Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Umutla bebeğini kucağına almayı bekleyen herkese merhabalar..11 şubatta 3 embryo transferi yapıldı ve şimdi heyecan ve sabırla sonucu bekliyorum.Aslında daha önce normal yoldan hamile kaldım ancak 37 haftalık hamileyken oğlumu kaybettim.Ardından hamile kalamayınca doktorum sebepsiz infertilite tanısı koydu ve aşılamanın ardından tüp bebek denedik.Benim ilk denemem..Umarım Allahım herkesin gönlünden geçeni verir ve bebişlerimize kavuşuruz...

canım benim başın sağolsun diyim 37 haftalık kaç aylık oluyor eminim senin için çok zor bir durumdur Allah kimseye göstermesin

canım başınsağolsun...inş rabbim bu sefer yüzünü güldürür.duanı eksik etme.
benimde ilk tüp bebek denemem.allah sığındık bekliyoruz hayırlıs ile..ama senin yaşadıklarında hiç kolay değil .allah yardımcın olsun...

canlarım hepinize cok tesekkur ederım belırtı var mı dıye soran arkadas sadece cabuk yoruluyorum cabuk acıkıyorum bı de belım agrıyor

canlarım hepinize cok tesekkur ederım belırtı var mı dıye soran arkadas sadece cabuk yoruluyorum cabuk acıkıyorum bı de belım agrıyor

canımmm tebrik edrim seni sonuna kadar bebeğin seninle olsun inş..benimde transferim gerçekleşti beklemedeyim :))

kızlarr mrb transferden sonra sürekli yatmak çok sıkıcıymış (ben ağrım sızım yok kalkıp evde turluyorum transferi olupta 2 gün kalkan varmııı

canım allah sabır versin inş bu defa yüzün güler ne mutluki sana en azından hamile kalabiliyorsun inan bu bile insana bir teselli...

canım benim başın sağolsun diyim 37 haftalık kaç aylık oluyor eminim senin için çok zor bir durumdur Allah kimseye göstermesin

Çok teşekkür ederim arkadaşım..Eşim ve ben çok zor günler geçirdik.Ama şimdi tüp bebek denemesiyle birlikte içimde yeni umutlar belirdi.37 haftalık yaklaşık 8 ay 1 hafta oluyor sanırım yinede emin değilim bebeğimi aldıklarında doktorun verdiği doğum tarihine sadece 3 hafta vardı.

ayyy canım düşünemiyorum bile çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin hayırlısını versin

kızlarr mrb transferden sonra sürekli yatmak çok sıkıcıymış (ben ağrım sızım yok kalkıp evde turluyorum transferi olupta 2 gün kalkan varmııı

canım hayırlı olsun öncelikle...evet çok sıkıcıdır bilirim.doktor hemen işbaşı yaparsan bizim için ve senin için daha iyi olur demişti böylece kafanda kurmazsın demişti...valla ilk geldiğim gece dikkat ettim.ertesi gün mutfağımı topladım yemeğimi yaptım...ama yavaş yavaş hareketlerle..dışarı çıktım gezdim.yorulunca hemen mola verdim.falan filan..
kısaca arkadaşım normal hayatına devam et ama daha dikkatli..kendini fazla dinlememeye çalış..allah inş emeklerini boşa çıkartmaz..

aleyna artık kan ver yaaaaaaaaaaa...........çatlıcam ha meraktan...ben de bugün doktora gittim kızlar yumoşların en büyüğü 9mm olmuş dozu biraz atrırdık büyük ihtimal haftaya yumoşlar toplanacak......hamişlere maşalahhhhhhhhhhhh maşallaaaaaaaaaaaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…