kızlar ben kan testine gidiyorum,kendimi daha rahat hissedeceğim
Umutla bebeğini kucağına almayı bekleyen herkese merhabalar..11 şubatta 3 embryo transferi yapıldı ve şimdi heyecan ve sabırla sonucu bekliyorum.Aslında daha önce normal yoldan hamile kaldım ancak 37 haftalık hamileyken oğlumu kaybettim.Ardından hamile kalamayınca doktorum sebepsiz infertilite tanısı koydu ve aşılamanın ardından tüp bebek denedik.Benim ilk denemem..Umarım Allahım herkesin gönlünden geçeni verir ve bebişlerimize kavuşuruz...
canlarım hepinize cok tesekkur ederım belırtı var mı dıye soran arkadas sadece cabuk yoruluyorum cabuk acıkıyorum bı de belım agrıyor
Umutla bebeğini kucağına almayı bekleyen herkese merhabalar..11 şubatta 3 embryo transferi yapıldı ve şimdi heyecan ve sabırla sonucu bekliyorum.Aslında daha önce normal yoldan hamile kaldım ancak 37 haftalık hamileyken oğlumu kaybettim.Ardından hamile kalamayınca doktorum sebepsiz infertilite tanısı koydu ve aşılamanın ardından tüp bebek denedik.Benim ilk denemem..Umarım Allahım herkesin gönlünden geçeni verir ve bebişlerimize kavuşuruz...
canım benim başın sağolsun diyim 37 haftalık kaç aylık oluyor eminim senin için çok zor bir durumdur Allah kimseye göstermesin
Çok teşekkür ederim arkadaşım..Eşim ve ben çok zor günler geçirdik.Ama şimdi tüp bebek denemesiyle birlikte içimde yeni umutlar belirdi.37 haftalık yaklaşık 8 ay 1 hafta oluyor sanırım yinede emin değilim bebeğimi aldıklarında doktorun verdiği doğum tarihine sadece 3 hafta vardı.
kızlarr mrb transferden sonra sürekli yatmak çok sıkıcıymış(ben ağrım sızım yok kalkıp evde turluyorum transferi olupta 2 gün kalkan varmııı
aleynaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?