- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
23 SM çok sağol canım..inşallah olur
ayrıca hayalbebek ve esrayaza inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz...bize de moral olursunuz...
tabta bana da tutunmaya çalışıyor gibi geldi canım..hayırlısı...bence 2 gün sonra tekrar baktır yükselme varsa mutlu sonla bitmesi muhtemel...allah yardımcın olsun...
Bugün Transferimin 16.Günü. ßHcg degerim 2000 cikti. Hamileyim. Ve inanilmaz mutluyum. ne yerdeyim ne gökteyim.Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin.isteyen herkese ve bana da bu duyguyu yasatsin.Allahim kimseyi evlat hasretiyle birakmasin insallah. Tedavinin basindan beri sizleri okudum.sizlerle sevindim, sizlerle üzüldüm, sizlerle umutlandim.Sevincimide paylasayim istedim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benden tekrar kan istenmedi. 2 hafta sonra keseyi görmek ve kalp faaliyetini duymak icin randevu verdiler. Bu bekleyis insallah daha kolay olur.
Slm özceliksena insallah iyi hepimiz iyi haberlerle geliriz.Cok zormus beklemek allah herkeze yardim etsin .....
canim evet deger cok iyi dedi doktor.bilemiyorumki.Ben Almanyada yasiyorum.Burda hersey daha farkli. Kan testini bile bütün israrlarima ragmen 13-14.Gün dahi yaptiramadim. 16 gün nasil gecti bana sor. Ultrason da 12 Marta dedi. Bugün sadece yüzüme bakip kan testinden sonucu bildirdi o kadar. Illa hersey kuralina göre yapilacak.aksini yapmiyorlar. Artik sabredecegim. Bu kadar sabrettim. bukadari bile ayaklarimi yerden kesti.nisanyağmuru bukadar yüksek hcg görmek seni şok etmiştir heralde...maşallah canım...yanlız 2000 olunca kese görünüyo zaten neden geç çağırmışlar...bence bir hafta sonra kalp atışını bile duyabilirsin...
camasd gözün aydın birtanem...bize de dua edin..hayırlı uğurlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?