- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Nisanyagmuru_29 Sanirim tedavine baslamissin ...
Insallah sonucun cok güzel olurr ..
Bebegin seninledir insallah ve asla senden ayrilmazzz ...
çok korkuyorum ve üzülüyorum canım çok sıkıldı.
Sevgili arkadasim,
ben böyle birsey yasamadim ama eger cok azsa ve normalden farkliysa belkide sadece tutunma kanamasidir. yasayan kadinlar var. bende burda okudum bunu. Adetten farkli olurmus. bence hemen canini sikma. hatta adet görerek hamile kalanlar bile var. onun icin kafana takma. maalesef hic bir belirtiyi kendimize esas alamiyoruz.hep isitisnalar var. Allah isteyince en olmadik durumlarda olduruyor herseyi.sadece ona güven ve kalbini temiz tut.
sevgiler
Sevgili buffypolly benimde kan testim 2 martta yani seninle ayni gün,ama ben evde test yapmaya korkuyorum esimde evde yapmami istemiyor zaten bakalim bekliyorum.Insallah kanda pozatif cikar senin adina cok mutluyum hayirli olsun.Senin kacinci denemendi? Almanyadami yaptirdin?
arkadaşlar benimde sizinle aynı gün yani transfer 18 şubat test 2 mart tedirgin olmaya başladım artık test yaptım çıkmadı bu moralimi çok bozdu cidden beklemek çok zor az kaldı hepimiz için hayırlısı olsun
Selamlar,
evet ben ilk tüp bebek denememe basladim. Yarin kan testi.Bana dua edin.Akasam buraya sonucu yazarim.
Silam arkadas:Benim rahmimde herhangi bir anatomik anomali yada yapisiklik yok. Doktor karnimda yapisikliklar var dedi. Uzmanina da gittim. Normalde anatomik ve fizyolojik olarak hamile kalmama engel bir durum yok dediler. Yapsikliklari ameliyatla alma teklifi üniversite hastanesindeki laproskopiyi yapan doktordan geldi. Yani o zaman belki normal yoldan hamile kalabilirsin dediler. tüplerimde acik cikti.
Ancak tüp bebek merkezindeki doktorum, bana böyle bir ameliyati tavsiye etmedi. bence tek alternatifin tüp bebek dedi. Böyle bir ameliyattan sonra normal yoldan hamile kalma sansin yüzded 5 dedi. Karnimdan kesmeleride gerekebilirmis. Bunun icin imza bile attim. ama son anda tüp bebek doktoruma güvenip ameliyattan vazgectim ve tedaviye basladim.hayirlisi.anlayacagin bu ameliyat benim icin bir gereklilik degil bir alternatifti.
Billemiyorum bazen ayni konuda 3 doktora danisiyorsun, ve 3 ayri fikir dinliyorsun.insanin kafasi karisiyor. Hakkimda hayirlisi insallah. Hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olsun. Evet düsük riski hep var. Ama benim tüp bebek doktorum bana istatistikleri gösterdi sasirdim. Tüp bebekte düsük riski normal gebeliklere göre sadece 5% daha fazlaymisi ki buda yöntemin kendisiyle alakali degilmis. Tüp bebek yaptiran insanlarin zaten genetik olarak bozukluklari (sperm anomalileri, yumurta kalitesi ..vs) olmasi nedeniyle bu 5% fark ortaya cikiyormus. Yani bunlari bende doktorumdan dinledim. ilginc geldi.
Aksaminiz güzel ve umutlu olsun
arkadaşlar benimde sizinle aynı gün yani transfer 18 şubat test 2 mart tedirgin olmaya başladım artık test yaptım çıkmadı bu moralimi çok bozdu cidden beklemek çok zor az kaldı hepimiz için hayırlısı olsun
arkadaşlar buraya da sorayım .5.gün transferi oldu .
7.günde kan degerim 57.04 cıktı .İyimi kötümü ?
Hamilemiyim acaba
ollleeeyyyy
Aminn canım opuyorumnanaktan.Burdaki tüm isteyenlere işallah
Ama dur sevinmeyim fazla iki gün sonra ki deger önemli.
Yedigim tüm ignelerin acısı gitti vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?