Transfer sonrası sonuç bekleyenler

biliyorsun benim de dün yani 6. gün kan testim 2,66 çıkmıştı. bugün düşündüm bu ilaçlardan dolayı oluyodur. insanların 150lerde hatta 800 lerde kalan 6 günde kaç kat artabilir diye umutsuzluğa kapıldım. ancak bu umutsuz ve depresif halimle mucize olmayacağı belli. sonuçta her yerde stres üzüntü olmasın diyorlar. bu dönemlerde de inişli çıkışlı olacağından dolayı test yaptırmayın diyorlar. o nedenle umutsuz durumumuzdan çıkalım. olmadı diye üzülerek olmasını daha da zorlaştırıyor olabiliriz. dua et ve kendini oyalayacak birşeyler bul. tamam mı canım. üzülme artık. 3 gün daha bekle istersen o zaman bi daha kan testi yaparsın. ayrıca idrar testine de güvenme. ben bi kere prediktör ile silik 2. çizgi gördüm. hamileyim diye havalara uçtum. hemen gidip bi de kan tahlili yapmıştım. 0,1 çıkmıştı. inanamadım. doktora sordum. çok hassas bir test olduğu için adete yakın silik 2. çizgi çıkabilirmiş. en güveniliri kan testi dedi.

meybie bu kaçıncı gün değerin canım...maşallah nekadar yüksek çıkmış....çoğul mu acaba?

sağol canımmmm..valla bende size sormak için geldimm.
3.gün tranferi 3 emriyor 12.gün değerim..
ilkinde hepsimi tuttu kızlar-tatlicadiarzu-delikafadulden:sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar bişey sorucam ya aklıma takıldı.Tedavi süresince bana yardımcı olan ilaçları nasıl kullanacağımı anlatan hemşirem transfer öncesi ve sonrası kozmetik ürünlerini (şampuan,duş jeli,krem,jöle,makyaj malzemesi..) kullanma dedi.Embryonun kalitesini düşürüyormuş.Transfer öncesini anladımda transfer sonrasınıda etkiler mi?Size böyle bişey söylediler mi?

Evet bunu bana da demislerdii ..

Ben 12 gün boyunca kokulu tüm kozmetik ürünlerinden uzak durmaya calistim elimden geldigince ...

Hatta okudugum " Gebelikte Bakim " adli brosürde ; kullandigimiz sampuanlari sulandirarak kullanmamiz gerektigi yaziyordu ..

Ki bu normal gebeliklerde böyle olmaliyken bizimkiler dis etkenlere daha hassas diye düsünüyorum ..

Benim test günüm salı günü..Eşim erken yaptırmayı hiç istemezken bu sabah kalkar kalkmaz hadi test yaptıralım dedi.Bugün 10.günüm..Şimdi sonuç bekliyoruz.Yaklaşık 1 saat sonra sonucu öğrenmiş olacağız..Ne olur dua edin arkadaşlar..

Egitimciyimm insallah guzel sonuc alirsin canim
bliyorsun bende 5 gun once yaptim ama negatif aldim
gerci sen 2 gun once yapmissin az cok cikar senin

hadi hayırlı uğurlu haberlerle gelin inş emeklerinizi boşa çıkarmaz allahım tüm isteyenlere ver rabbim.

kızlar bende şimdi tutunma iğnesini yaptım feci yakıyormuş ya nefesim kesildi bana 1 tane verdiler bu iğneden 3. günü vurulacakmışım siz vurundunuzmu hiç

eğitimciyim hadi güzel haberlerle gel inşallah canııııııııııımmmmmmm........

canım ya mesajı yazalı bayağı olmuş gelmedi mi daha...

hadi eğitimciyim ilk tebrik benden olsun kimse de yok burda...hadi hadi...

ay heyececandan delirecem çabuk yazzzzz.......

Ağlamakla meşgul olduğum için cvp yazamadım.Değerim 0,08 yani gebelik yok.Doktorum henüz hiç bişey belli olmaz dediysede sonuç belli işte..2 yıl önce bugün çok ağlamıştım 2 yıl sonra yine aynı gün çok ağlıyorum.Tüp bebek tedavisinde uzun ve yorucu günler geçiren arkadaşlar Allah hepinizin yar ve yardımcıları olsun..Senacım özellikle senin güzel haberini almak için hergün siteye uğrayacağım.Senin güzel haberin bana umut olacak..

canım yaaaaaaaa..............birtanem tatlım benim....adını aşağıda görünce oldu heralde dedim..birtanem benim yanında olup seni teselli etmeyi çok isterdim....nolur çok yıpratme kendini...rabbim bizi de böle deniyo heralde birgün mükafatını vereceke emin ol...belkşi bu ay kendiliğinden olur ne dersin...böle olaylar çok duydum ben...senin için hep dua edicem birtanem söz...

Çok sağol arkadaşım..Yanımda olduğunu bilmek çok güzel..Dualarım hep seninle..Senin için hergün dua edeceğim..Görüşmek üzere çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…