Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
Sİz transfer sonrası neler yedİnİz.ben İlk denememde sorun oldu.bugÜn transfer sonrası 1.gÜnÜm.neler yapmamalı ya da yapmalıyım.
merhaba arkadaşlar,
benimde 18 şubatta transferim oldu.biri 8 hücreli,ikisi 6 hücreli,bir tane de 5 hücreli 4 embriyo transfer edildi.şimdi daha 2. günün zaman nasıl geçecek bilmiyorum..ve bu bekleme süresini nasıl geçirmeliyim bilmiyorum.
inşallah rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip eder...
merhaba arkadaşlar,
benimde 18 şubatta transferim oldu.biri 8 hücreli,ikisi 6 hücreli,bir tane de 5 hücreli 4 embriyo transfer edildi.şimdi daha 2. günün zaman nasıl geçecek bilmiyorum..ve bu bekleme süresini nasıl geçirmeliyim bilmiyorum.
inşallah rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip eder...
Sİz transfer sonrası neler yedİnİz.ben İlk denememde sorun oldu.bugÜn transfer sonrası 1.gÜnÜm.neler yapmamalı ya da yapmalıyım.
Aglamak ıcın daha erken, sabırla bekle ıns. pozıtıf sonuc alırsın. Benımde test gunum ayın 26'sı, Rabbım hepımızın yuzunu guldursun.
23sm kalp atışlarını duymaya gittinzi mi canım?ben çok sabırsızlanıyorum çokkkkk......offfffffff bekle bekle....
hayırlı olsun canım....inşallah...ilk defa 4 transfer duydum genelde 3 koyuıyolar...inşallah çoğul gebelik yaşamazsın...bol şans.......a.s.
Merhaba oncelıkle hayırlı olsun, umarım sonucunda pozıtıf olur. Bıze dusen sabırla beklemek, stres yapmamak. Allah sabır versın hepımıze.
sonuc degisir mi ki?
merhaba.benimde bugün transferim oldu.4 tane embriyo vardı ama yasal değil diye 3 tane verdiler oysa ben çok istemiştim. Senin nasıl oldu sana sordular mı?merhaba arkadaşlar,
benimde 18 şubatta transferim oldu.biri 8 hücreli,ikisi 6 hücreli,bir tane de 5 hücreli 4 embriyo transfer edildi.şimdi daha 2. Günün zaman nasıl geçecek bilmiyorum..ve bu bekleme süresini nasıl geçirmeliyim bilmiyorum.
Inşallah rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip eder...
merhaba.benimde bugün transferim oldu.4 tane embriyo vardı ama yasal değil diye 3 tane verdiler oysa ben çok istemiştim. Senin nasıl oldu sana sordular mı?
krishazel. umutsuzluğa kapılma. moral bozucu bir sonuç ama daha 5 gün var. ya geç tutunduıysa ve sen böyle ağlarken daha da olumsuz olursa sonuç. Bence metin ol ve umutla bakmaya devam et. hemen bırakma. olumsuzlukları çağırma. sonuçta hepimiz elimizden geleni yaptık. test gününe kadar sabret. umarım değerlerin artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?