Transfer sonrası sonuç bekleyenler

inşallah süprzi olur sana.....inşallahhhhhhhhh krishazelcim....

aleynacım senin de kesin belli olur aslında her yaptığında diğerinden koyu çıkıyosa hamilesin demek canım...

yok aksine açık renk çıkıyormafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım ya 10. güne kesin çıkacak olsa test tarihini 12 gün sonrasına vermezler dimi...inşallah yanılıyosundur canım...ya da şöle düşün bazılarının idrarda çıkmıyomuş gebeliği ileri bile olsa...benim teyzem mesela i,drarda hiç çıkmaz ancak kanda anlar..inşallah sen de ölesindir diye diliyoırum tatlım...allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...dularım bütün isteyenelre inşallah...

Sagol canim benim iyiki varsiniz gozumu aciyorum buraya geliyorum yoksa delirrecek gibi oluyor insan . BAska birsey dusunemez old.um

kıs aleyna var ya sen kesin hamilesin..o zmana burdaki herkes seniklava:...inşallahhhh

ama bir gün arayla değil aleynacım 2 gün arayla:tomato:

pembe rengi görüyosan boşuna tasalanıyosun....hani şu yanıltıcı gri gölgelerdense bilemem o zaman...

kızzz hamile oluyumda yeterki beni evire çevire dövün ama bebeğime vurmayın :tomato:

aslında seni okadra iyi anlıyorum ki...sabaha kadar hamile miyim değil miyim diye sorsan yine çok görmem....şu an seni en çok isteyip de kalmayanlar anlar canım...sanırım gelecek haftadan sonra ben de aynı durumda olacam....o öyle mükemmel bi duygu ki....3 gün de tatmış olsam ne muhteşem olduğunu sezeryan ağrılarım bile geçmeden tedaviye başladım desem anlarsın heralde...:çok üzgünüm:

canım benim tabiki anlıyorum bizi bizden başka kim anlayabilirki:teselli:

senin yaptırdığın iğne neydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…