- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Arkadaslar 9. gunumdeyim ve karnim felaket sisti sizde de oldu mu?
Bende 10 gun rapor aldim canim bende ogretmenim ama benim annemin haberi yok onlara soylemedik.
benim transferim ayin 10 unda oldu bugun 9. gunum , test gunu 25 subat dedi dr, um
idrar testi yaptim bugun negatif cikti yarin kanda yapmayi dusunuyorum.
Benim ilk 5 gün acayip karnım şişti ama sonra normal haline döndü.Doktorumda normal olduğunu söyledi
karın şişliği transfer sonrası bende de olmuştu.5.,6. gün indi.şu an 6 haftalık hjamileyim.yani kötü bir şey değil.opü sonrası doğl diyorlar.bol şans.
bir de kızlar hamiş olanlar hepinizde ohss oldu mu?benim ilk ve biten((( hamişliğimde ohss olmuştum diğer negatif aşılamalarımda olmamıştım ve bu ohsss nin gebeliğin bi belirtisi olduğunu okudum....mutlaka oluyo mu yani...hepiniz oldunuz mu...hani su toplama olayı...
arkadaşlar ben hepinizi takip ediyorum ama henüz kimse beni takip etmiyo...merak etmiyo niye yaaa((((((((((( çok üzgünüm:ben de kendi kendime anlatıyorum burda tüp bebekte yeniyim ama aşılama ve diğer her konuda doktora yapacam ben valla....
arkadaşlar ben hepinizi takip ediyorum ama henüz kimse beni takip etmiyo...merak etmiyo niye yaaa((((((((((( çok üzgünüm:ben de kendi kendime anlatıyorum burda tüp bebekte yeniyim ama aşılama ve diğer her konuda doktora yapacam ben valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?