Transfer sonrası sonuç bekleyenler

bir de kızlar hamiş olanlar hepinizde ohss oldu mu?benim ilk ve biten((( hamişliğimde ohss olmuştum diğer negatif aşılamalarımda olmamıştım ve bu ohsss nin gebeliğin bi belirtisi olduğunu okudum....mutlaka oluyo mu yani...hepiniz oldunuz mu...hani su toplama olayı...

arkadaşlar ben hepinizi takip ediyorum ama henüz kimse beni takip etmiyo...merak etmiyo niye yaaa(((((((((((çok üzgünüm:ben de kendi kendime anlatıyorum burdatüp bebekte yeniyim ama aşılama ve diğer her konuda doktora yapacam ben valla....

Sena ben seni takip ediyorum ama bilgim yok o konuda:))) hangi durumdasin suan?
Sen bana yardimci ol :)))))))))))

krishazel...canım benim sağolasın canım....allah ikiz ikiz bebişler nasip etsin...ben şu an yumurtaları büyütme evresindeyim işte haftaya toplanır galiba....hangi konuda yardımcı olayım canım...sorarsan yanıtlarım..

Benim bugün 8.günüm..Sonuç salı günü belli olacak..Sürekli sitedekileri takip ediyorum ve sürekli herkes için dua ediyorum..Öğretmen olduğum için transferden sonra doktorum 10 gün rapor verdi annemde yanımda olduğu için bol bol dinlendim.İnan öyle sabırsızım ki...

Bende 10 gun rapor aldim canim bende ogretmenim ama benim annemin haberi yok onlara soylemedik.
benim transferim ayin 10 unda oldu bugun 9. gunum , test gunu 25 subat dedi dr, um
idrar testi yaptim bugun negatif cikti yarin kanda yapmayi dusunuyorum.

Benim tahlil günüm 23 şubat..Doktorum öyle dedi.İnşallah güzel haberler alırız meslektaşım...

karın şişliği transfer sonrası bende de olmuştu.5.,6. gün indi.şu an 6 haftalık hjamileyim.yani kötü bir şey değil.opü sonrası doğl diyorlar.bol şans.

Çok teşekkür ederim.Allahım bebeğini sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip eder inşallah..Darısı başıma...

bende çok yumurta oluşuyor o nedenle de karnım şişiyor bol sıvı alıyorum doktor bana eğer gebelik gerçekleşirse sıvı almaya bir süre daha devam edeksin rahatsızlığın tekrarlama ihtimali var demişti

merhaba benim transferim 13 şubatta oldu. bugün 6. gün dayanamayıp kan testi yaptırdım. 2,66 çıktı. daha çok erken biliyorum ama gerçekten beklemesi çok zor. Gerçek testi 25'in de vermem gerekiyor. bana da 4 adet kondu. İkisi iyi kalite ikisi orta kalite.

Bende takip ediyorum ama sessiz takipçilerdenim galiba :) Bende öğretmenim , geçen haftaya kadar heyecanla bekliyodum sonucumu ama artık korkuyla bekliyorum , düşükmü yapıyorum dış gebelikmi tam teşhisi konulamadı bi türlü. Hepiniz için duacıyım , burda her akşam hamile haberi görmek çok güzel ve ümit verici oluyor :)

bazen herkes kendi muhabbetine dalıyor benim açtığım konularda da oluyor bu canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…