Transfer sonrası sonuç bekleyenler

valla çok sabırlısın....test tarihini de uzattun ya...bak ben ilk aşılamada 14 gün sonra yaptım testi tam tarihinde...2. aşılamamda 13. gün yaptım.....3.aşılamamda .....8. gün yaptım gittikçe sabrımın nasıl tükendiğini görüyosun dimi?nasıl olsa test tarihinde önce hamile olunmasa bile adet görülmüyo iğnelerdn dolayı...o zaman neden uzatıyosun ki...doktor ne zaman dediyse o zaman yap bizi de çatlatma.:)))

yok canım zaten normalde tarihim salı günü zaten

öyle mi...yapacan yani salı günü?hadi bakalım...

aleynacım sen de ohss oldu mu...karnın su toplaması?ayrıca kaç yumurta topnamıştı?kaçı döllendi?

denizin de test günüydü naptı acaba?inşallah pozitiftir...

eğitimciyim ben de transferden sonra rapor almayı düşünüyorum canım...doktorun kendi mi önerdi sen mi istedin...ben gerek yok demesinden kokuyorum...gerçi ısrar edicem ama...

bir de kızlar ben iğneye 187.5 gonalf ile başlamıştım ya 4 gün öle yaptım dün bir tane aynı doz iki tane de 225+çatlamayı engelleyen iğne verdi...sizin dozlarınız da böle miydi...ayrıca bende pco var çok yumoş oluyo yani..

eğitimciyim ben de transferden sonra rapor almayı düşünüyorum canım...doktorun kendi mi önerdi sen mi istedin...ben gerek yok demesinden kokuyorum...gerçi ısrar edicem ama...

Canım ben birşey demedim sanırım eşim ayarladı.Hatta eşime kalsa bugün doktora gidip tekrar bi 5 gün daha alacak çünkü ben anasınıfı öğretmeniyim.Ama ben artık rapor istemiyorum çünkü eğer bişey yoksa boşu boşuna rapor almış olacağım.İdarecim 10 güne bile çok bozuldu ama umrumda değil.Pazartesi okula gidip boş boş öğleye kadar oturucam test günümde salı zaten..

canım bende 4 gün 225 lik puregon vurundum, daha sonra dozlar düştü çok büyüdü yumoşlar 22 mm ye kadar büyüdüler ,onlar çatlamasın diye puregondan ayrı orgalutran vurundum 5 tane,sonrada çatlatmak için pregnyl 2 kutu karıştı 10 000 lik vurundum çok ağırdı hepsi,mafoldumben transferden sonra 3 gün yatmak zorunda kaldım davul gibi oldum 3 gün eşimden ağrı yattım bana eli felan değerde ağrıdan duramam diye ,çok fena ağrıyordu çünkü

eğitimciyim valla benim müdürüm de çok bozulacak rapora ama benim de hiiiiiiiiiiiçççç umurumda değil...tabi bizi anlamayı deneseler nekadar önemli olduğunu kavrasalar...ben direk sölicem tabi tüp bebeke transferim var diye...sen söledin mi bilmiyorum ama......valla ne de olsa onların çocukları var niye analsınlar ki bizi....çok kolay geliyo onlara...inşallah emeklerimizie değer eğitimciyim....allah boşa çıkarmasın...ben hamilelğimde 6 ay yattım heyet raporluydum....ama hepsi boşunaymış...inşallah bu sfere sorunsuz bi hamilelik yaşaraım nasip olursa...hepimiz de inşallah..

Son düzenleme:
anladım aleynacım bende pco olduğu için düşük başladı demek sonra yükseltti...

aleynacım kaç yumoş toplandı peki?çok sordum ama...:))))

neden 3 koymadılar benim yaptıracağım doktor 3 koyuyo duyduğum kadarıyla ....çoğul gebelik olayından dolayı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…