Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm azonce betahcg baktirdim 36 çıktı 10 Şubat'ta transferim yapilmisti iyi bir rakammi iğneden dolayı bukAdar yüksek olamaz değilmi

canımmmmmmmmm.............ses sana..ilk defa yazıyorum ama öle sevindim ki adına sizi duyunca benim pozitifmiş gibi oluyo ...ben de hep pozitif düşünüyorum...allah bağışlasın canım benim güzel fasulyeni

ayrıca çatlatma iğnesinden bukadar yüksek çıkacağını hiç sanmıyoru genelde onun yanıltıcı rakamları 10 larda falan oluyo...

Son düzenleme:
üstelik daha 10. günüdeki değermiş bu canım...allah sonunuda güzel getirir inşallah...aleynacım demek sen de yapsan böle pozitifi görecen ....:))))))))

kız o zaman 10 larda olursa idrar testi gibi zor çıkan bi testte silik çizgi çıkarmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben

e günaydın aleynacım....valla öle ama.....bence de idrarda ilacın etkisiyle çıkması zor çünkü idrar testleri genelde değer 50 ve yukarısı ise çıkarıyo...

e günaydın aleynacım....valla öle ama.....bence de idrarda ilacın etkisiyle çıkması zor çünkü idrar testleri genelde değer 50 ve yukarısı ise çıkarıyo...

gerçektenmi o zaman ümitleniyimmi yarın yine yapıcam erkenden eğer yine silik çıkarsa o zaman ümitlenebilirim

tabi ki öle...ben ne diyorum benim 265 olduğu halde çok koyu değildi hiç iğnenin etkisinden pembe çizgi beliririmi...hiç sanmıyorum....

saba sabah ne güzel geldi bu haber ya hadi bi güzel haber de deniz versin..benim de eşim nöbetçi ...bu topikte nöbet tutacam ben de galiba:))))))))))))

tabi ki öle...ben ne diyorum benim 265 olduğu halde çok koyu değildi hiç iğnenin etkisinden pembe çizgi beliririmi...hiç sanmıyorum....

canım benim aslında sevinmekte istemiyorum eğer negatifse boşuna sevinmiş olurum hayırlısını istemekten başka çarem yok yarın sabah tekrar yaparım buraya yazarım

ayrıca benim geçen ayki aşılamada ben de 10.000 lik pregnyl yapmıştım....8. gün kanda bile 1.58 çıktı...yani pregnyl i yapalı 10 gün olmuş oluyo....... sence ortada değer kalmış mı?negatifti yani kan....bırak idrarı...sen dün bile pembe çizgi görmüşsün idrarda üstelik...

Son düzenleme:
tabi ki allahtan hayırlısı canım....hasyırlısıysa olsun hepimiz için...

ayrıca benim geçen ayki aşılamada ben de 10.000 lik pregnyl yapmıştım....8. gün kanda bile 1.58 çıktı sence ortada değer kalmış mı?negatifti yani kan....bırak idrarı...

ayyyyy üffffffff çok garip bi duygu beni anlıyorsun değilmi artık varmıydı yokmuydulardan sıkıldım sonuç negatif bile olsa salı gelsede rahatlasam

ben olsam pazartesi yaparım madem idrarda çıkıyobilmiyorumkismile

ama bişi deyim mi....ben sabredip test günümü beklemeye çalışacam..becerebilirsem tabikaydirigubbakcemile3
ama sen başlamışsın artık.....ben aynı durumda olsam yaprım yani...
biraz daha heyecan mı yapalım diyo:))))))))

senin başayalı kaçıncı günün

bence senin tek yapacağın kendini yormamak sakın ağrı falan kaldırma iş yapma bol bol su iç ve dinlen...sonuç zaten belli allahın izniyle...senin miniş de fasulye kıvamında şu anallahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…