- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Kızlar azoncebeta hcg yaptırdım 36 çıktı 23 Şubat normaltest gunüm hamileyimdimi
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 864 ...
allah isteyen herkese nasib etsiiin.
inş. bitanem umuda olan gebeliğin umarımm gerçeğe dönüşür bebişlerine gebe haberini verirsin rabbim herkezin gönlüne göre versin kendine iyi bak ve dikkat et canım arkadaşım
23 sm beni de sonuç bekleyenler listene yazar mısın rica etsem. belki uğur getirir.transfer 13 şubat test tarihi 25 şubat. 4 embriyo transfer edildi.
kızlar mrb benide eklermisiniz 18 subat transfer günüm 1 mart test tarihim..8 hücreli 2 embiryo.transfer ilk micro denemesi...hepimize allah hayırlı evlat sağlıklı bebişler nasip etsin inşşşşşşşşş....
Sağolun arkadaşlar..Eşim sonucu almaya gitti bile..
Ağlamakla meşgul olduğum için cvp yazamadım.Değerim 0,08 yani gebelik yok.Doktorum henüz hiç bişey belli olmaz dediysede sonuç belli işte..2 yıl önce bugün çok ağlamıştım 2 yıl sonra yine aynı gün çok ağlıyorum.Tüp bebek tedavisinde uzun ve yorucu günler geçiren arkadaşlar Allah hepinizin yar ve yardımcıları olsun..Senacım özellikle senin güzel haberini almak için hergün siteye uğrayacağım.Senin güzel haberin bana umut olacak..
kızlar mrb benide eklermisiniz 18 subat transfer günüm 1 mart test tarihim..8 hücreli 2 embiryo.transfer ilk micro denemesi...hepimize allah hayırlı evlat sağlıklı bebişler nasip etsin inşşşşşşşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?