Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Ay cok güzel haberler arkadaşlar :ecrin_bebek:
Benimde iki blast embriyo 21 şubat transferim 3 Mart sonucum.
Bugun 5. günüm ama hiçbir belirti yok.Canm sıkkın:1no2:

canını sıkma cnm bebişlerinle konuşş ben her gece konuştum sakkın annenizi bırakmayın dedim sımsıkı tutunun çok üzülrüm yoksa dedim.

bence onlar da sevildiklerini hissediolar konuş onlarla sakın bırakma onları ki onlarda seni bırakmasınlar tamam mı cnmmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Ay cok güzel haberler arkadaşlar :ecrin_bebek:
Benimde iki blast embriyo 21 şubat transferim 3 Mart sonucum.
Bugun 5. günüm ama hiçbir belirti yok.Canm sıkkın:1no2:

Arkadasim neden uzuluyorsun bak bugun benim 12.gunum ve cok sukur test sonucunda hamile oldugumu ogrendim ama bende hic bir degisiklik ve belirti yok. Kendini ve bebegini uzme, ins. seninde iyi haberlerini aliriz.

Tamam canım.Zati kocagün evde tek başına birtek onlarla konuşuyorum
.Dışardan gören olsa kesin delirdi filan dersempatiksalakcinni.Bı belirti yaşasam
dünyalar benim olcak.

oh...iki hamiş daha hayırlı uğurlu olsun kızlar...

Arkadasim neden uzuluyorsun bak bugun benim 12.gunum ve cok sukur test sonucunda hamile oldugumu ogrendim ama bende hic bir degisiklik ve belirti yok. Kendini ve bebegini uzme, ins. seninde iyi haberlerini aliriz.

Ay canımmm sizi okuyunca o kadar cok seviniyorum kiopuyorumnanaktan
Benim bu ikinci tüp.Birincisi biokimyasaldı.
Belirtilerim olmuştu.Acaba her denemede farkımı oluyor belirti?
Şimdi hiçbir belirtim yok o yüzden üzülüyorum.
İşallah canım bende sizler gibi güzel haberler veririm:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benimde transferim bugün oldu test günüm 10 mart.yazdıklarınızın büyük bir kısmını okudum iyi haberler çoğunlukta.umarım allah hepimizin yüzünü güldürür.anne adayı tüm arkadaşları tebrik ediyorum.umarım listede bir yerde bana açılırda bende anne adayı olarak ismimi yazdırırım.bu benim 2.denemem ilki başarısızdı.hayırlısı allahtan bakalım 10 martta o kağıda nasıl bakıcam.tekrar tebrik ediyorum hamile kalan arkadaşların hepsini...

hayelbebek merhaba.benimde bugün7.günüm.ilk tüp bebekte negatifi yaşadım.2 defa da aşılamada negatifi gördüm.şimdi dondurulmuşlarla denedik.bakalım yine çok korkuyorum.sizin ilk denemeniz mi?

Slm tabta evet benim ilk denemem bakalim sonuc ne olucak bekliyoruz allah hepimizin yardimcisi olsun....Korkma herseyin birzamani var demekki her basarisizlik bir aci demek biliyorum ama umutluyum birgün bizlerde anne olucaz insallah....

arkadaşım ben kızacak gerilecek bişey söylemedim ki.herkes doktoruna sorsun ona göre hareket etsin dedim sadece.

bilimin almanyası türkiyesi olmaz ki.bilim evrenseldir ve heryerde aynıdır.tez halindeki bilgiler paylaşılmaz.çünkü araştırmaya devam ediliordur.ama kesinleşmiş bir veri varsa bundan bütün dünya doktorlarının habeir olur zaten.
ben de diyorum ki ilk kez böyle bişey duydum.2 yıldır kk yı takip ediyorum.hiç rastlamadım.böyle bişey yok ta demedim.bilmiyorum çünkü.eğer varsa kesinleşiş bir olaysa bütün dokorlar hastalarına bu yönde tavsiyelerde bulunurlar.ki benim doktorum da çok meşhur bir doç dr. ve böyle bişeyden haberinin olmama ihtimali asla olamaz.
allah herkesin yardımcısı olsn

Ben zaten kizmadim rady arkadas.Benim doktorum da gidin mutlaka yapin demedi ama serbestsiniz dedi. Bu konu bilimsel bir makale olarak yayinlanmis. ta 2000 yilinda. 1000 transfer incelenmis.Bir gruba cinsel iliskide bulunmayin demisler, bir gurubada transferden önce ve sonra mutalaka bulunun demisler. Sonuc, cinsel iliskide bulunan gurupta 50% daha fazla basar yaní tutunma gözlenmis.Ben sadece enteresan buldum.Ingilizce kaynagida buldum;

Sex helps even if you're having a test-tube baby

* 09 December 2000 by Rachel Nowak, Melbourne
* Magazine issue 2268. Subscribe and get 4 free issues.

FAR from being harmful, having sex while undergoing IVF may actually increase a woman's chances of getting pregnant.

