kızlar mrb..benim de bugün yumurtalarım toplandı...ama bişi sorcam sizin toplamdan sonra azıcık kanama oldu mu ...normal olduğunu biliyorum ama sadece merak ettim....
eminesia senin de gözün aydın canım allah tamamına erdirsin ...darısı da bize inşallah...
yoksa bir ay erteleyecegim tedaviyi mecbur. doktorum yurt disinda bu gunler ondan size soruyorum, sagolun.
hı bir de sabah aramışlar 10 yumoş toplanmış 8 i iyi gidiyomuş...
sibelcim sağol birtanem...inşallah...
bir de kızlar benim yumoşlar toplandıktan sonra karnım acaip şişti ve gaz sıkışması var...sancıdan öldürdü siz de de oldu mu?hemşireyi arayıp sordum ilaçlardandır dedi...
kızlarr mrb bugün transferimin 12 günü yani test günüm bhcg 243 çıktı:)))yani hamileliğim kesinleştiii allaha şükür darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah....
hayırlı olsun senacım inşallah en kalitelileri seninle olur...
gerçekten mi?ne bileyim burda okuduğum kadarıyla 12.gün herkesin 100 ün üstünde.en az 25 kat artması lazım offf kafam çok karıştı.bi 0,01 in altında olmadığı için seviniyorum bi de 4 ne anlama geliyo anlamıyorum.dondurulmuşlarla 15.gün değil mi arkadaşlar.bize bi şi demediler12.günde demediler ben burd okudum.bana yardım edin ne olur.krishazel çok teşekkürler cevap için.bilmiyorumkismile4 ise hamile olma iuhtimalin cok yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?