Transfer sonrası sonuç bekleyenler

krishazel canım galiba yaklaşık 20 yumoş var...ama boyutları farklı tabi...

krishazel 1 tane mi transfer edildi sana?iğne kullanmadın mı sen neden 1 yumoş oldu canım?

eğitimciyim canıııııııımmmmmm........nasıl oldun kuşum mesajımı aldın mı?

alalalla.....canım ya senin sorun ne peki tam olarak adı?normalde iğne olmadan hiç yumoş olmuyo mu?

bu sefer moral verme sırası bende sanırım..mutlaka moralini yüksek tutmaya çalış..Eminim ki herşey çok güzel olacak.Bu arada bugün doktorumla konuştum dünkü negatif sonuçtan sonra hem erken test yaptırdığım hemde iğneleri yaptırmayı bıraktığım için doktorumdan feci azar işittim.Kendisi normalde çok sakin ve güleryüzlüdür ama kızdırmayı başardım.11.gün negatif olup 12.gün değeri 100ün üzerinde çıkan çok hasta gördüm dedi.Bende eşim üzülmesin diye hemen igdip iğnemi yaptırdım kalçama bandı yapıştırdım.Eşim bir anda öyle umutlandı ki en azından yarına kadar ilaçlarıma devam edeceğim.Sadec onu kırmamak ve üzmemek için..Yoksa ben sonuçtan eminim...

eğitimciyim canımsııııınnnn........inşallah rabbim son anda yüzünü güldürür...inşallah canım...allah emeklerini boşa çıkarmasın...hadi hayırlısı kuşum..inşallah eşin de babalık duygusunu bir an önce tadar kıyamam canımsın benim...

eğitimciyim canımsııııınnnn........inşallah rabbim son anda yüzünü güldürür...inşallah canım...allah emeklerini boşa çıkarmasın...hadi hayırlısı kuşum..

sonucun değişeceğini pek sanmıyorum.Sadece aklıma gelen laboratuvarda bi hata olması.Çünkü kendi hastanemize değil evimizin yakınındaki uyduruk bi hastaneye gittik.Hatta gittiğimizde laboratuvarın ışıkları bile kapalıydı..Neyse bakalım hayırlısı olsun.Yarın mutlaka son ve kesin sonucu yazarım..Çok öpüyorum seni..

canlarım inşallah ikinizinde sonucu bir anda değişir inşallah......
eğitimciyim mutlaka yaz canım beklicem...

gerçekten burdakiler hep öğretmenmişfisfisfismeslekte mi bi sorun var acaba?:1shok:

Egitimciyim bende 5 gun once yaptirdim negatif aldim ve kabullendim
umitleneyim mi yani bende?

Ben Konyadayım arkadaşım KIZILAY Hastanesinde Mustafa Ulusoya gidiyorum.Kendisi bu konuda gerçekten uzman..Sen benden daha erken yaptırmışsın..5 gün gerçekten çok erken bence umut etmek çok güzel sakın umudunu kaybetme..Doktorum bünyeden bünyeye farklılık gösterdiğini söylüyor..Ben 10.gün yaptırmıştım bana bile erken olduğunu boşu boşuna kendimi yıprattığımı söyledi.

Benim test gunum bu persembe ama ben cumartesi sabahtan yaptirdim(
ignelerimi vurmak istemedim ama esim hala umit li o yuzden vuruyorum
Hay Allah insallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…