Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ya kızlar bunlar her aradığınıda o an kaç hücreli olduğunu sölemiyolar mı...sadec en sonda mı sölediler size her aramada mı...eşime sölememişler bir daha arattım bilgi vermemiş biz sizi ararız zaten demiş sadec sinir oldum...bugün 1. gün oluyo dimi dün toplandı...yani 2 hücreli midir daha?umarım 8i de yola devam eder...bizi yarı yolda koymaz umarım...ya valla allah yardımcımız olsun...
benim aşamamda olan yok heralde kızlar...

tabta bence sen kendine dikkat et canım...bilmiyorum ama negatfi olsa 4 olması da zor..çünkü negatif olunca genelde en fazla 2 duydum ben...yakınlarda çatlatma iğnesi tarzında bişi oldun mu?yine de herşeye hazılrıklı ol...allah yüzüne baksın canım..ayrıca keşek bir doktoruna danışsaydın...

yok çatlatma iğnesi olmadım...neyse artık 15.güne kadar bi daha yaptırmayacağım..cevap veren herkese çok teşekkürler.gene de fikri olan olursa yazsın.thanks

ses nasıl oldun canım?iyi misin?

Bugün Transferimin 16.Günü. ßHcg degerim 2000 cikti. Hamileyim. Ve inanilmaz mutluyum. ne yerdeyim ne gökteyim.Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin.isteyen herkese ve bana da bu duyguyu yasatsin.Allahim kimseyi evlat hasretiyle birakmasin insallah. Tedavinin basindan beri sizleri okudum.sizlerle sevindim, sizlerle üzüldüm, sizlerle umutlandim.Sevincimide paylasayim istedim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benden tekrar kan istenmedi. 2 hafta sonra keseyi görmek ve kalp faaliyetini duymak icin randevu verdiler. Bu bekleyis insallah daha kolay olur.

Slm özceliksena insallah iyi hepimiz iyi haberlerle geliriz.Cok zormus beklemek allah herkeze yardim etsin .....

canım benim çok gözün aydın...allah tamamına erdirsin...

Slm özceliksena insallah iyi hepimiz iyi haberlerle geliriz.Cok zormus beklemek allah herkeze yardim etsin .....

amin canım inşallah...a.s.

23 SM bir sürü hamiş eklendi onları da yazıp listeye öne getirsen canım..

nisanyağmuru bukadar yüksek hcg görmek seni şok etmiştir heralde...maşallah canım...yanlız 2000 olunca kese görünüyo zaten neden geç çağırmışlar...bence bir hafta sonra kalp atışını bile duyabilirsin...

canim evet deger cok iyi dedi doktor.bilemiyorumki.Ben Almanyada yasiyorum.Burda hersey daha farkli. Kan testini bile bütün israrlarima ragmen 13-14.Gün dahi yaptiramadim. 16 gün nasil gecti bana sor. Ultrason da 12 Marta dedi. Bugün sadece yüzüme bakip kan testinden sonucu bildirdi o kadar. Illa hersey kuralina göre yapilacak.aksini yapmiyorlar. Artik sabredecegim. Bu kadar sabrettim. bukadari bile ayaklarimi yerden kesti.

Allah cümle isteyenlere nasip etsin.

iyi geceler

canım benim amin sabret artık napacan..hayırlısı....

kızlar beni de az önce aradılar yarın transferim var....bana da dua edin nolur...

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
bugün test günümdü sonucumu az önce öğrendim...
hamileyimmmm.....değerim 157 :)
allah bu yolda yürüyen herkese bu mutluluğu yaşatsın...

ooo çok güzel bi hamiş daha gözlerin aydın canım..

çok teşekkürler canım....
şimdi daha stresli ve yorucu bir yolculuk başlıyor sanırım :))

camasd gözün aydın birtanem...bize de dua edin..hayırlı uğurlu olsun..

ben şimdiden hesapladım benim testime de 13 gün var:))))

evet katlanacakmı değerim keseyi görelim kalp atışlarını duyalım genede hep düşünceli oluyon
benim 11 hafta oldu halen inanamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…