utkum - meybie - ses tebrik ederim. hayırlı olsun
:lepi: :ecrin_bebek::lepi:
meybie bu kaçıncı gün değerin canım...maşallah nekadar yüksek çıkmış....çoğul mu acaba?
sağol canımmmm..valla bende size sormak için geldimm.
3.gün tranferi 3 emriyor 12.gün değerim..
ilkinde hepsimi tuttu kızlar-tatlicadiarzu-delikafadulden:sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar bişey sorucam ya aklıma takıldı.Tedavi süresince bana yardımcı olan ilaçları nasıl kullanacağımı anlatan hemşirem transfer öncesi ve sonrası kozmetik ürünlerini (şampuan,duş jeli,krem,jöle,makyaj malzemesi..) kullanma dedi.Embryonun kalitesini düşürüyormuş.Transfer öncesini anladımda transfer sonrasınıda etkiler mi?Size böyle bişey söylediler mi?
Benim test günüm salı günü..Eşim erken yaptırmayı hiç istemezken bu sabah kalkar kalkmaz hadi test yaptıralım dedi.Bugün 10.günüm..Şimdi sonuç bekliyoruz.Yaklaşık 1 saat sonra sonucu öğrenmiş olacağız..Ne olur dua edin arkadaşlar..
canım yaaaaaaaa..............birtanem tatlım benim....adını aşağıda görünce oldu heralde dedim..birtanem benim yanında olup seni teselli etmeyi çok isterdim....nolur çok yıpratme kendini...rabbim bizi de böle deniyo heralde birgün mükafatını vereceke emin ol...belkşi bu ay kendiliğinden olur ne dersin...böle olaylar çok duydum ben...senin için hep dua edicem birtanem söz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?