neden 3 koymadılar benim yaptıracağım doktor 3 koyuyo duyduğum kadarıyla ....çoğul gebelik olayından dolayı mı?
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm azonce betahcg baktirdim 36 çıktı 10 Şubat'ta transferim yapilmisti iyi bir rakammi iğneden dolayı bukAdar yüksek olamaz değilmi
canımmmmmmmmm.............ilk defa yazıyorum ama öle sevindim ki ainna sizi duyunca benim pozitifmiş gibi oluyo ...ben de hep pozitif düşünüyorum...allah bağışlasın canım benim güzel fasüleyni
ayrıca çatlatma iğnesinden bukadar yüksek çıkacağını hiç sanmıyoru genelde onun yanıltıcı rakamları 10 larda falan oluyo...
üstelik daha 10. günüdeki değermiş bu canım...allah sonunuda güzel getirir inşallah...aleynacım demek sen de yapsan böle pozitifi görecen ....:))))))))
e günaydın aleynacım....valla öle ama.....bence de idrarda ilacın etkisiyle çıkması zor çünkü idrar testleri genelde değer 50 ve yukarısı ise çıkarıyo...
tabi ki öle...ben ne diyorum benim 265 olduğu halde çok koyu değildi hiç iğnenin etkisinden pembe çizgi beliririmi...hiç sanmıyorum....
ayrıca benim geçen ayki aşılamada ben de 10.000 lik pregnyl yapmıştım....8. gün kanda bile 1.58 çıktı sence ortada değer kalmış mı?negatifti yani kan....bırak idrarı...
ben olsam pazartesi yaparım madem idrarda çıkıyobilmiyorumkismile
ama bişi deyim mi....ben sabredip test günümü beklemeye çalışacam..becerebilirsem tabikaydirigubbakcemile3
ama sen başlamışsın artık.....ben aynı durumda olsam yaprım yani...
biraz daha heyecan mı yapalım diyo:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?