Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kizlar bir sorum var size, benim uzun protokol olucak, yurtdisindayim burda raporunuz gelmeden baslamiyorlar. raporum reglemin tam 23. gununde elimde olucakmis. 21.gununde baslanan ilac ya da igne pahalimidir? doktora baslayalim cebimden alayim diyecegim burda recetesiz ilac asla alinamaz da. pahali midir basta kullanilan igneler, baskilama ignesi oluyor saniyorum, ismi nedir ve illaki 21. gun mu baslanir?
kusura bakmayin bunun icin baslik acmak istemedim, burda soruyorum.
kizlar hepiniz mujdeyi verirsiniz Insallahhhhhhhh.sonrada dogum haberlerinizi aliriz:)

yoksa bir ay erteleyecegim tedaviyi mecbur. doktorum yurt disinda bu gunler ondan size soruyorum, sagolun.

canım hayırlısı olur inşallah 23sm yaptığı liste bana uğurlu geldi bu topiğin ilk hamilelerindenim darısı sizinlerin ve tüm isteyen arkadaşların başına.sizler için bolbol dua ediyorum..

sibelcim sağol birtanem...inşallah...

bir de kızlar benim yumoşlar toplandıktan sonra karnım acaip şişti ve gaz sıkışması var...sancıdan öldürdü siz de de oldu mu?hemşireyi arayıp sordum ilaçlardandır dedi...

hı bir de sabah aramışlar 10 yumoş toplanmış 8 i iyi gidiyomuş...

yoksa bir ay erteleyecegim tedaviyi mecbur. doktorum yurt disinda bu gunler ondan size soruyorum, sagolun.

Merhaba,
Bizim de uzun protokol.Bana Lucrin isimli igneler verdiler.Kutusu 130 lira.Yani pahalı degil o kadar.Doktorunuza danisip; alıp baslayabilirsiniz.

kızlarr mrb bugün transferimin 12 günü yani test günüm bhcg 243 çıktı:)))yani hamileliğim kesinleştiii allaha şükür darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah....

benim yumoş toplandı ve ben iki büklüm geziyordum ağrıdan gaz sancım vardı transfer sonrası duphalag surup içtimde şükür kendime geldim..biraz sabır gerekiyor bebişler için ama çok yatma oda sancıyı artırıyor..yaşamış biri olarak bu benim tavsiyem

kızlarr mrb bugün transferimin 12 günü yani test günüm bhcg 243 çıktı:)))yani hamileliğim kesinleştiii allaha şükür darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah....

Gözünüz aydın.Darısı isteyen herkese..Benim de ilk tedavim başlayacak 8 martta.Siz neler önerirsiniz.Bir de kabız olmamak için ne yaptınız? neler yediniz veya yemediniz yazarsanız sevinirim.

ben transfer sonrası 3 saat sonra 2 saat süren bir yolculuk yaptım...benim enteresan oldu ama 2. gün kuzenimin kına gecesine katıldım 3 .gün düğününe gittim 4 .gün normal hayata döndüm..kabızlık için kayısı ve çorba içtim bol bolda su içtim bu kadar...hayırlı olsun tedavin inşallah emeğin karşılığını alısın..

hayırlı olsun senacım inşallah en kalitelileri seninle olur...

canım benim sağo senin de gözün aydın...umarım hereşy hep böle yolunda olur....evet bana da hemşire bu duphalag denen ilacı önerdi...yarın da sancım olursa alacam şimdi sanki geçti gibi..ilaçları içince tekrarlarsa alırım...opt...güzel anniş...

slm kizlar yarin 2mart benim kan testim yapilacak cok korkuyorum.Yarin basarili veya basarisiz ilk deneyimimi yasiycam insallah hepimiz iyi sonuc aliriz.

yaaaa ben gittim kan testi yaptırdım.bugün 9.gün.dondurulmuşlarla denedim. sadece 4 çıktı.dondurulmuşlarla tedavide 15.gün bakılıyomuş ama yinede moralim bozuldu. yorumu olan var mı?

arkadaşlar benimde yarın 12. günüm fakat ancak öğleden sonra gidebilecem sabah okula gitmek zorundayım inşlh hayırlı haber alırım hepimiz hayırlı haberler alalım dua edin bana. çok tedirginim yaseminesk kutlarım seni inşlh AALLAH tamamına erdirir

23 SM çok sağol canım..inşallah olur
ayrıca hayalbebek ve esrayaza inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz...bize de moral olursunuz...
tabta bana da tutunmaya çalışıyor gibi geldi canım..hayırlısı...bence 2 gün sonra tekrar baktır yükselme varsa mutlu sonla bitmesi muhtemel...allah yardımcın olsun...

4 ise hamile olma iuhtimalin cok yuksek
gerçekten mi?ne bileyim burda okuduğum kadarıyla 12.gün herkesin 100 ün üstünde.en az 25 kat artması lazım offf kafam çok karıştı.bi 0,01 in altında olmadığı için seviniyorum bi de 4 ne anlama geliyo anlamıyorum.dondurulmuşlarla 15.gün değil mi arkadaşlar.bize bi şi demediler12.günde demediler ben burd okudum.bana yardım edin ne olur.krishazel çok teşekkürler cevap için.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…