During orgasm the uterus contracts, so sex could in theory dislodge an implanted embryo. There is also a risk of getting infections that could harm the embryo. On the flip side, animal studies have shown that something in semen actually encourages embryo development.

To find out whether or not intercourse is beneficial, Kelton Tremellen of Adelaide University and his colleagues followed the fate of over a thousand test-tube embryos transferred to women in Australia and Spain. Half the women were asked to have sex in the days around the transfer, and half to abstain.

"We had a 50 per cent improvement in the number of embryos that successfully implanted in those that had intercourse, mainly due to more twins and triplets," says Tremellen.

Gab Kovacs of the Monash IVF clinic in Melbourne says the study is interesting, but unlikely to change couples' behaviour. "In our experience, women are reluctant to have intercourse after embryo transfer because of pain and bleeding."

Sex may not be necessary to improve the successful implantation rate, however. "If we can determine what it is in semen that is having this beneficial effect then hopefully we'll be able to transfer fewer embryos each cycle, and achieve good pregnancy rates," says Tremellen.

It's known that the mother's immune system somehow learns to ignore the developing embryo. Tremellen suspects that semen increases the chances of embryos surviving because it helps to prevent the immune response."

Bu 2000 yilina ait auvustralyali bilim adamlari tarafindan yapilmis bir arastirma.2005 de de almanlar heidelberg üniversitesinde benzer tespitlerde bulunmuslar. Yani sperm sivisinin tutunmaya yardim ettigini fark etmisler. Ama tam olarak neden, nasil, hangi maddeler bunu sagliyor kesinlik kazanmamis. yani benim doktorumda bana bunu özellikle tavsiye felan etmedi. ben kendim arastirirken buldum. Doktoruma sadece transferden sonra cinsel iliskinin zarari varmi diye sordum.Kesinlikle yok dedi. Yani en ufak bir zarar ihtimali olsa koskoca doktor hayir kesinlikle yok dermi. Sakinmamizi tavsiye eder. Sigara konusunda mesela bana cok sert uyarida bulundu. Ben zaten ignelere basladigim gün esimle beraber sigarayi biraktim. transferden sonra sigara icilen ortamda dahi durmayin dedi.

herkese kolayliklar

meraba kızlar birçok güzel haber var hayırlı olsun ......
nisan yağmuru formu okurken sende olan bişey benim dikatimi çekti karnımda nerden geldii belli olmayan su var diye yazmışsın karın boşluğundaki sıvıdan bahsediyosun sanırım banada karın boşlğumdaki sıvının normalden fazla olduğunu söylediler laporoskopi yapıldı patoloji sonuçlarım temiz çıktı bi kaç dra gttim ilginç bi durum hiç rastlamadık şimdiye kadar dediler ama sıvının karın boşluğunda olan sıvı olduğunu öğenince patoloji sonuçlarında aşılama tedavisine başladık başarısız 2 aşılama deneyimim var bende tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse herkese rabbim tezz zamanda hayırı evlatlar nasip etsin inş...

Sakın moralini bozma bende hiç bise hissetmedim..hiç belirtim yoktu göğüslerimde bile abartı şişmedi sadece Afet ağrısı çektim

saol canım benim valla artık hakkımızda hayırlısı olsun. Sen nerde görmüştün tedavini canım benimde dondurulmuşlarım var allahtan ilk tedavimdi benim bu 5 tane dondurduk 3 tane transfer oldu işte

brüksel tüp merk. yücel hocaya gidiyorum ben canım.benim de 6 tane dondurulmuştu. 3 tane transfer ederiz diye konuşuluyordu ama transfer günü doktor durumun gayet iyi oluşundan 2 tane transfer edelim dedi. tutunma oranı yüksek dedi. gerçi ilk denemede de öyle demişlerdi ve yine 2 transfer olmuştu ama onlar tutunamadı. bilmiyorum bu sefer kafa olarak daha rahattım inşallah tutunmuşlardır. bugün test yapıcam öğlen işten çıkınca eyvahedigeldismile iyi düşünelim iyi olsun....

Arkadaslar benim bugün transferden sonra 9. üncü gün aslinda 2 Mart kan testi yaptiracam, ama dayanamadim bugün idrar testi yaptim ve pozitiv cikti. Bu olabilirmi bu kadar erken, inanin cok korkuyorum belkide aldigim hormonlardandir diye. Basina ayni sey gelipte Kan testinde pozitiv olan varmi aranisda, yazarsaniz sevinirim.

benimde 9. gün kanda pozitif çıkmıştı. 11. gün kanda bakıldı. pozitif

mrb kızlar bugün yok mu hamiş haberi;?
23SM listeye öne al da gözümüz gönlümüz açılsın canım...

Kızlar bende dün ilk kontrolüme gittim bebişim annesine merhaba dedi çok mutluyum.Banada 3 tane transfer edildi bir tanesi tutunmuş süper hatta süper bi duygu 7+2 günlük hamileyim rabbim isteyen herkese versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…