Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar mrb..benim de bugün yumurtalarım toplandı...ama bişi sorcam sizin toplamdan sonra azıcık kanama oldu mu ...normal olduğunu biliyorum ama sadece merak ettim....

eminesia senin de gözün aydın canım allah tamamına erdirsin ...darısı da bize inşallah...

Selam Özçeliksena,

Benim de 18'inde toplandı yumurtalarım arkasından iki gün çok hafif kanamam oldu. Meraklanma oluyor.
Ne durumda yumurtalar? Transfer için gün verildi mi?

mrb canım....hayır tatlım tarih verilmedi...yumurtalarla ilgili yarın arayacaklar..daha bugün toplandı...

befair senin transfer kaçıncı gün yapıldı canım?hayırlı olsun inşallah...

Slm kizlar biliyorsunuz daha öncede yazmistim kan testim 2 martta ama sol yumurtamda agri var,normalmi bu?Benim moralim cok bozuldu ve cok korkuyorum, ilk denemem oldugu icin bir bilgim yok yardim edin lütfen........

benimde bugün transferimin 8.günü ve kahverengi bi akıntım var dr u aradık ulaşılamıyor.başına böle bi şi gelen var mı?ne yapsam acaba?

Nisanyagmuru_29 Sanirim tedavine baslamissin ...

Insallah sonucun cok güzel olurr ..

Bebegin seninledir insallah ve asla senden ayrilmazzz ...

Selamlar,

evet ben ilk tüp bebek denememe basladim. Yarin kan testi.Bana dua edin.Akasam buraya sonucu yazarim.

Silam arkadas:Benim rahmimde herhangi bir anatomik anomali yada yapisiklik yok. Doktor karnimda yapisikliklar var dedi. Uzmanina da gittim. Normalde anatomik ve fizyolojik olarak hamile kalmama engel bir durum yok dediler. Yapsikliklari ameliyatla alma teklifi üniversite hastanesindeki laproskopiyi yapan doktordan geldi. Yani o zaman belki normal yoldan hamile kalabilirsin dediler. tüplerimde acik cikti.

Ancak tüp bebek merkezindeki doktorum, bana böyle bir ameliyati tavsiye etmedi. bence tek alternatifin tüp bebek dedi. Böyle bir ameliyattan sonra normal yoldan hamile kalma sansin yüzded 5 dedi. Karnimdan kesmeleride gerekebilirmis. Bunun icin imza bile attim. ama son anda tüp bebek doktoruma güvenip ameliyattan vazgectim ve tedaviye basladim.hayirlisi.anlayacagin bu ameliyat benim icin bir gereklilik degil bir alternatifti.

Billemiyorum bazen ayni konuda 3 doktora danisiyorsun, ve 3 ayri fikir dinliyorsun.insanin kafasi karisiyor. Hakkimda hayirlisi insallah. Hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olsun. Evet düsük riski hep var. Ama benim tüp bebek doktorum bana istatistikleri gösterdi sasirdim. Tüp bebekte düsük riski normal gebeliklere göre sadece 5% daha fazlaymisi ki buda yöntemin kendisiyle alakali degilmis. Tüp bebek yaptiran insanlarin zaten genetik olarak bozukluklari (sperm anomalileri, yumurta kalitesi ..vs) olmasi nedeniyle bu 5% fark ortaya cikiyormus. Yani bunlari bende doktorumdan dinledim. ilginc geldi.

Aksaminiz güzel ve umutlu olsun

çok korkuyorum ve üzülüyorum canım çok sıkıldı.

