Transfer sonrası sonuç bekleyenler

inşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz..bende müdürüme söyledim senin de dediğin gibi ne derlerse desinler umrumda değil çünkü bu süreci yaşamayan hiç kimse bizi anlayamaz..

senin test ne zamandı canım?

Bugün 9.günüm..salı günü test yapıcam ama ben hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum galiba kötü sonuç almaktan korkuyorum.Salı gününe kadar umut etmesi bile çok güzel..Biraz önce diğer msjlarında 25 haftalıkken bebeğini kaybettiğini okudum seni çok iyi anlıyorum arkadaşım çünkü bende 37 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim.İnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz..

hayırlısı..........................

Son düzenleme:

Ben doğum yapalı yarın tam 2 yıl olacak..Hep kendimi şöyle umutlandırıyorum Allahım şubat ayında bebeğimi aldı yine şubat ayında bana bi evlat verecek inşallah..

canım yaaaaaaa......senin bayağı olmuş benim daha 6 ay oldu ....biliyo musun benim de mart ayında aşılamam olmuştu ve 16 martta hamile olduğumu öğrendim...şimdi tüp bebekete martın ilk haftası olacak aynı tarihlerde de sonuç öğrenecem....((((

Son düzenleme:

Ben ilkinde hiç bir tedavi görmeden hamile kalmıştım bebeğimi kaybettikten sonra 9-10 ay doktor izin vermedi.Tekrar hamile kalamayınca tedavi görmeye başladım.Doktor psikolojik olduğunu söylüyor..Aşılamam tutmadı sonra doktorum daha fazla yıpranmayayım diye tüp bebek yapalım dedi.

herşey güzel olacak inşallah herşey....

Son düzenleme:
hamişler yok ortada kutluyolardır heralde....allah esirgesin hepinizi....

Son düzenleme:
23sm kalp atışlarını duymaya gittinzi mi canım?ben çok sabırsızlanıyorum çokkkkk......offfffffff bekle bekle....

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska

canım ya rabbim ol dediyse 5 günde de değişir sonuç ...ama nolur çok yıpratma kendini bu son şansın değildi unutma her ay bizim için bir şans....allah tez zamanda güldürsün yüzünü...a.s.

daha sonuç belli değil ağlama sakın.ama sonuç negatif olsa bile bu hayatın sonu değil ben de 1 defa negatifi yaşadım gerçekten çok üzücü.sorununuz nedir bilmiorum ama bundan sonra normal yolla bile hamile kalabilirsin umudunu yitirme tatlım.

krishazel bence doktorunu ara haber ver tatlım seni biraz rahatlatır...yol gösterir...eminim rahatlarsın...ben öle oluyorum yani...

Sız transfer sonrası neler yedınız.ben ılk denememde sorun oldu.bugÜn transfer sonrası 1.gÜnÜm.neler yapmamalı ya da yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…