eğitimciyim valla benim müdürüm de çok bozulacak rapora ama benim de hiiiiiiiiiiiçççç umurumda değil...tabi bizi anlamayı deneseler nekadar önemli olduğunu kavrasalar...ben direk sölicem tabi tüp bebeke transferim var diye...sen söledin mi bilmiyorum ama......valla ne de olsa onların çocukları var niye analsınlar ki bizi....çok kolay geliyo onlara...inşallah emeklerimizie değer eğitimciyim....allah boşa çıkarmasın...ben hamilelğimde 6 ay yattım heyet raporluydum....ama hepsi boşunaymış...inşallah bu sfere sorunsuz bi hamilelik yaşaraım nasip olursa...hepimiz de inşallah..
senin test ne zamandı canım?
canıııııımmmmmmm.....sende mi.....allah bizlere sabır versin canım...bizim gibilere de....çok zor çok...allah birdaha yaşatmasın...sağlıklı hamilelik nasip etsin cümlemize....desene aynı psikolojideyzi...yapma canım bekle test gününü...rabbim inşallah sana sağlıklı bi bebiş göndermişdir..inşallah meleklerimiz bizim için dua ediyodur...senin için dua edicem canım...salıyı iple çekicem...
canım yaaaaaaa......senin bayağı olmuş benim daha 6 ay oldu ....biliyo musun benim de mart ayında aşılamam olmuştu ve 16 martta hamile olduğumu öğrendim...şimdi tüp bebekete martın ilk haftası olacak aynı tarihlerde de sonuç öğrenecem....((((
Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
canım ya rabbim ol dediyse 5 günde de değişir sonuç ...ama nolur çok yıpratma kendini bu son şansın değildi unutma her ay bizim için bir şans....allah tez zamanda güldürsün yüzünü...a.s.
Benİmde bugÜn transferİm oldu hayırlısıyla.dondurulmuŞlarla.bakalım ne olacak.
arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
ÖzÇelİksena, Çok teŞekkÜr ederİm. Allah sİze de yardımcı olsun.İnŞallah sonucunuz gÜzel Çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?