Transfer sonrası sonuç bekleyenler

meybie kaçıncı günün. progestan etkilemez ama pregnly ovitrelle gibi çatlatma iğneleri sonucu etkiler çünkü bhcg içerirler.

benim 9. gün 2. çizgi silik çıktı ve 11. gün netleşti.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Benim 2. gun transferim ve tek embryom var
bugun 9. gunum kanda cikarmi? test gunum 25 subat verdi dr.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kız sen azıcık rahatlasana. sabahın köründe giriyon nete gece yarılarına kadar. bu kadar stress hormonlarını etkiler. hepimiz stresliydik korkuyoduk ama sen artık kendine zarar veriyosun biraz rahatla başka uğraşlar bul. kitap oku dua et nette pozitif sayfalara takıl. az zaman kaldı yıpratma kendini.

hayırlısıyla seninde yüzün gülecek inşallah

tamam tamam sustumbilmiyorumkismile

meybie kaçıncı günün. progestan etkilemez ama pregnly ovitrelle gibi çatlatma iğneleri sonucu etkiler çünkü bhcg içerirler.

benim 9. gün 2. çizgi silik çıktı ve 11. gün netleşti.

valla canım dün 10.gündü..sabah yaptım işte 11. gün düne nazaran daha belirgindi ama tabiiki çokta net değildi..

Kızlarr bende tutamamdım kendimi bugün 10. gün kocaman bir tek çizgi,çok moralim bozuldu çook

aleyna ben iğne vurulmadım ve 10. günüm bugün hatta transfer günüyle 11. gün,üç aşağı beş yukarı doğru sonucu verir benimki senin durumun gibi değil ki,verdi de zaten

aleyna ben iğne vurulmadım ve 10. günüm bugün hatta transfer günüyle 11. gün,üç aşağı beş yukarı doğru sonucu verir benimki senin durumun gibi değil ki,verdi de zaten

canım bazı insanların idrarında çıkmaz ben çok okudum kanda çıkıpta hala idrarda çıkmayan moralini bozma

ne pıhtısı crinone jel kullanıyorsan onun kalıntısı olmasın. yok farklı bir pıhtıysa dr u ara

aslında pıhtı demek doğru mu bilmiyorum incecik kahverengi minik minik tortu gibi işte az öne baktım geçmiş gibi çamaşırım bile kirlenmedi yani

kızlar kan testinden önce ne desek boş..bekliyelim görelim..kendimizide yumoşlarımızıda üzmeyelim..
allah hepimiz için hayırlısını versinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…