Ay cok güzel haberler arkadaşlar :ecrin_bebek:
Benimde iki blast embriyo 21 şubat transferim 3 Mart sonucum.
Bugun 5. günüm ama hiçbir belirti yok.Canm sıkkın:1no2:
Ay cok güzel haberler arkadaşlar :ecrin_bebek:
Benimde iki blast embriyo 21 şubat transferim 3 Mart sonucum.
Bugun 5. günüm ama hiçbir belirti yok.Canm sıkkın:1no2:
Arkadasim neden uzuluyorsun bak bugun benim 12.gunum ve cok sukur test sonucunda hamile oldugumu ogrendim ama bende hic bir degisiklik ve belirti yok. Kendini ve bebegini uzme, ins. seninde iyi haberlerini aliriz.
hayelbebek merhaba.benimde bugün7.günüm.ilk tüp bebekte negatifi yaşadım.2 defa da aşılamada negatifi gördüm.şimdi dondurulmuşlarla denedik.bakalım yine çok korkuyorum.sizin ilk denemeniz mi?
arkadaşım ben kızacak gerilecek bişey söylemedim ki.herkes doktoruna sorsun ona göre hareket etsin dedim sadece.Kimseye yaniltici bilgi felan vermiyorum. Bu yapilmis bir bilimsel arastirma. Ben Almanyada yasiyorum. Bu arastirma heidelberg Üniversitesinde yapilmis. Sayfa almanca. Anlayan varsa linkide göndrebilirim.
Spermlerin kadin vücudunda 24-48 saat canli kalabilme yetenegi var.fakat mesela spermler degil.Spermlerin de icinde bulundugu sivinin icinde tutunmayi saglayan maddeler var oldugu bulunmus. Bu konuya egilip bu maddeleri tespit etmeye calisiyorlar. Gelecek hedefleri bunu ilac haline getirip hastalara verebilmek ve tüp bebekte tutunma sansini artirmak.
Benim doktorum iliski yasak falan demedi. Tam tersi kasilmalar kan dolasimini tetikledigi icin faydaliymis bile. Ben Transfer günü, aksam uyguladim. Herkesin kendi bilecegi isi. Bilimsel olarak yapilmis bir arastirma diye ilginc buldum ve yazdim. Kimse uygulamak zorunda degil.
Benim transferimin 11. Günü bugun. Dün idrar testim positiv cikti. Ama kan testim 16. Gün maalesef. Burda kurallar farkli.Yapmiyorlar maalesef daha erken. yani martin 1 ine kadar beklemek zorundayim kan testini. Ama idrarda 2 defa positiv gördüm. umutluyum.Almanyada transferden sonra bhcg icerikli igne felan da yapmiyorlar. Yinede 1 martta daha bi emin olacagim.
Ayrica transferin 3. Gününden itibaren günde 9 saat ayakta laboratuvardaki isime geri döndüm. Ise her gün uzak oldugu icin tangur tungur trenle gidip geliyorum. Yani bu sebeplerden olamyacaksa bende hic olmamasi lazim herhalde. Bekleyip görecegim.
Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolayliklar versin.
arkadaşım ben kızacak gerilecek bişey söylemedim ki.herkes doktoruna sorsun ona göre hareket etsin dedim sadece.
bilimin almanyası türkiyesi olmaz ki.bilim evrenseldir ve heryerde aynıdır.tez halindeki bilgiler paylaşılmaz.çünkü araştırmaya devam ediliordur.ama kesinleşmiş bir veri varsa bundan bütün dünya doktorlarının habeir olur zaten.
ben de diyorum ki ilk kez böyle bişey duydum.2 yıldır kk yı takip ediyorum.hiç rastlamadım.böyle bişey yok ta demedim.bilmiyorum çünkü.eğer varsa kesinleşiş bir olaysa bütün dokorlar hastalarına bu yönde tavsiyelerde bulunurlar.ki benim doktorum da çok meşhur bir doç dr. ve böyle bişeyden haberinin olmama ihtimali asla olamaz.
allah herkesin yardımcısı olsn
saol canım benim valla artık hakkımızda hayırlısı olsun. Sen nerde görmüştün tedavini canım benimde dondurulmuşlarım var allahtan ilk tedavimdi benim bu 5 tane dondurduk 3 tane transfer oldu işte
Arkadaslar benim bugün transferden sonra 9. üncü gün aslinda 2 Mart kan testi yaptiracam, ama dayanamadim bugün idrar testi yaptim ve pozitiv cikti. Bu olabilirmi bu kadar erken, inanin cok korkuyorum belkide aldigim hormonlardandir diye. Basina ayni sey gelipte Kan testinde pozitiv olan varmi aranisda, yazarsaniz sevinirim.
benimde 9. gün kanda pozitif çıkmıştı. 11. gün kanda bakıldı. pozitif
bende transfer olalı 5 gün oldu 8 martta tahlil yapıcam
bende transfer olalı 5 gün oldu 8 martta tahlil yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?