Transfer sonrası sonuç bekleyenler

sescim allahın izniyle 2-3 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsınız...minicik siyah bi nokta....öle hılı atıyoki....dakikada 180 atışşşşşşş...........pıt pıt pıt...hele sesini dinlemek...

sescim ben yorum yapmıştım onları oku...hayırlı olsun canım....allah kucağına almayı da nasip etsin...

inşallah aleynacım evet....mle nasıl bitecek bu iş ...nasıl bekleme aşamasına gelecem bilmiyorum...çok zor beklemek...bu koştırduğumuz 3. ay..geçen iki ay aşılama için koştırduk şimdi de bu...

biliyomusun...üstelik biz tayinden dolayı bingöle gedlik ve ben tüp bebek merekzine elazığa gidip geliyorum neredeyse 2 saatelik yol....çok zor oluyo....yumurta takip sürecini de biliyosun:bbo:

inşallah aleynacım evet....mle nasıl bitecek bu iş ...nasıl bekleme aşamasına gelecem bilmiyorum...çok zor beklemek...bu koştırduğumuz 3. ay..geçen iki ay aşılama için koştırduk şimdi de bu...

hakkında hayırlısı olsun canım ben çıkmak zorundayım sana iyi haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bugün transferimin 2.günü kalkıyorum kısa kısa yürüyorum yatıyorum oturuyorum herşey normal sadece belim ağrıyor oda olurmuş ama dikkatimi çeken birşey var alt karın bölgem çok sıcak neden vücuduma göre sizde fark ettinizmi böyle birşey hiç

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 864 ...
allah isteyen herkese nasib etsiiin.

anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak.................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

sibel12........................................... ......................23 ocak.............................................. ....................5 şubat............................................. ........ :sm_cool: :CüvCüv:

chem.............................................. ......................?........................... ...............................................5 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

nur5555........................................... .....................27 ocak.............................................. ...................8 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

anivehani......................................... ........................?......................... ................................................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .................................................. ...........30 ocak.............................................. ...................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

23 SM................................................ .................. 30 ocak.............................................. .................11 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

Banaoi............................................ ......................30 ocak.............................................. ..................11 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

ceren77........................................... .......................31 ocak.............................................. ................12 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

annedir........................................... ........................?......................... ..............................................12 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

pperfinya......................................... .......................3 şubat............................................. .................14 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307........................................... .....................3 şubat............................................. ...................14 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

cemre18........................................... ....................2 şubat......................................... .... ...................15 şubat................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

eminenisa......................................... ....................3 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... ......... :sm_cool: :CüvCüv:

mrmege............................................ ....................4şubat........................ .........................................16şubat.. .................................................. .......:sm_cool: :CüvCüv:

buhar............................................. .......................4şubat..................... ............................................16şubat................................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

hanmehtap......................................... ......................? şubat............................................. ...............18 şubat............................................. .............. :sm_cool: :CüvCüv:

utkumm............................................ ....................8 şubat......................................... .... ...................20 şubat......................................... ................. :sm_cool: :CüvCüv:

meybie............................................ ....................8 şubat......................................... .... ...................20 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

ses-82................................................ ..................10şubat......................... .......................................23 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

mayras................................................ ...............13şubat......................... .......................................23 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

Son düzenleme:
utkum - meybie - ses tebrik ederim. hayırlı olsun

:lepi: :ecrin_bebek: :lepi:

meybie çok sevindim canımm....hayırlı uğurlu olsun....valla maşallah ben artık şaşırdım burda hamiş olanla olmayanı...bu zaten değil miyid diyorum hep:)))okadar çok oldu ki sürüsüne bereket kızlar....

meybie bu kaçıncı gün değerin canım...maşallah nekadar yüksek çıkmış....çoğul mu acaba?

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 864 ...
allah isteyen herkese nasib etsiiin.

kız bu kaçıncı gün değeri. üçüzmü olur artık beşizmi bilemem

sempatiksalakcinni :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: sempatiksalakcinni

20 tane hamiş 2010 yılı nüfus patlaması yaşıcak inşallah biz de rakanızdan geliriz inşallahhhhh......

dimi.............ama 2den fazla olmasın allah korusun benim gözüm çok korktu en korktuğum şey neredeyse hamile kalamamak kadar korkuyorum çoğul gebelikten dilim çok yandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…