Sevgili arkadasim,
ben böyle birsey yasamadim ama eger cok azsa ve normalden farkliysa belkide sadece tutunma kanamasidir. yasayan kadinlar var. bende burda okudum bunu. Adetten farkli olurmus. bence hemen canini sikma. hatta adet görerek hamile kalanlar bile var. onun icin kafana takma. maalesef hic bir belirtiyi kendimize esas alamiyoruz.hep isitisnalar var. Allah isteyince en olmadik durumlarda olduruyor herseyi.sadece ona güven ve kalbini temiz tut.

sevgiler

çok sağol canım.koyu kahve bi akıntı kırmızı değil.çok ta değil ama hani genelde adet öncesinde önce akıntı kkoyulaşır bi gün sonra da adet olursun.onun gibi tam anlamıyla.ben de yarın kanamam olacak diye korkuyorum.oysa adetime daha çok var...
prodgestan alsam mı diye düşünüyorum.çünkü sadece crinone jel kullanıyorum.ve de estraderm bant.östrojenle dengelenmemiş progesteron var sanırım.ama doktorumun tel i kapalı ona da soramıyorum ne yapsam bilenemedim çareyi buraya yazmakta buldum çok saol desteğin için opuyorumnanaktan

arkadaşlar benimde sizinle aynı gün yani transfer 18 şubat test 2 mart tedirgin olmaya başladım artık test yaptım çıkmadı bu moralimi çok bozdu cidden beklemek çok zor az kaldı hepimiz için hayırlısı olsun

Canim canini sikma, bazilarinda o kadar erken cikmiyor, ben cok okudum bu sitede evde test yapipda cikmayip kan testinde hamile cikmalarini, sen kan testini bekle, kendine stres yapma sakina. Bende 2 marta gidecem kan testine. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.

Canim demek istedigini anladim ...

Bende cok zor günler yasadigim icin doktorlarin ihmalkarliklari yüzünden bir baskasi da ayni seyleri yasasin istemiyorum inankii ...

Insallah yarin bizlere güzel haberler vermek nasip olurr ...

Benim icin de cok umut verici oluyor inanin ..

Almanya´da cok uzun zamandan beri tedavi görüyorum ..

Umudumu yitirmeye basladim ..Doktorlarin ilgisiz oldugunu düsünmeye basladim ..

Bana umut olursunuz insallah ..

Canim insallah sen de pozitif sonuc alarak bizleri de mutlu edersin ...

Rabbim evlatlarinizi yollar ku kez insallahh ...

arkadaşlar buraya da sorayım .5.gün transferi oldu .
7.günde kan degerim 57.04 cıktı .ıyimi kötümü ?
Hamilemiyim acaba

Silam nasilsin canim.Nasil gidiyor.Senin yazdiklarini okuduktan sonra doktorla konusmaya karar verdik.Yarin esim doktora telefon acacak.Umarim telefonla konusuncaya kadar adetim gelmezde ona göre karar verilir.Eger konusmadan önce adet olursam bantlara basliyacagim.Birde sana bisey sorucam sen kan pihtilasmasi testi ve kromozom analizi testini ne zaman yaptirdin.Biliyosun buranin sigortasi artik her seyde kisinti yapiyor.Senin ne kadar oldu yapilali ve bu testlerin hepsini ödedimi

ollleeeyyyy
Aminn canım opuyorumnanaktan.Burdaki tüm isteyenlere işallah
Ama dur sevinmeyim fazla iki gün sonra ki deger önemli.
Yedigim tüm ignelerin acısı gitti vallaha

ollleeeyyyy
Aminn canım opuyorumnanaktan.Burdaki tüm isteyenlere işallah
Ama dur sevinmeyim fazla iki gün sonra ki deger önemli.
Yedigim tüm ignelerin acısı gitti vallaha

Allah doğum acısınıda bal gibi yaşatsın inşallah:)) değerin bence çok güzel asıl artışı 10-12. günler arasında yaparmış genelde,, seninkisi iyi olacak belli,,mutlu bi bekleyiş olcak seninkisi ,, beklicem test günkü sonucunu yazarsın :))

bana da bi cevap arkadaşlar zor durumdayım ne olur.bi bilginiz varsa paylaşın lütfen...destek olun ne olur.8.günüm ve koyu kahve akıntım var ve pembeye döndü.bilgisi olanlar ne olur acil yardım bana
çok ihtiyacım var inanın..adetime 5 gün var ve 2.denemem dondurulmuşlarla ..1.si kimyaal gebelik oldu. sebepsiz infertilite..ne olur yardım

canım kırmızı kan olmadıktan sonra önemi yokmuş ama yarın mutlaka drunu ara ve dinlen kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…