- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Hayirlisi olsun canim insallah allah bebegini kucagina almayi nasip eder.
bende transfer olalı 5 gün oldu 8 martta tahlil yapıcam
moralim çok bozuk 20 şubatta transferim oldu bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. ben şimdi 7.günde miyim.kan da da baktırsam mı diye düşünüyom.çok canım sıkıldı.üzüldüm çok.sizce erken mi yaptım.test günüm 4 mart ama herkes burda idrarda silik ikinci çizgiyi gördüm diyo ben niye göremedim?test günüme kadar değişirmi?
kafamçokkarıştı
Sevgili buffypolly benimde kan testim 2 martta yani seninle ayni gün,ama ben evde test yapmaya korkuyorum esimde evde yapmami istemiyor zaten bakalim bekliyorum.Insallah kanda pozatif cikar senin adina cok mutluyum hayirli olsun.Senin kacinci denemendi? Almanyadami yaptirdin?
inş sen canını sıkma üzülme yeter bol bol dua et rabbim buyuk
ya ben kanda baktırayım mı sence.
bilmiyorumkismile
meraba kızlar birçok güzel haber var hayırlı olsun ......
nisan yağmuru formu okurken sende olan bişey benim dikatimi çekti karnımda nerden geldii belli olmayan su var diye yazmışsın karın boşluğundaki sıvıdan bahsediyosun sanırım banada karın boşlğumdaki sıvının normalden fazla olduğunu söylediler laporoskopi yapıldı patoloji sonuçlarım temiz çıktı bi kaç dra gttim ilginç bi durum hiç rastlamadık şimdiye kadar dediler ama sıvının karın boşluğunda olan sıvı olduğunu öğenince patoloji sonuçlarında aşılama tedavisine başladık başarısız 2 aşılama deneyimim var bende tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse herkese rabbim tezz zamanda hayırı evlatlar nasip etsin inş...
Sagol Canim, insallah allah hepimize annelik duygusunu yasatmayi nasip eder. Bende önce evde test yapmiyacaktim, ama bu sabah ne olduysa dayanamidim ve yaptim, eger negativ cikars erken yaptim diye kendimi avuturum dedim, tabiki sali günü Kan testine gidecem, insallah oda pozitiv cikar. Ben tedavimi Istanbulda yaptirdim, almanyada düsündüm sonra vaz gectim. Bu benim aslinda ilk tüp bebek denemem, ben bundan 3 sene önce normal yoldan hamile kalip, 7 haftaliken düsük yaptim, aradan 1 sene gecti asilamayi denedim olmadi, ve simdide ilk tüp bebek denemem, insallah hayirlisi olur.
Slm canim inan hamilesindir,bende cok sevindim senin adina allah hepimizin yüzünü güldürsün arkadasim
merhaba arkadaşlar,
benimde 18 şubatta transferim oldu..test tarihim 2 mart,az kaldı...hem merak ediyor hemde biraz korkuyorum.ama buna rağmen içimde tarifsiz bir huzur var..inşallah bu yolda yüreyen herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır....
Merhaba Canim gecmis olsun.Evet karnimdaki sivi icin banada doktorlar ilginc diyorlar. önce korktum ciddi bisey diye ama tehlikesi yokmus. gebelige engel bumu diye sordugumda yanit alamadim. maalesef tip herzaman care degil yada sorulara cevap degil. Bende lapraskopi oldum. Karnimda yapisikliklar tespit edildi. yumurtaliklarin etrafindada. bu da yumurtaliklarin hareketini etkiliyor olabilir dediler. yapisikliklar gecmiste oldugum ameliyatlardan kalmis galiba. Cocukken apandist ameliyati oldum, birde böbrek tasi ameliyati. FMF hastasiyim ben. yanlislikla apandisitimi aldilar 4 yasindayken. yine 3 sene önce fitik ameliyati oldum. Bana ameliyatla bu siviyi almayi ve yapisikliklari temizlemeyi teklif ettiler. Ama tüp bebek merkezindeki doktorum bunu tavsiye etmedi. cünkü bu sivinin ve yapisikliklarin geri gelme ihtimali yüksekmis. Bicak altina yüzde 5 lik hamile kalma sansi icin yatmana degmez dedi. Asilamada tavsiye etmedi benim durumumda. Bunun disinda esimdede bendede bütün degerler cok iyi cikti. hormonlar ideal, adet düzenli. O yüzden kesin olmamak kaydiyla infertiliteyi bendeki bu duruma bagladilar. ve tüp bebek tavsiye ettiler. ilk denememe iste ocakta uzun protokolle basladim. hayirlisi. Martin 1 inde kan testim var.cok heycanliyim.günler gecmek bilmiyor.
Herkese allah yardimci olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?