Transfer sonrası sonuç bekleyenler

dikkat et tatlım...dışarı çıkın hava güzelse..bir yemek yeyin dışarda...sinemay gidin..kendini meşgul et düşünme ki zaman çabuk geçsin...unutma her ay senin ayına.s.

Bu aşamadan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.Eşim sana çok teşekkür ediyor.Senacım öyle iyisin ki..Rabbim inşallah gönlüne göre verir

eğitimciyim sağol birtanem...ne demek....inan bu bikaç gün geçsin bak için nasıl tekrar umutla dolacak...yine nasıl bekleyişler başlıcak...çünkü hiçbir zaman son şam-nsımız değil...biraz madden toparlandıktan sonra birdaha denersin belki kendin kalamasan bile...hem dediğim gibi belki kendiliğinden olur..bak başka topikteki arkadaşın negatifti...yeniden başlıcaktı bikaç gün önce hamiş olduğunu öğrendi..tüp bebekten 2 ay sonra...inşallah rabbim sana da nasip eder...

unutma bu ay şansın daha fazla her zamankinden hala ilaçların etkisindesin...adetin bittikten sonra denemelere başla olur mu?umudunu yitirme...ayrıca bence hemen bu ay şu preseed denen ürünü bile dene...internetten araştır da...

inş. bitanem umuda olan gebeliğin umarımm gerçeğe dönüşür bebişlerine gebe haberini verirsin rabbim herkezin gönlüne göre versin kendine iyi bak ve dikkat et canım arkadaşım

tamam birtanem..sen de hadi git kafanı dağıt...çok öpüyorum seni...dualarımdasın...

inş. bitanem umuda olan gebeliğin umarımm gerçeğe dönüşür bebişlerine gebe haberini verirsin rabbim herkezin gönlüne göre versin kendine iyi bak ve dikkat et canım arkadaşım

herşeyin hayırlısı olsun canım üzüldüm inan ki inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım

23 sm beni de sonuç bekleyenler listene yazar mısın rica etsem. belki uğur getirir.transfer 13 şubat test tarihi 25 şubat. 4 embriyo transfer edildi.

kızlar mrb benide eklermisiniz 18 subat transfer günüm 1 mart test tarihim..8 hücreli 2 embiryo.transfer ilk micro denemesi...hepimize allah hayırlı evlat sağlıklı bebişler nasip etsin inşşşşşşşşş....

merhaba transferiniz hayırlı olsun.benim de dün yapıldı. ben dondurulmuşlarla denedim.ama sanırım kimse burda dondurulmuşlarla denememiş.ben istanbul cerrahi hastanesinde yaptırdım.siz nerde yaptırdınız.

kızlar benim 13 şubatta transferim oldu.19 şubatta kan testti yaptırdım 2,66 çıktı. Bugün yani 21 şubatta yine kan testi yaptırdım 18,55 dediler pozitif hamilesiniz dediler. hamileyim değil mi. inanamıyorum gerçek mi. lütfen acil yorum ve paylaşımlarınızı bekliyorum. 8. gün bu değer iyi demek değil mi

kızlar transferimin 7. günü daha öncede ara ara oluyordu ama şu an çok fazla rahim kasılmaları oluyor incecik bir şey batıyor sanki böyle bir belirti yaşayan varmı

canım kendini harab etme..demekkki henüz zamanı deil..ne diyoruz hep.allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bize...üzülme..inan olmayacak olsa benim olmazdı..6,5 yıl aklımdan çıkartmadığım şu durumu tüp bebek esnasında nedense önemsemedim bile..olmazsa bi daha yaptırırız dedimm.rahat ol.en önemliside allaha emanet et..o en güzelini en iyisini bir gün verecek..allaha emanet ol canım....

arkadaşlar ben de bugün birşeyler yazmak istedim.bugüm transferimin 9. günü.kaç gündür kasığım ve belim sürekli ağrıyor.bu tür şikayetleri olan da çok. umarım iyiye işarettir.allah hepimizin yardımcısı olsun

ekledim canım 1. sayfadan takip edebilirsin. bol şans allah yardımcın olsun

kızlar bugün keselerimizi gördük çok şükür 694.73 çıkmıştı 12 gün sonucum tekil gebelik canlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…