Transfer sonrası sonuç bekleyenler

merhaba arkadaşlar,
benimde 18 şubatta transferim oldu.biri 8 hücreli,ikisi 6 hücreli,bir tane de 5 hücreli 4 embriyo transfer edildi.şimdi daha 2. günün zaman nasıl geçecek bilmiyorum..ve bu bekleme süresini nasıl geçirmeliyim bilmiyorum.
inşallah rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip eder...

Aglamak ıcın daha erken, sabırla bekle ıns. pozıtıf sonuc alırsın. Benımde test gunum ayın 26'sı, Rabbım hepımızın yuzunu guldursun.

Sİz transfer sonrası neler yedİnİz.ben İlk denememde sorun oldu.bugÜn transfer sonrası 1.gÜnÜm.neler yapmamalı ya da yapmalıyım.

canım ben ananas ve avokado yediklerini duymuştum..tabi avokadoyu yiyebilirsen bir kere denedim hala iğrenç tadı ağzımda....istirahat ve moralden başka yapman gerken bişey yok bence sadece strese girip kasılmalara neden olma yeter...komedi filmleri izlelaelaelaelaelae

hayırlı olsun canım....inşallah...ilk defa 4 transfer duydum genelde 3 koyuıyolar...inşallah çoğul gebelik yaşamazsın...bol şans.......a.s.

Merhaba oncelıkle hayırlı olsun, umarım sonucunda pozıtıf olur. Bıze dusen sabırla beklemek, stres yapmamak. Allah sabır versın hepımıze.

Sİz transfer sonrası neler yedİnİz.ben İlk denememde sorun oldu.bugÜn transfer sonrası 1.gÜnÜm.neler yapmamalı ya da yapmalıyım.

Sagol canim destegin icin
Sanada hayirlis olsun insallah guzel sonuc alirsin
yat dinlen pozitif ol . ananas kivi ve kabak cekirdegi ye oyle duydum ben . birde mutlaka omega 3 vitamin al ama civa olmasin icinde .

23sm kalp atışlarını duymaya gittinzi mi canım?ben çok sabırsızlanıyorum çokkkkk......offfffffff bekle bekle....

hayır canım. o kadar sabredemedim sadece keseyi gördük. 3 martta da kalp atışları için gidicem. inş. onu da duyarım.:Saruboceq:

hayırlı olsun canım....inşallah...ilk defa 4 transfer duydum genelde 3 koyuıyolar...inşallah çoğul gebelik yaşamazsın...bol şans.......a.s.

teşekkürler arkadaşlar,
embriyolarımın bölünme hızı yavaş olunca birde elonge sperm olunca doktorumuz 4 'ü uygun gördü.bizde doktor dediği için kabul ettik..inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Merhaba oncelıkle hayırlı olsun, umarım sonucunda pozıtıf olur. Bıze dusen sabırla beklemek, stres yapmamak. Allah sabır versın hepımıze.

çok teşekkür ederim..inşallah allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz,dualarını kabul eder...kolay bir yol değil tabiii...bende ilk 4 gün dinlenerek geçirdikten sonra yavaş yavaş normal hayatıma dönmeyi düüşünüyorum.tabii yavaş hareketlerle..

krishazel bence testi çok erken yapmışsın,şimdiden kendini yıpratma...test tarihine kadar neler değişir...belki sana geç tutunmuşlardır bunu bilemeyiz...pozitif düşün,doktorunu da arayabilirsin.eminim seni rahatlatır...

23sm ve meybie sizinde hamileliğini hayırlı olsun...sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum...

merhaba.benimde bugün transferim oldu.4 tane embriyo vardı ama yasal değil diye 3 tane verdiler oysa ben çok istemiştim. Senin nasıl oldu sana sordular mı?

krishazel inşallah senin için bi mucize olur canım...

merhaba.benimde bugün transferim oldu.4 tane embriyo vardı ama yasal değil diye 3 tane verdiler oysa ben çok istemiştim. Senin nasıl oldu sana sordular mı?

evet canım bana sordular, ben çok istemedim aslında.ama doktorumuz uygun görünce,bizde tamam dedik...pek umutlu değil sanırım herhalde.bilmiyorum ki ne düşünmeliyim biliyorum...

krishazel. umutsuzluğa kapılma. moral bozucu bir sonuç ama daha 5 gün var. ya geç tutunduıysa ve sen böyle ağlarken daha da olumsuz olursa sonuç. Bence metin ol ve umutla bakmaya devam et. hemen bırakma. olumsuzlukları çağırma. sonuçta hepimiz elimizden geleni yaptık. test gününe kadar sabret. umarım değerlerin artar.

sagol canim destegin icin
ne yapacagimi bilmiyorumki doktoruda aramaya korkuyorum kizacak neden erken yaptin diye
beklemekten baska carem yok ama umudum da yok

krishazel ne olur umutsuzluğ kapılma,test gününde tekrar yap testini....
geç tutunduysa sana değer daha yeni yeni yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…