Transfer sonrası sonuç bekleyenler

çok üzüldüm. Umarım yakın bir zamanda yeni heyecanlarla aramıza döner ve olumlu sonuçlarını paylaşırsın. Umarım bu üzüntüyü allah bi daha yaşatmaz sana

Canım cok uzuldum, ıns. bundan sonra Rabbım yuzunu guldurur.

bugün 7. gün. Artık daha da zorlaşmaya başladı. ilk günlerde kendimi bir şekilde oyalıyordum. artık çok zorlaştı. Dün kan testi yaptırdım ama dayanamayıp bugün tekrar mı yapsam laelaelaelaelae.

listeye eklermisiniz
utkumm 8 şubat transfer....................20şubat test bhcg84,7
2 gün önceki testim 36 idi Allah'ıma hamdü senalar olsun ki hamileyim
Anadolu sağlık merkezi Gebze (Prof.Dr. Aydın ARICI, muhteşem bir doktor zaten yale üniversitesinde hoca aynı zamanda)
ıstanbul Anadolu yakasında oturanlar için iyi bir tercih avrupa yakasına ulaşıma göre çok daha kolay...
Allah isteyen herkese nasip etsin bütün arkdaslar dualarımda

anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak.................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

sibel12........................................... ......................23 ocak.............................................. ....................5 şubat............................................. ........ :sm_cool: :CüvCüv:

chem.............................................. ......................?........................... ...............................................5 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

nur5555........................................... .....................27 ocak.............................................. ...................8 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

anivehani......................................... ........................?......................... ................................................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .................................................. ...........30 ocak.............................................. ...................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

23 SM................................................ .................. 30 ocak.............................................. .................11 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

Banaoi............................................ ......................30 ocak.............................................. ..................11 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

ceren77........................................... .......................31 ocak.............................................. ................12 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

annedir........................................... ........................?......................... ..............................................12 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

pperfinya......................................... .......................3 şubat............................................. .................14 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307........................................... .....................3 şubat............................................. ...................14 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:
cemre18........................................... ....................2 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

eminenisa......................................... ....................3 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

mrmege............................................ ....................4şubat........................ .........................................16şubat.. .................................................. .......:sm_cool: :CüvCüv:

buhar............................................. .......................4şubat..................... ............................................16şubat................................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

hanmehtap......................................... ......................? şubat............................................. ...............18 şubat............................................. .............. :sm_cool: :CüvCüv:[/QUOTE]

Son düzenleme:
Listedeki bütün hamile arkadaslarimi cani gönülden tebrik ediyorum ..

Saglikli bir 9 ay diliyorum ..

Sizden ricam :

Tedavi gördügünüz merkezleri listeye ekleyebilir misinizz ?

Tercih yapma konusunda bizlere yardimci olmasi acisindan ...

inşallah bir dahaki sefere mutluluğun hiç son bulmaz,güzel haberler alırsın.dediğin gibi yeni bir gün yeni umutlar...umut olmasa yaşanmaz zaten,umudunu kaybetme,görüşürüz

kızlar çiş partiniz noldu merakla açtım ama....

darısı isteyen bekleyen herkese inş. Allah tüm isteyenleri sevindirsin..
bizide hayırlısı ile tammaına erdirsin inş.

kızlar biz partiyi önceden bozduk malesef, ben 3 gündür yapıyorum silik çizgi çıkıyor ama iğneden malesef ben salı günü kan testi yaptırıyorum ya vardır yada yoktur artık sıkıldım bu işten

utkumm benden de tebrikler canım....krishazel hemen üzülme canım benim değerim aşılamamda 265 olduğu halde çok koyu değildi idrar testim.....bence de kendini dinleyeceğine kan ver kurtul boşuna strese girme...

10. gun bugun. dr test tarihimi 25 subat verdi 5 gunum var daha ama cikar heralde diye dusunuyorum. Bu idrarr testleri moralimi bozdu

Zaten doktor sansimin cok az oldugunu soylemisti bile bile yapildi transferim Allah herseyin hayirlisini verir biliyorum ama uzuluyorum iste

inşallah süprzi olur sana.....inşallahhhhhhhhh krishazelcim....gerçi teste de 5 gün varmış...çok erkenmiş canım yaaa.........neden üzülüyosun..

aleynacım senin de kesin belli olur aslında her yaptığında diğerinden koyu çıkıyosa hamilesin demek canım...

Son düzenleme:
10. gun bugun. dr test tarihimi 25 subat verdi 5 gunum var daha ama cikar heralde diye dusunuyorum. Bu idrarr testleri moralimi bozdu

kızım sen delimisin doktorun bi bildiği vardır belki bugün yapacaksın erken olduğu için düşük çıkacak onada üzüleceksin bekle 5 gün nası durdun annenin karnında 9 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…