kızlar bugün keselerimizi gördük çok şükür 694.73çıkmıştı 12 gün sonucum tekil gebelik canlarr...
bu arada 5 hafta 3 günlükmüş bebişim
çook şükür canımm.allah tamamına erdirsin inş.9 ay boyunca allaha emanet güzel bir yolculuk olur sizin için inş..:Saruboceq:
5+3 mü allah allah son adet günümü aldı doktor?kafam karıştı..
senin 3 şubat benim 8 şubat transfer..
o zaman bende aşağı yukarı 5 haftalıkmı hamile oluyorum...:S
cok sevindim canım hayırlı olsun benimde konturolim yarın inş bende hayırlıısyla gorurum keseyi
evet tatlım son adet tarihini baz alıyorlar aşağı yukarı 5 haftalık hamişsin :teytey:
merhba 32kelebek.benimde cumartesi oldu dondurulmuşlarla transferim.şu an evdeyim.öyle dolanıp duruyom.yatılmıyo ki sürekli.1 defa tüp denedim olmadı.bakalım hayırlısı bu sefer.sebepsiz infetiliteyiz.siz nerde yaptırdnnız?bana 3 tane transfer edildi aslında çözününce 4 tane kalmış ama 3 ünü verelim dediler.bana sormadılar hiç.size kaç tane transfer ettiler?sordular mı ?üzüldüm o yüzden biraz.Arkadaşlar, benim de dondurulmuş embriyolarla transferim 17 şubatta gerçekleşti. doktorum 12 gün sonra test yap dedi.12 gün sonra da 1 marta denk gelio.. bakalım hayırlısı. dua ediyorum...:Saruboceq:
mrb kızlar....ben de haftaya sizin kervanınıza katılıyorum...haftaya transferim var....çok heyecanlı yaa......
aleyna idrar yaptın mı sen bugün falan......hadi hayırlısı yarın dersim yok mutlu haberini görcem inşallah....
krishazel sen naptın canım?iyi misin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?