Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

dr un uygun gördümü hemen başlanmasına? Genelde 2.reglden sonra başlanıyo diye biliyorum.bu arada ben hala regl olamadım 4.gün tık yok.
canım ben ayni doktora devam etmeyecegim. başka bir doktorun asistanı ile konuştuk. bana adet günü arayın dedi. randevu ayarlayacagim şeklinde konuştu. ama gitmeyecegim. Yarın gitmeliyim ve cok yorgunum...ruhen ve fiziken...

Canim ne kadar sirdu adet gormennn benim de acil gormemm lazim doktor yumosu a bakicam dedi gelecek ay tekrar denicessss
benimki ilaci biraktiktan 2 gün sonra oldu. ama çok fazla degil..sabah huzursuzdum biraz ilaç aldım. şimdi iyiyim...ilacsiz geciremiyorum. eskiden beri hep ağrılarm olduğundan artik dayanamiyorum en ufak ağrıda ağrı kesici aliveriyorum. yanlış aslında...ama beden yorgun ağrıdan. Allah kadınları çikolata kistinden korusun...

anlıyorum canım.zaten en iyi bizler birbirimizi anlıyoruz bu durumda.biraz ara ver istersen, en çokta ruh yorgunluğun için...hazır hissettiğinde devam edersin.

anlıyorum canım.zaten en iyi bizler birbirimizi anlıyoruz bu durumda.biraz ara ver istersen, en çokta ruh yorgunluğun için...hazır hissettiğinde devam edersin.
Ankara dışındayim bir de...ne yalan söyleyim üşendim. alttan muayene olmaktan da bıktım.. Ruhumuzu dinlendirelim demi yaaa...Müzik dinliyorum çok iyi geliyor :))) tavsiye ediyorum :)

Ankara HRS de pozitif sonuç alan var mı kizlar duydugunuz? oraya giden kimi duysam negatif oluyor genelde ben de umutsuz olmaya başladım, bugün 9. günüm

Ankara HRS de pozitif sonuç alan var mı kizlar duydugunuz? oraya giden kimi duysam negatif oluyor genelde ben de umutsuz olmaya başladım, bugün 9. günüm
Dur bakalım umutsuz olma...Ben iyi bir örnek değilim...35 yaş ve yumurta rezervim çok az...bir arkadaştan duyduğuma göre pozitif alanlar da var...Ama doğrusunu söylemek gerekirse HRS'de tedavi olana pek rastlamadım bu forumda..

HRS'de tüp bebek değil ama myom amel
HRS'de tüp bebek değilde myom ameliyatı olmuştum ben çokta memnun kaldım.zor ve riskli bi ameliyattı..umudunu kaybetme boşver negatif olanları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…