

chem.............................................. ......................?........................... ...............................................5 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

nur5555........................................... .....................27 ocak.............................................. ...................8 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

anivehani......................................... ........................?......................... ................................................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .................................................. ...........30 ocak.............................................. ...................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

23 SM................................................ .................. 30 ocak.............................................. .................11 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

Banaoi............................................ ......................30 ocak.............................................. ..................11 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

ceren77........................................... .......................31 ocak.............................................. ................12 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

annedir........................................... ........................?......................... ..............................................12 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

pperfinya......................................... .......................3 şubat............................................. .................14 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307........................................... .....................3 şubat............................................. ...................14 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:
cemre18........................................... ....................2 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

eminenisa......................................... ....................3 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

mrmege............................................ ....................4şubat........................ .........................................16şubat.. .................................................. .......:sm_cool: :CüvCüv:

buhar............................................. .......................4şubat..................... ............................................16şubat................................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

hanmehtap......................................... ......................? şubat............................................. ...............18 şubat............................................. .............. :sm_cool: :CüvCüv:

sizden de küçük pıhtılar geldi mi hamileler
benim az az geliyor yerleşme mi oluyor yoksa başka şey mi...

........................................................
demek ki burada sizinle insan sıkıntısını paylaşamayacak...
birgeçmiş olsunu bile çok görmüşsünüz

Son düzenleme:
kızlaar akşam eşim dürttü test yapalım diye:)))yok bekleyelim falan dedim ama çok ısrar edince peki dedim...2.çizgim silik emin olamadım..sabah ilk idrarımla tekrar 2.çizgi sislik çıktı

kızlaar akşam eşim dürttü test yapalım diye:)))yok bekleyelim falan dedim ama çok ısrar edince peki dedim...2.çizgim silik emin olamadım..sabah ilk idrarımla tekrar 2.çizgi sislik çıktı

tebrilk ederim canım benim gibi iğ mafoldumben ne vurunmadıysan hamilesin

tebrilk ederim canım benim gibi iğ mafoldumben ne vurunmadıysan hamilesin

yaa canımm sen neden iğne vuruldun anlamadımm..benimde korkum progestan fitil kullanıyorum yaa acaba o etkiledimi testi diye düşünüyorumm..ayyy ne bileem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:

yaa canımm sen neden iğne vuruldun anlamadımm..benimde korkum progestan fitil kullanıyorum yaa acaba o etkiledimi testi diye düşünüyorumm..ayyy ne bileem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:

meybie kaçıncı günün. progestan etkilemez ama pregnly ovitrelle gibi çatlatma iğneleri sonucu etkiler çünkü bhcg içerirler.

benim 9. gün 2. çizgi silik çıktı ve 11. gün netleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…