meybie kaçıncı günün. progestan etkilemez ama pregnly ovitrelle gibi çatlatma iğneleri sonucu etkiler çünkü bhcg içerirler.
benim 9. gün 2. çizgi silik çıktı ve 11. gün netleşti.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kız sen azıcık rahatlasana. sabahın köründe giriyon nete gece yarılarına kadar. bu kadar stress hormonlarını etkiler. hepimiz stresliydik korkuyoduk ama sen artık kendine zarar veriyosun biraz rahatla başka uğraşlar bul. kitap oku dua et nette pozitif sayfalara takıl. az zaman kaldı yıpratma kendini.
hayırlısıyla seninde yüzün gülecek inşallah
meybie kaçıncı günün. progestan etkilemez ama pregnly ovitrelle gibi çatlatma iğneleri sonucu etkiler çünkü bhcg içerirler.
benim 9. gün 2. çizgi silik çıktı ve 11. gün netleşti.
aleyna benide costuruyorsun:)
Kızlarr bende tutamamdım kendimi bugün 10. gün kocaman bir tek çizgi,çok moralim bozuldu çook
Kızlarr bende tutamamdım kendimi bugün 10. gün kocaman bir tek çizgi,çok moralim bozuldu çook
hem bana diyorsunuz hemde yapıyorsunuz
aleyna ben iğne vurulmadım ve 10. günüm bugün hatta transfer günüyle 11. gün,üç aşağı beş yukarı doğru sonucu verir benimki senin durumun gibi değil ki,verdi de zaten
ne pıhtısı crinone jel kullanıyorsan onun kalıntısı olmasın. yok farklı bir pıhtıysa dr u ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?