Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Ya ben korkudan doktoruma soylemedim bile
Persembe test yaptirip oyle soylucem artik sonuc nasilsa
ama ben negatif e alistim bile 2. tedaviyi arastiriyorum

birde benim bugun regl olmam lazimdi olmadim gunum gecti yani bu normal mi peki tedaviden sonra gecikiyor mu

Arkadaslar yardiminiza cok ihtiyacim var.Transferimin 9.Günü. Dün kasiklarimda sanci vardi, böyle garip hareketlilik, guruldanmalar. Bugün affedersiniz rahmimde bir agri var, sanki igne batiyor gibi.Dayanilmaz boyutta degil ama hissettiriyor bayagi kendini. Diken diken bisey batiyor sanki rahmime. Dayanamadim aksam idrariyla hassas testlerden yaptim.2. Cizgi bayagi silikte olsa cikti. cok acik pembe ama var iste.
Adet olacagimi saniyordum halende saniyorum. Simdi gelde uyu. keske sabah idrariyla yapsaydim.
Delirmemek isten degil.

Sizce hamilemiyim, allahim cok merak ediyorum.Ben Almanyada yasiyorum. Kan testim ta 16. Günümde. Burdakiler abartiyor herseyi. Sizler ne güzel 10.gün kan testi yaptiriyorsunuz. Burda hem yapmazlar, yada cok pahalidir kesin.

Ne olur tecrübelerinizi paylasin benimle. daha 7 Gün var doktora gimeme.Nasil bekelyecefim.Yarin bir idrar testid dahami alip, bu sefer sabah idrariyla denesem.Bilemiyorum.Kafam cok karisti.ikinci cizgi cikipta negatif sonuc alan varmi???

Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Nisanyagmuru

ozceliksena yumurta sayin cok iyiymis ah keske benimde senin gibi olsaydi
1 yumurtayi zor yaptim

krishazel öncelikle senin sonucunun olumluya dönmesini çok istediğimi söyleyeyim, umarım test gününde büyük bi mutluluk yaşarsın. Bende yumurta üretemeyenlerdenim.İlk tüp denememizde iki tanecik oluştu döllenmediler transfer olmadı. 2. denememizde 3 yumurta oluştu mucizevi biçimde 2 tane 1. kalite embriyo transferi oldu hamileyim diye sevinirken iki gün önce düştü Sen alman hastanesindemi yaptırmıştın ? Yumurta sayısı ve kalitesi için Murat Berksoya gittinmi ? Çok yüksek dozla başlayıp düşürerekmi yoksa yüksekle başlayıp dahada yükselterekmi gitti ? Merak ediyorum cevap yazarsan sevinirim :)

Canim muhtemelen hamilesin ama acele etme bende senin durumundayim 5 gun erken yaptim negatifi aldim ondan sonra agla agla doktoruma bile soyleyemedim . simdi bekliyorum gunumun gelmesini
ama idrarda silik bile ciktiysa hamilesin

canim benim sagol iyi dileklerin icin
ben bahceci de yaptirdim en yuksek dozla basladi zaten gunluk 600 unite ve 12 gun igne yedim ama olmadi iste
2 yumurtam cikti tek embryom oldu . Doktorum transfer etmek istemedi ama ben esimle israr ettik. 2.gun transfer edildi.
5 gun once kan testi yaptim ama negatif cikti simdi gunumu bekliyorum persembe kesin belli olacak ama ben negatife alistim bile
2. tedavimi arastiriyorum ne yapalim sen neyapacaksin ? cok acilar cekmissin cok uzuldum Allah yuzunu guldursun insallah

Akşam idrarında bile ikinci çizgiyi gördüysen muhtemelen hamilesin bu çok güzel bişey :) Yarın değilde sonraki sabaha tekrar denersin. Çok zor biliyorum ama kendini dinlememeye çalış ağrılar herkese göre değişiyo , belirleyiciliği yok bence . 7 gün sonra çok mutlu olcaksın inşallah :)

Sagolun arkadaslar.Evet bir testdaha alip carsamba sabahi, ilk idrarla yapayim belki daha net cikar yada hicbisey cikmaz.Off off beklemek bu isin en zoruymus. ignelerden bedensel acilardan herseyden zoruymus. Umut etmek, sürekli acaba sorusuyla yasamak. Allahim benim ve tüm kader arkadaslarimin hakkinda hayirlisini versin.

iyi geceler herkese

Bende 3. yü araştırıyorum , ilk ikisinde rapor hakkımı kullanmadım bu kez devletle anlaşmalı bi yer bakıyorum. Bende Halit Fırat Erden e gitmiştim beni aile hekimi Murat Berksoya göndermişti adam bize bi ton ilaç ,diyet listesi , bitki çayı falan verdi ama eşimle biz güvenemedik korktuk ve hiçbirini kullanmadık. Sanada verdilermi sen kullandınmı diye merak ettim.

aleyna tekrar test yaptın mı sen canım?idrar yani?

benim doktorumda halit bey
ama bizi ne kimseye gonderdi nede oyle ilaclar verdi

Anladım canım , bi güvendiğim yer bulsam beni iyi yumurtlatacak :) hemen başlıcam üçüncüye . Kafam döndü femara , dhae , doğal yumurta , lenfosit aşısı derken hangi alternatifi denesem yoksa hiçbirine bulaşmasammı karar veremiyom .Neyse sen inşallah 2. araştırmana devam etmezde bebeğini beklemeye başlarsın , inşallah inşallah perşembe yüzün güler :) İyi geceler :)

23sm senden kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllendi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…