- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
Canim ne kadar sirdu adet gormennn benim de acil gormemm lazim doktor yumosu a bakicam dedi gelecek ay tekrar denicessssben adet oldum bugün itibariyle biraz huzursuzum, agrim da var...hemen başlanmaz degil mi yumurta geliştirici ilaçlara?
Ben de regl bekliyorum olmadi hala,freedom 2 gunde oldu ilaci birakinca sanirimCanim ne kadar sirdu adet gormennn benim de acil gormemm lazim doktor yumosu a bakicam dedi gelecek ay tekrar denicessss
Teşekkür ederim
dr un uygun gördümü hemen başlanmasına? Genelde 2.reglden sonra başlanıyo diye biliyorum.bu arada ben hala regl olamadım 4.gün tık yok.ben adet oldum bugün itibariyle biraz huzursuzum, agrim da var...hemen başlanmaz degil mi yumurta geliştirici ilaçlara?
Maydonoz suyu kaynat ic canim hemen sokulursunnndr un uygun gördümü hemen başlanmasına? Genelde 2.reglden sonra başlanıyo diye biliyorum.bu arada ben hala regl olamadım 4.gün tık yok.
tamam deniycem:)Maydonoz suyu kaynat ic canim hemen sokulursunnn
nasıl hazırlanıyo?Karanfil çayı da adet söktürür
Küçük karanfiller varya ağız kokusu için falan ağzımıza aldığımız ondan 1 tatlı kaşığı kadar kaynayan suya atıp bi taşım kaynatıp demlenmeye bırakabilirsinnasıl hazırlanıyo?
tamam.teşekkür ederimKüçük karanfiller varya ağız kokusu için falan ağzımıza aldığımız ondan 1 tatlı kaşığı kadar kaynayan suya atıp bi taşım kaynatıp demlenmeye bırakabilirsin
canım ben ayni doktora devam etmeyecegim. başka bir doktorun asistanı ile konuştuk. bana adet günü arayın dedi. randevu ayarlayacagim şeklinde konuştu. ama gitmeyecegim. Yarın gitmeliyim ve cok yorgunum...ruhen ve fiziken...dr un uygun gördümü hemen başlanmasına? Genelde 2.reglden sonra başlanıyo diye biliyorum.bu arada ben hala regl olamadım 4.gün tık yok.
benimki ilaci biraktiktan 2 gün sonra oldu. ama çok fazla degil..sabah huzursuzdum biraz ilaç aldım. şimdi iyiyim...ilacsiz geciremiyorum. eskiden beri hep ağrılarm olduğundan artik dayanamiyorum en ufak ağrıda ağrı kesici aliveriyorum. yanlış aslında...ama beden yorgun ağrıdan. Allah kadınları çikolata kistinden korusun...Canim ne kadar sirdu adet gormennn benim de acil gormemm lazim doktor yumosu a bakicam dedi gelecek ay tekrar denicessss
anlıyorum canım.zaten en iyi bizler birbirimizi anlıyoruz bu durumda.biraz ara ver istersen, en çokta ruh yorgunluğun için...hazır hissettiğinde devam edersin.canım ben ayni doktora devam etmeyecegim. başka bir doktorun asistanı ile konuştuk. bana adet günü arayın dedi. randevu ayarlayacagim şeklinde konuştu. ama gitmeyecegim. Yarın gitmeliyim ve cok yorgunum...ruhen ve fiziken...
Gelecek ay gidelim yaaa cok yorulduk,dinlenelim birazcanım ben ayni doktora devam etmeyecegim. başka bir doktorun asistanı ile konuştuk. bana adet günü arayın dedi. randevu ayarlayacagim şeklinde konuştu. ama gitmeyecegim. Yarın gitmeliyim ve cok yorgunum...ruhen ve fiziken...
Ankara dışındayim bir de...ne yalan söyleyim üşendimanlıyorum canım.zaten en iyi bizler birbirimizi anlıyoruz bu durumda.biraz ara ver istersen, en çokta ruh yorgunluğun için...hazır hissettiğinde devam edersin.
evet yaa kesinlikle..bende film ve dizi tavsiye ederim:)Ankara dışındayim bir de...ne yalan söyleyim üşendim. alttan muayene olmaktan da bıktım. . Ruhumuzu dinlendirelim demi yaaa... Müzik dinliyorum çok iyi geliyor :))) tavsiye ediyorum :)
Yaşar'ın eski parçalarını falan dinliyorum..."Kadınım" parçasını yorumlama şekli çok hoşuma gitti...O albümüne ait çoğu parçayı seviyorum..Biraz romantik ve duygulu yalnız :)evet yaa kesinlikle..bende film ve dizi tavsiye ederim:)
Dur bakalım umutsuz olma...Ben iyi bir örnek değilim...35 yaş ve yumurta rezervim çok az...bir arkadaştan duyduğuma göre pozitif alanlar da var...Ama doğrusunu söylemek gerekirse HRS'de tedavi olana pek rastlamadım bu forumda..Ankara HRS de pozitif sonuç alan var mı kizlar duydugunuz? oraya giden kimi duysam negatif oluyor genelde ben de umutsuz olmaya başladım, bugün 9. günüm
HRS'de tüp bebek değil ama myom amelDur bakalım umutsuz olma...Ben iyi bir örnek değilim...35 yaş ve yumurta rezervim çok az...bir arkadaştan duyduğuma göre pozitif alanlar da var...Ama doğrusunu söylemek gerekirse HRS'de tedavi olana pek rastlamadım bu forumda..
HRS'de tüp bebek değilde myom ameliyatı olmuştum ben çokta memnun kaldım.zor ve riskli bi ameliyattı..umudunu kaybetme boşver negatif olanları:)Ankara HRS de pozitif sonuç alan var mı kizlar duydugunuz? oraya giden kimi duysam negatif oluyor genelde ben de umutsuz olmaya başladım, bugün 9. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?