Arkadaslar kan testi ( hamilelik )icin hastaneler nekadar para aliyor biliyormusunuz?
merhaba benim transferim 13 şubatta oldu. bugün 6. gün dayanamayıp kan testi yaptırdım. 2,66 çıktı.daha çok erken biliyorum ama gerçekten beklemesi çok zor. Gerçek testi 25'in de vermem gerekiyor. bana da 4 adet kondu. İkisi iyi kalite ikisi orta kalite.
Ogretmen olmasamiydik ne baksaniza tupbebek=ogretmen:))))
inşallah tutar canım sen de antalyada mısın
mayras 6.gunde 2.66 umit verici bir sonuc canim insallah artarak devam eder cunki negatiflerin 0.2 gibi degerler cikiyor
eveeeeet :))
antalya tüp bebek te tedavimiz oldu. herşey yolunda gibi görünüyor ama şu körü körüne beklemek çok zor.sitede yeni olduğum için bilgim yok pek. sen hangi aşamadasın. kaç gün kaldı.
Ogretmen olmasamiydik ne baksaniza tupbebek=ogretmen:))))
ben gelecek tüp bebekte yaptırdım 15i test günümdü pozitif haber aldım canım inşallah sen de pozitif alırsın bugün biraz pıhtı gelir gibi oldu ama normalmiş yani pozitif almakla iş bitmiyor heran endişeliyim doktorum aslında okula gitmemi önermiyor geçen hafta raporluydum bu hafta 3 gün gittim korka korka dün pıhtı gelince bugün gitmedim ilacım da bitmişti ilaç yazdırdım pazartesi gideceğim artık okula ilk kontrolüm salı çok karmaşık duygular içindeyim kötü haber duymaya da alıştırıyorum kendimi
Sonuç bekleyen arkadaşlar inş.hepimiz hayırlı haberlerle döneriz buraya.Benim yarın test günüm 12.gün.Çok heyecanlıyım.Dua edelim birbirimize hayırlısı olsun inş.
Merhaba Arkadaslar,
ilk kez yaziyorum bu sayfaya.Sanirim beni burdakilerden kimse daha iyi anlayamaz.Almanyada yasiyorum.29 yasindayim. 5 yildir evliyim.Sebepsiz infertilite. Sadece karnimda yapisikliklar buldular. Ama infertiliteye sebep olurmu olmazmi tam aciklayamadilar. Adetim düzenli.Hormon degerlerim cok iyi. Esimin sperm durumuda iyi.
Ilk Tüp bebek denemimizi yaptirdik. Ayin 13.02.2010 da transferim oldu. 2 tane 8 hücreli embryo. (yumurta toplama 10.02). Bugün 5.günüm. idrar testi yaptim deli gibi. Erken testlerden aldim hassas.Tabiki negatif cikti. dayanimiyorum beklemeye.
Birde Adetim herzamanki tarihindemi gelir? O kadar igne hormon aldim, halende aliyorum Utrogest (progesteron var icinde). Yoksa dahami gec beklemeliyim adetimi ilaclardan dolayi. Lütfen tecrübelerinizle yardimci olun bana. beklemek bütün tedavi asmalarindan daha zormus. Adetim tedaviye basladigim ocak ayinda 19.da gelmisti. Bu ay ne zaman gelir bilmiyorum.
test tarihim ta 1 Mart. Almanya bu yönden cok kuralci. Erken yapmiyorlar türkiye gibi. tam 16 gün beklemek ne demek ya. bide adette gecikirse insan umutlanir bos yere. Cok korkuyorum.Siginacak bu forumu buldugum icin cok mutluyum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin.
Sevgilerimle
Allah hepinizin yardimcisi olsun
nisanyagmuru
Yol arkadaşlarım bu heyecanlı ve mutlu serüvenim 0,01 hcg değeriyle son buldu,kendime bugün ağlayıp tepinmek için izin vermiştim hepsini rahatça yaptım ve geçti,şu an yeni bir gün yeni bir sayfa,rabbim hayırlısını bilir ve verir bizlere..bu da bizlerin sınavı herşeye rağmen dimdik ve sabırlı olmamız gereken bir sınav..bu hafta hepinizin güzel haberlerini takip edeceğim inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunurlar,hamile olan arkadaşlarım da;inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız inşallah..uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum siteye,güzel paylaşımlarınız için teşekkürler,allaha emanet olun..
Slm arkadasim.Bende almanyada yasiyorum.Ben subat 5 de 2 negatif sonucumu aldim.Marttaki ilk adetimde tekrar basliyacagiz ve sona kalan 2 dondurulmus embiryom transfer olacak.Ben tedavi oldugum merkezde ve doktorumdan hic memnun degilim.Burasi türkiyeye benzemiyor.Beklenmedik birseyle karsilasinca doktora ulasma imkanin yok.Ancak konusma saatinde telefon acabiliyorsun.Hele hafta sonuysa hic kimseye soramazsin birsey.Bilmiyorum senin de öylemi.Doktora soruyoruz hersey güzel gelisirken acaba neden tutunma olmuyordur diye.Bize verdigi cevap yapacak baska birsey yok oluyor.Ben son sonucu 5 subatta aldim ve doktor beni 8 subatta aradi ne yapmam gerektigini söylemek icin.Cok sinirim bozuldu .Ben bu seferki denemedende umutlu degilim ama bu sansida deneyelim eger olmazsa türkiyeye gideriz dedik.Ben flensburg da yasiyorum.Kiel deki bir merkezde tedavi oluyorum.Sen nerdesin senin tedavi oldugun yer nerde.Senin kacinci denemen ve tedavi asamalari benimkiyle aynimi merak ettim.Bana yazarsan cok sevinirim.Allah yardimcin olsun,emeklerin bosuna cikmasin insallah.
canım gerçekten çk çok üzüldüm Allah sabır versin sözün bittiği yer işte burası:çok üzgünüm:
Sonuç bekleyen arkadaşlar inş.hepimiz hayırlı haberlerle döneriz buraya.Benim yarın test günüm 12.gün.Çok heyecanlıyım.Dua edelim birbirimize hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?