Transfer sonrası sonuç bekleyenler

inşallah tutar canım sen de antalyada mısın

mayras 6.gunde 2.66 umit verici bir sonuc canim insallah artarak devam eder cunki negatiflerin 0.2 gibi degerler cikiyor

eveeeeet :))
antalya tüp bebek te tedavimiz oldu. herşey yolunda gibi görünüyor ama şu körü körüne beklemek çok zor.sitede yeni olduğum için bilgim yok pek. sen hangi aşamadasın. kaç gün kaldı.

ben gelecek tüp bebekte yaptırdım 15i test günümdü pozitif haber aldım canım inşallah sen de pozitif alırsın bugün biraz pıhtı gelir gibi oldu ama normalmiş yani pozitif almakla iş bitmiyor heran endişeliyim doktorum aslında okula gitmemi önermiyor geçen hafta raporluydum bu hafta 3 gün gittim korka korka dün pıhtı gelince bugün gitmedim ilacım da bitmişti ilaç yazdırdım pazartesi gideceğim artık okula ilk kontrolüm salı çok karmaşık duygular içindeyim kötü haber duymaya da alıştırıyorum kendimi

tümsonuç bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. umarım olumlu sonuçlarımızı alırız test günümüzde. ben 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım. Bu arada antalyada olanlara not : kan testini yaşam hastanesi 1 saat içinde veriyor. ben akşam kan verdim. daha önce de medicalde vermiştim o 2 saatte çıkmıştı. ve daha pahalıydı. belki yaşamda akşam saatlerinde olduğu için erken sonuç alınmıştır. 1 dakika beklemek bile bize zor geldiğinden paylaşayım dedim. çıkıyorum. hepinize iyi geceler

Son düzenleme:

tebrik ederim. Umarım bebeğini kucağına almak nasip olur. Hamileliğin su gibi akıp gider. Bi de bakmışsın bebiş seninle kucağında :)))

Sonuç bekleyen arkadaşlar inş.hepimiz hayırlı haberlerle döneriz buraya.Benim yarın test günüm 12.gün.Çok heyecanlıyım.Dua edelim birbirimize hayırlısı olsun inş.

Slm arkadasim.Bende almanyada yasiyorum.Ben subat 5 de 2 negatif sonucumu aldim.Marttaki ilk adetimde tekrar basliyacagiz ve sona kalan 2 dondurulmus embiryom transfer olacak.Ben tedavi oldugum merkezde ve doktorumdan hic memnun degilim.Burasi türkiyeye benzemiyor.Beklenmedik birseyle karsilasinca doktora ulasma imkanin yok.Ancak konusma saatinde telefon acabiliyorsun.Hele hafta sonuysa hic kimseye soramazsin birsey.Bilmiyorum senin de öylemi.Doktora soruyoruz hersey güzel gelisirken acaba neden tutunma olmuyordur diye.Bize verdigi cevap yapacak baska birsey yok oluyor.Ben son sonucu 5 subatta aldim ve doktor beni 8 subatta aradi ne yapmam gerektigini söylemek icin.Cok sinirim bozuldu .Ben bu seferki denemedende umutlu degilim ama bu sansida deneyelim eger olmazsa türkiyeye gideriz dedik.Ben flensburg da yasiyorum.Kiel deki bir merkezde tedavi oluyorum.Sen nerdesin senin tedavi oldugun yer nerde.Senin kacinci denemen ve tedavi asamalari benimkiyle aynimi merak ettim.Bana yazarsan cok sevinirim.Allah yardimcin olsun,emeklerin bosuna cikmasin insallah.

Yol arkadaşlarım bu heyecanlı ve mutlu serüvenim 0,01 hcg değeriyle son buldu,kendime bugün ağlayıp tepinmek için izin vermiştim hepsini rahatça yaptım ve geçti,şu an yeni bir gün yeni bir sayfa,rabbim hayırlısını bilir ve verir bizlere..bu da bizlerin sınavı herşeye rağmen dimdik ve sabırlı olmamız gereken bir sınav..bu hafta hepinizin güzel haberlerini takip edeceğim inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunurlar,hamile olan arkadaşlarım da;inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız inşallah..uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum siteye,güzel paylaşımlarınız için teşekkürler,allaha emanet olun..

canım gerçekten çk çok üzüldüm Allah sabır versin sözün bittiği yer işte burası:çok üzgünüm:

Sevgili Bungee,

Ben Tedavimi Freiburg sehrinde bir özel merkezde oluyorum. Yani üniversite felan degil.Zyklusun 22. Gününde Decapeptyl diye bir igneyle basladim, adetin 3.Günü Gonal F vurmaya basladim, kalemli igne iste folikülleri uyariyor. Doz konusunda fazla temkinli davrandi doktorum ve yumurtalarim gelismedi.Ohss olmayayim diye. 4 Hafta igne vurundum süründürdüler beni resmen. Sirf ilaclara 1200 Euro ödedim ki basta 600 Euro tutuyor dediler. Ultrasonda 7 Yumurtan gelismis, artik mecbur toplayacagiz dedi doktor. subatin 10 unda 4 Yumurta topladilar.3 ü nereye gitti bilmiyorum. Moralim cok bozuldu.Tüp bebek konusunda avrupa kesinlikle türkiyeden daha önde veya daha iyi felan degil.

Yumurta toplama günü yarim saatlik narkoz verdiler. Ardindan 3 ilac verdiler: Utrogest (vajinal yoldan günde 3x2 aliniyor) , orthofemin (omega 3 katkisi), ve folik asit haplari.Düzenli kullanmami söylediler. öylede yapiyorum. Transfer 13 Subattaydi. Test termini ta 1 Martta. Fazla abarti buldum 16 günü. 2 Gün dinlendim. 3 Gün calismaya basladim. Doktor normal hayatina devam et dedi. Zaten burasi almanya adama öyle tüp bebek icin hayatta 10 Gün rapor vermezler. Sadece yumurta toplamaya 3 Gün verdiler.
Iste transfere isterse esinde girebiliyor. Bide embryolerin mikroskop altinda cekilmis resimlerini verdiler bize. Cok garip görünüyorlar kaydirigubbakcemile

Iste böyle simdi hayatimin en uzun bekleyisi basladi.Ama nedense olmadi gibi hissediyorum.Üstelik almanyada bu is cok pahali. Simdi 1 deneme 2500 Euroyu bulacak. Daha ilk denememiz. Bizde esimle birdahaki denemyi istanbulda yaptirmaya karar verdik.

Bungee, doktora istedigin zaman ulasamadigin konusunda haklisin. Benimkide öyle. Konusma saatlerinde bile hastalari var diye görüsemiyoruz. hic hos degil. insan kendini cok yalniz hissediyor. ki ben merkeze 70 km uzakta oturuyorum bide. her an gitme sansimda yok. Bilmiyorum hakkimizda hayirlisi ama birdahaki sefere cok istiyorum türkiyede yaptirmayi.

Allah kolayliklar versin

Secgiler

Ilk denemem ama nerdeyse hic umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…